Taman, nece mu dugo trebati da se uklopiSIMA_SIMAU je napisao/la: ↑ned jun 15, 2025 3:34 pmOd nasih 11 ja mislim da njih pet nije imalo dobru sezonu u zivotu![]()
I ja sam malo ispitao, čak kažu da je trener forsirao drugog igrača prije njega al ovaj uđe s klupe i zabije redovno i na kraju im je najbolji strijelac bio...teatrale36 je napisao/la: ↑ned jun 15, 2025 3:38 pmJa sam pročitao na forumu navijača Cibalie da su napisali ode nam ponajbolji igrač.
znaci qarinaLudvig Leple je napisao/la: ↑ned jun 15, 2025 7:40 pmPa moj Gavro moram da pitam, jer ne znam kakvi su sad ovo talovi sa menadžerima. Ovog momka da valja davno bi uzeo neko od četvorke u HR, tako da...
Znaci Zrinjski samo se tali sa menadzerima cccLudvig Leple je napisao/la: ↑ned jun 15, 2025 7:40 pmPa moj Gavro moram da pitam, jer ne znam kakvi su sad ovo talovi sa menadžerima. Ovog momka da valja davno bi uzeo neko od četvorke u HR, tako da...
Imali smo prije sastanak sa njima radi potpisivanja sporazuma o saradnji u radu sa mladim igračima.
Nadati se da ce biti hajra, imaju dosta mladih igraca koji nisu u prvom planu a imaju kvalitet, sada koja je opcija za nas najbolja to ce procjeniti nasi
Bek je Giovanni Troupee,a stoper je isto Nizozemac kolko znam.Gagi tm 87 je napisao/la: ↑pon jun 16, 2025 12:40 pmZna li iko ko su stoper i bek sto najvljuju na onom tamo forumu da dolaze?