Samo brzi igraci i odma si bolji i konkretniji 20%.
Umjesto Krpica da imamo igraca sa brzinom Santosa mi bi bili top ekipa.
Vidimo na primjeru pitara sta znaci tranzicija kad imas brze Keremeha i Gulijasvilija
Sta je sada na temi
Isto trubim 10 dana, Koper je kar.ina, ovdje ljudi ubjeđuju da je to ekipa koja ima glavu i rep, fiziku, tehniku, taktiku. Oni su KAR.INA, i najveća sramota je što njih nismo prošli. Isto tako i ovi Rumuni, gledam oni lafo favoriti na Koševu po kladionicama, yebo te Rumun. Reprezentacija naša ih mlatnula tamo, a nikad goru ekipu nismo imali.
Jel sansu kao sto su ovim prije njega ili fakat sansu?400000razloga je napisao/la: ↑čet jul 24, 2025 10:18 pmTreba čovjeku dati šansu i pustiti da pokaže kakav je trener.
Napisao sam neki dan zasto mi ne dovedemo jednog kapitalca....SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑čet jul 24, 2025 9:53 pmProblem je taj sto mi dovedemo npr. 3 napadaca pa zar nije bilo bolje da samo doveli jednog da valja (kapitalca)...ove 3 plate za jednu da valja.
Takodjer sto neko napisa nasi treneri kukavice, ako povedemo odmah povuci se i cuvaj rezultat.
Zrinjski sa Jakovljevic i Barisic u odbrani je smijesna ekipa, njihovo je proslo plus odradili su ocajan prelazni.
Netacno, izdvajala su se fina primanja za napadaca, samo sto ne zeli niko doc u nasu ligu na pocetku prelaznog, mozes dobrog igraca ocekivati krajem avgusta ili pocetkom septembra ko sto je i Bolja doso.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑čet jul 24, 2025 10:24 pmNapisao sam neki dan zasto mi ne dovedemo jednog kapitalca....SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑čet jul 24, 2025 9:53 pmProblem je taj sto mi dovedemo npr. 3 napadaca pa zar nije bilo bolje da samo doveli jednog da valja (kapitalca)...ove 3 plate za jednu da valja.
Takodjer sto neko napisa nasi treneri kukavice, ako povedemo odmah povuci se i cuvaj rezultat.
Zrinjski sa Jakovljevic i Barisic u odbrani je smijesna ekipa, njihovo je proslo plus odradili su ocajan prelazni.
Kazu ljudi u klubu, ne mozemo mi dati 20milja nekom, a drugi da igraju za duplo manje.Pobunice se.
To je trenutno stanje naseg poslovnog razmisljanja u pogledu igraca.Opet smo doveli "kamion" igraca umjesto da se plate 2-3 igraca kako treba, a koja su JASNA pojacanja.
Itekako tacno.Daj ti nekome 300-400milja pa ces vidjeti kako ce doci. Nece doci top napadac za 15-20 hiljada maraka mjesecno.Takvi cekaju, poput tih koje si naveo.AsharaK je napisao/la: ↑čet jul 24, 2025 10:26 pmNetacno, izdvajala su se fina primanja za napadaca, samo sto ne zeli niko doc u nasu ligu na pocetku prelaznog, mozes dobrog igraca ocekivati krajem avgusta ili pocetkom septembra ko sto je i Bolja doso.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑čet jul 24, 2025 10:24 pmNapisao sam neki dan zasto mi ne dovedemo jednog kapitalca....SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑čet jul 24, 2025 9:53 pmProblem je taj sto mi dovedemo npr. 3 napadaca pa zar nije bilo bolje da samo doveli jednog da valja (kapitalca)...ove 3 plate za jednu da valja.
Kazu ljudi u klubu, ne mozemo mi dati 20milja nekom, a drugi da igraju za duplo manje.Pobunice se.
To je trenutno stanje naseg poslovnog razmisljanja u pogledu igraca.Opet smo doveli "kamion" igraca umjesto da se plate 2-3 igraca kako treba, a koja su JASNA pojacanja.
Dobro hajdi.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑čet jul 24, 2025 10:29 pmItekako tacno.Daj ti nekome 300-400milja pa ces vidjeti kako ce doci. Nece doci top napadac za 15-20 hiljada maraka mjesecno.AsharaK je napisao/la: ↑čet jul 24, 2025 10:26 pmNetacno, izdvajala su se fina primanja za napadaca, samo sto ne zeli niko doc u nasu ligu na pocetku prelaznog, mozes dobrog igraca ocekivati krajem avgusta ili pocetkom septembra ko sto je i Bolja doso.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑čet jul 24, 2025 10:24 pm
Napisao sam neki dan zasto mi ne dovedemo jednog kapitalca....
Toliko ti izadje godisnje 4-5 polovnjaka, ako ne i vise moj prijatelju.Nijedan igrac sa strane ne igra ispod 5 milja, pa ravunaj.Vrlo prosto.SupremeGucci je napisao/la: ↑čet jul 24, 2025 10:32 pmSta ti je dje si sta ima Zeljo da daje 300-400k
Jasta ce. Pa lakse je minirati, kad im nesto nije po bolji.Evo ti jos jedan insajderski info, da se zna kakva su roba igraci...SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑čet jul 24, 2025 10:31 pmPa jbg neka ti sto se bune budu kvalitet pa neka traze vecu platu, pa jel? Trasfer politika 0 bodova ali eto daj boze da se neko pokaze od napadaca sto su dosli ali mislim da ce vec na polusezoni ljudi traziti da idu.
Slazem se i to se ponavlja iz sezone u sezonu.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑čet jul 24, 2025 10:45 pmJasta ce. Pa lakse je minirati, kad im nesto nije po bolji.Evo ti jos jedan insajderski info, da se zna kakva su roba igraci...SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑čet jul 24, 2025 10:31 pmPa jbg neka ti sto se bune budu kvalitet pa neka traze vecu platu, pa jel? Trasfer politika 0 bodova ali eto daj boze da se neko pokaze od napadaca sto su dosli ali mislim da ce vec na polusezoni ljudi traziti da idu.
Prosle godine, Cveta poceo sezonu super, pocele ae spominjati neke ponude i lik lagano pocne povlaciti rucnu, jer ga klub nije htio pustiti za neku smijesnu sumu nama.Tek kad mu se objasnilo da nema zaje.bancije, poceo je ponovo dobro da igra.Lako je to i provjeriti, redovno pratis tekme kao i ja, pa ces vidjeti njegovu formu.
Tek je treći put tu, pa možda sad shvatimo i mi i on što do sad nismo shvatili.SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑čet jul 24, 2025 10:22 pmJel sansu kao sto su ovim prije njega ili fakat sansu?400000razloga je napisao/la: ↑čet jul 24, 2025 10:18 pmTreba čovjeku dati šansu i pustiti da pokaže kakav je trener.
Ma sta su slabiji? Ljudi sad trenera imaju, a ne olupinu Zizovica.SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑čet jul 24, 2025 10:57 pmEvo Kulasin otisao iz Borca, znaci oni su 40% slabiji...Nema ni Despotovica.
Imaju trenera ali ne igrace, jedino da dovedu sada nekoga.SkenderijaTM87 je napisao/la: ↑čet jul 24, 2025 11:09 pmMa sta su slabiji? Ljudi sad trenera imaju, a ne olupinu Zizovica.SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑čet jul 24, 2025 10:57 pmEvo Kulasin otisao iz Borca, znaci oni su 40% slabiji...Nema ni Despotovica.