Zato sto ovo nije privatni klub
prinova mozda,pojacanje tesko
Trazi puno para..Dzezvar je napisao/la: ↑uto jun 03, 2025 1:35 pmhttps://www.transfermarkt.com/amir-kuka ... 0/verein/0
A sta je sa njim
Meni je Šabić na lijevoj strani ofanzivno puno bolji jer ima najbolji centaršut u ekipi, za poziciju ofanzivnog veznog on nema zadnji pas a ni igru slabijom nogom...Eisenbahner1921 je napisao/la: ↑uto jun 03, 2025 2:29 pmZasad je ovako stanje sa igračima koji su trenutno kod nas. Uračunao sam i najavljene odlaske, a možda nisam uvrstio kojeg juniora za kojeg ne znam hoće li biti priključen prvom timu.
Golmani: Abdulahović (+ Duškaj, Trapara)
Stoperi: Karamarko, Šukilović, Simoni, Šemdin
Lijevi bekovi: -
Desni bekovi: Odinaka
Zadnji vezni: Radovac, Lagumdžija, Karjašević, Fočo
Ofanzivni vezni: Šošić, Šabić
Krila: Boljević, Cvetanoski, Peixoto, Garčević (+ Efendić)
Napadači: Krpić, Laušević
Istina da je Šabić najmanje odigrao na ovoj poziciji, ja pamtim samo u Gabeli u prvoj polusezoni. Vidjećemo gdje će Simonija koristiti više, na stoperu ili zadnjem veznom.
Očigledno fale dva lijeva beka, jedan desni i golman. Ostalo imamo popunjeno, bar na papiru. To ne gori, ali vjerujem da će se i tu nešto dovoditi.
CrazySouth1987 je napisao/la: ↑uto jun 03, 2025 2:46 amIma li istine u povratku otpisanog krila koji je žario i palio u našem dresu i koji je bio miljenik navijača? Ovu sezonu je dobro odigrao...![]()
Stevanovic?CrazySouth1987 je napisao/la: ↑uto jun 03, 2025 2:46 pmCrazySouth1987 je napisao/la: ↑uto jun 03, 2025 2:46 amIma li istine u povratku otpisanog krila koji je žario i palio u našem dresu i koji je bio miljenik navijača? Ovu sezonu je dobro odigrao...![]()
![]()
Santosu ističe ugovor ovaj mjesec, jedino on mi pada na pamet...505 VITEŠKA je napisao/la: ↑uto jun 03, 2025 2:58 pmStevanovic?CrazySouth1987 je napisao/la: ↑uto jun 03, 2025 2:46 pmCrazySouth1987 je napisao/la: ↑uto jun 03, 2025 2:46 amIma li istine u povratku otpisanog krila koji je žario i palio u našem dresu i koji je bio miljenik navijača? Ovu sezonu je dobro odigrao...![]()
![]()