Nisam ja rekao to u negativnom smislu, nego da neko ne pomisli da će sve te pare leći Želji na račun i da se ne stvori sutra priča da je neko nešto ukrao…SamoNapad je napisao/la: ↑čet maj 29, 2025 6:01 pmAko nas zakaci 30% ili 40% od te cifre to su ozbiljne pare i najvise para koji je neki klub u BIH dobio . Nijedan transfer nije cista cifra klubu svi uzimaju provizije, sta mislite je li Sarajevo uzelo 2,5 miliona eura ili je neko jos se dokopao kesa. Zato nadajmo se da ce se prodati pod ovim uslovima.
[/url]
Ma ovo je bio troll i to žešći, čak imam odjećaj da je odavde to neko bacio. Mislim iz Sarajeva/BiH.Dzezvar je napisao/la: ↑čet maj 29, 2025 10:14 pmNEOM nije zainteresiran za saudijskog igrača Abdulmalika Al-Jabera, koji igra za bosanski klub Željezničar.
Posebni izvori potvrdili su Asharq Al-Awsatu da će Abdulmalik Al-Jaber nastaviti profesionalno igrati u evropskim ligama sljedeće sezone, s interesom klubova iz liga boljih od bosanske lige.
Postojali su izvještaji da klub pregovara s igračem, ali su zvaničnici NEOM-a potvrdili da su ti izvještaji lažni.
Abdulmalik Al-Jaber je diplomirao u saudijskom programu stipendiranja za razvoj nogometnih talenata. Ove sezone, Abdulmalik Al-Jaber je učestvovao u 30 od 33 utakmice Željezničara u bosanskoj Premijer ligi, gdje je ključni igrač u veznom redu tima.
Abdulmalik Al-Jaber je postigao tri gola i upisao dvije asistencije za 2.237 minuta igre u bosanskoj ligi u svojoj drugoj sezoni sa Željezničarom.
https://aawsat.com/الرياضة/رياضة-سعودية ... ملك-الجابر
Ma nije niko strašan realno. Mi imamo ozbiljnih igrača sa karijerama koje igrači u većini ovih ekipa nemaju.