Almir Gredic jeste u radnoj grupi za pregovore sa investitorom....i uveliko radi svoj dio posla.
Almir Gredic jeste u radnoj grupi za pregovore sa investitorom....i uveliko radi svoj dio posla.
Da, malo sam kontradiktorno napisao, ali je jasno. Ne znam previše, ali ako te zanima, imaš pa istražiš, ja sam našao ali nisam isčitao sve. Treba li nacrtati? Pravi i keksiće bez sumnjivog porijekla, za takve kao ti, pa probaj. Kažu od zečetine, nećeš imati alergijsku reakciju.ubaceni element je napisao/la: ↑sri jul 30, 2025 9:07 amOvo mi je najjace, sam sebe covjek pobije u dvije recenice. Sve se moze saznati ako se malo potrudimo, ali eto niko da se malo potrudi pa nam objasni, nego nam se nudi prica o organskoj govedini sumnjivog porijekla. Ima li jos sta osim te govedine, da vidimo odakle stizu milioni?
Pusti ovakve. Njima odgovora ovo stanje, pa im je čudno sve. Pravi on i keksiće za ove tipove.milanribar je napisao/la: ↑sri jul 30, 2025 9:19 amNe znam ja sam pretražio lika, ne znam da mogu reći nešto da mi je sumnjivo, uglavnom industrija mesa meathub, american farmers network, na početku dok su valjda zajedno braća bila bio je taj biznis s namještajem. Nikakvu informaciju o nekom nelegalnom poslovanju nisam našo. Ne znam što će vam ta priča ako nemate 100% provjerene informacije već samo nagađanja i sumnje.ubaceni element je napisao/la: ↑sri jul 30, 2025 9:07 amOvo mi je najjace, sam sebe covjek pobije u dvije recenice. Sve se moze saznati ako se malo potrudimo, ali eto niko da se malo potrudi pa nam objasni, nego nam se nudi prica o organskoj govedini sumnjivog porijekla. Ima li jos sta osim te govedine, da vidimo odakle stizu milioni?
https://www.bizjournals.com/seattle/sto ... allb1.html
https://www.provisioneronline.com/artic ... -a-rebrand
Osamnaestogodišnji golman Alvin Ćosić potpisao je ugovor s FK Željezničar do ljeta 2027. godine, uz mogućnost produženja na još jednu sezonu.
Bogami nije bas da je dostojna zamjena par utakmica u kupu protiv niželigaša se i nije nešto iskazao. Za nadati se da može ponoviti kako je branio protiv Igmana.
Fali mu kontinuitet. Nije jednostavno braniti kad godinu dana sjedis na klupi, samo da uveze par utakmica zaredom i bit ce dobarteatrale36 je napisao/la: ↑sri jul 30, 2025 12:11 pmBogami nije bas da je dostojna zamjena par utakmica u kupu protiv niželigaša se i nije nešto iskazao. Za nadati se da može ponoviti kako je branio protiv Igmana.
On nema ono glavno zbog cega se u europi golmani gledaju....visinu...
Znam to si u pravu, i ima bolju staturu od Muftića realnoMeha87 je napisao/la: ↑sri jul 30, 2025 12:42 pmFali mu kontinuitet. Nije jednostavno braniti kad godinu dana sjedis na klupi, samo da uveze par utakmica zaredom i bit ce dobarteatrale36 je napisao/la: ↑sri jul 30, 2025 12:11 pmBogami nije bas da je dostojna zamjena par utakmica u kupu protiv niželigaša se i nije nešto iskazao. Za nadati se da može ponoviti kako je branio protiv Igmana.
Je li ovo istina da je toliki period i zasto?Doveli smo nekog Nizozemca (Joey Konings op.a.), ali ne možemo ga registrovati za tri mjeseca.
NijeEisenbahner1921 je napisao/la: ↑sri jul 30, 2025 12:53 pmJe li ovo istina da je toliki period i zasto?Doveli smo nekog Nizozemca (Joey Konings op.a.), ali ne možemo ga registrovati za tri mjeseca.
Ima nesigurnosti nekih, igra nogom, istrčavanje na centaršut a što se tiče refleksa i 1 na 1 tu je dobar.SamoIstina je napisao/la: ↑sri jul 30, 2025 1:07 pmJa mislim da je Mufti primarni problem igra nogom, koja mu je katastrofalna.
On je visok nekih 185, sto je ok. Ne mora golman danas biti dvometras, ali mora ucestvovati u igri.
Ja bih najvise zbog njega volio da se proda, ali tesko ce to ici.