T
Ko je napadac da vidimo sta smo fulili
T
Eto došao je Seedorf, valjda ćemo i nekog napadača nafatati do početka sezone. Al da smo peh jesmo...
34 godine čovjek potrošio se i zadnju sezonu je izvuko uz Dangubića i njegovu trku. Rizik je ulazit sa njim ko prvom opcijom u napadu kako god.
Archange Bintsouka, nije još gotovo, treba platiti naknadu za treniranje.fanaticZeljin je napisao/la: ↑pet jun 27, 2025 11:13 amT
Ko je napadac da vidimo sta smo fulili
Zanimljiv igrač mlad, reprezentativac svoje zemlje, ima već dvije dobre sezone iza sebe. Potencijalno bi mogo bit pojačanje od kojeg bi mogli zaradit...Sekuba Diatta je napisao/la: ↑pet jun 27, 2025 12:24 pmArchange Bintsouka, nije još gotovo, treba platiti naknadu za treniranje.
A kako se to krpi?De nam.malo.pojasni...djidomova je napisao/la: ↑pet jun 27, 2025 10:50 amBit će bolje, jelte, kad dođu pare u klub a ne kad se krpi ovako.cikoradovic je napisao/la: ↑pet jun 27, 2025 10:44 amSamo se nama može desiti da nam propadnu tri igrača u jednom prelaznom roku.
Još samo pitari, navijači Veleža i pojedini naši navijači misle da u Želji nema novca i da je situacija kao 2022....Dzezvar je napisao/la: ↑pet jun 27, 2025 12:37 pmA kako se to krpi?De nam.malo.pojasni...djidomova je napisao/la: ↑pet jun 27, 2025 10:50 amBit će bolje, jelte, kad dođu pare u klub a ne kad se krpi ovako.cikoradovic je napisao/la: ↑pet jun 27, 2025 10:44 amSamo se nama može desiti da nam propadnu tri igrača u jednom prelaznom roku.
Ne znam ja, vidim, neki ovdje znaju dosta ljudi u klubu, pa reko, možda mi možete pojasniti...Dzezvar je napisao/la: ↑pet jun 27, 2025 12:37 pmA kako se to krpi?De nam.malo.pojasni...djidomova je napisao/la: ↑pet jun 27, 2025 10:50 amBit će bolje, jelte, kad dođu pare u klub a ne kad se krpi ovako.cikoradovic je napisao/la: ↑pet jun 27, 2025 10:44 amSamo se nama može desiti da nam propadnu tri igrača u jednom prelaznom roku.
Izvinite, eto, što nemam nikoga u klubu, pa što mi niko ne odaje koliko ima para kod nas u klubu... Žao mi je... Eto, ako griješim, onda naknada za treniranje neće biti problem.505 VITEŠKA je napisao/la: ↑pet jun 27, 2025 12:39 pmJoš samo pitari, navijači Veleža i pojedini naši navijači misle da u Želji nema novca i da je situacija kao 2022....
Je l to znaci da Jafar dolazi?cikoradovic je napisao/la: ↑pet jun 27, 2025 1:51 pmSamo morate čitati. Garantujem da nije niko obratio pažnju i da su mnogi pročitali kurku, a ne Curaçao, Kurasao.
Konkretno, niti znam šta priča rumeni niti znam šta priča iko u upravi.cikoradovic je napisao/la: ↑pet jun 27, 2025 1:39 pmČuli kako rumeni priča po gradu da se krpimo sa pozajmicama od Badžaka, pa sad oni prosipaju priču po forumu kako se krpimo.