Šta je s njim?
Šta je s njim?
Zglob. Procjena je da će mjesec dana biti odsutan.
Pa i treba poslati malog brzog Ibraheema od kojeg mozda i mozemo nesto zaraditi u buducnosti na posudbu.cikoradovic je napisao/la: ↑ned jul 27, 2025 3:19 pmJako upitna odluka da Simoni i Ibraheem idu na posudbu ako je tačno što portal prenosi.
Prelazni rok 0 bodova...ali gdje ces to reci.ANamelessGhoul je napisao/la: ↑ned jul 27, 2025 3:43 pmAli zato kad se nešto napiše i opravdano kritikuje napadaju se ljudi
Hvala na informaciji, šteta taman kad se ustalio.cikoradovic je napisao/la: ↑ned jul 27, 2025 3:12 pmZglob. Procjena je da će mjesec dana biti odsutan.
Eto to je ukratko opis naših veznih igrača, skrpit cemo se već ali u kontinuitetu ce biti belaja.
Sa Arapima je sve moguće. Kada su u stanju Ronaldu davati pola miliona dnevno što ne bi i Želji tu siću ta njihove pojmove.
Problem je sto je Sarajevo imalo jednog Bubanju kojeg je placalo ozbiljne pare na Jattinoj poziciji, pa je i bilo logike da mali ode na posudbu.Kad je Bubanja prodan, mali uskocio.
Nemoj zezati drug, sta fali Pejicu??? Nakon jedne tekme odmah nekoga prekriziti. Ja mislim sa ce nam on bas valjati, samo ako dobije sansu.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑ned jul 27, 2025 4:49 pmProblem je sto je Sarajevo imalo jednog Bubanju kojeg je placalo ozbiljne pare na Jattinoj poziciji, pa je i bilo logike da mali ode na posudbu.Kad je Bubanja prodan, mali uskocio.
Kod nas je doveden polovnjak Pejic, od kojeg neces imati aposlutno nikakve koristi u smislu prodaje i koji uzima mjesto malcu, makar s klupe.To NEMA LOGIKE.
Da ne pricam da mali jede zivu djecu na treninzima, a Boga mi i na ovim prijateljskim tekmama.Znaju to dobro svi koji odu da pogledaju.