Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

AsharaK
Administrator
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

uto maj 27, 2025 3:25 pm

PlavaDobrinja1921 je napisao/la:
uto maj 27, 2025 3:24 pm
Ma ostaviti kako je bilo prije, 1 clan 2 karte i tjt. Prvi ja godinama imam sezonske pa ne ocekujem da me neko nagradi za to.
Mora biti jedan clan jedna karta
Željezničar ante portas !

ISB87
Kontakt:

uto maj 27, 2025 3:47 pm

ABd u buducnosti ce novi jug i novi zapad pa ce biti rahatnije.
Jedino da povecaju cijenu godisnje karte za 20tak KM pa da ona vazi i za evropu.
MIRZA RASCIC

Meha87
Kontakt:

uto maj 27, 2025 3:54 pm

Treba nam stoper koji moze organizovati igru, ovi trenutni osim Karamarka samo prvom do sebe ili neko nabijanje. Neki igrac poput Cocalica bio bio vrh. Slobodni su uskoro Hrvoje Milicevic, Matej Rodin, Aleksandar Jovicic ali vjerovatno preskupi za nas

SamoIstina
Kontakt:

uto maj 27, 2025 4:34 pm

Meha87 je napisao/la:
uto maj 27, 2025 3:54 pm
Treba nam stoper koji moze organizovati igru, ovi trenutni osim Karamarka samo prvom do sebe ili neko nabijanje. Neki igrac poput Cocalica bio bio vrh. Slobodni su uskoro Hrvoje Milicevic, Matej Rodin, Aleksandar Jovicic ali vjerovatno preskupi za nas
Zasto ne probati Simonija u toj roli? Jedino ako ga ne planiramo koristiti u vezi, ali mislim da bi nam puno mogao ponuditi kao stoper. Bas nam fali to sto kazes, jedan brzi stoper da zna s loptom i po zemlji.

fcz
Kontakt:

uto maj 27, 2025 4:44 pm

Ima li negdje slucajno snimak utakmice protiv Veleza?

Hvala
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga. U mom srcu jedna ljubav, ne postoji druga. Volim te Željo. Tvoj Manijak s juga.

Refa1921
Kontakt:

uto maj 27, 2025 9:56 pm

ISB87 je napisao/la:
uto maj 27, 2025 3:11 pm
To ne bi bilo fer definitivno. Ljudi kupuju ulaznice svaku utakmicu i kao takvi dadnu vise para klubu nego neko sa godisnjom. Ali godisnja je prednost klubu jer u datom trenutku ima kes na raspolaganju.
Aktivni clanovi kako i jeste, jedina fer opcija.
Prije ce covjek iz Sarajeva izganjati sebi kartu nego vecina sa strane. Tako da ispadne da vam je jedino mrsko cekati u redu.
Nema to veze, ja se slažem da ljudi generalno koji dolaze svaku utakmicu imaju prednost da li s godišnjim ili pojedinačnim kartama. Smeta mi i krivo mi je da se neko učlani u junu i da radi njega ja moram čekati 2-3 sata, jer je članska 20 KM i nije bio u stanju je kupiti u januaru i ne bi je vjerovatno ni kupio da nismo izborili evropu. Treba imati poštovanja prema stalnim navijačima da li oni bili sa sezonskom ili pojedinačnim kartama. Meni je svejedno koju ću uzeti, sezonsku uzimam čisto radi toga da ne čekam red jer znamo svi kako to kod nas biva a nije mi Grbavica baš usput da idem dan ranije kupiti kartu, kada već imam mogućnost godišnje.

SanMan
Kontakt:

uto maj 27, 2025 10:13 pm

Imam člansku i godišnju (prva mi bila 1973 - 6 dinara sa slikom i potpis za svako kolo) al mi nije teško palo ono čekanje od 5 sati na suncu - više to pamtim nego koju sam utakmicu gledo i koji je rezultat bio. Čumuraš o svemu i svačemu sa poznatim i nepoznatim.
I stvarno s kim smo igrali, a red a bio od AS pekare

Mulalic Edis
Kontakt:

uto maj 27, 2025 10:20 pm

Meni nerealno izgledaju ovi igraci koji se spominju u medijima. Klub koji ne može trenera zadržati duže od deset mjeseci unazad dvadeset godina ne računajući "Spasioca" nije nikome ozbiljnom prva opcija. Pogotovo kad znas da je neregularnost lige medju najvecim u evropi. Mozda smo mi ovim igracima 4 ili 5 opcija. Ali da Bajic, Rodin ili Graovac ne mogu igrati u Poljskoj ili Turskoj, mogu itekako i onda se vratiti s 35, a ne s 31. Ali eto evropa je uvijek zanimljiva i donosi ljepse ljeto i neku vrstu euforije.
Grande Miske 💪

Refa1921
Kontakt:

uto maj 27, 2025 10:38 pm

SanMan je napisao/la:
uto maj 27, 2025 10:13 pm
Imam člansku i godišnju (prva mi bila 1973 - 6 dinara sa slikom i potpis za svako kolo) al mi nije teško palo ono čekanje od 5 sati na suncu - više to pamtim nego koju sam utakmicu gledo i koji je rezultat bio. Čumuraš o svemu i svačemu sa poznatim i nepoznatim.
I stvarno s kim smo igrali, a red a bio od AS pekare
Jeste, samo što sam izgorio da valja. Pet flaša vode sam posuo po sebi, krenuo kući kad policija zaustavlja, korištenje mobitela 100 KM kazne. Onako prepečen, mora da je drot pitar bio 😁

SamoIstina
Kontakt:

uto maj 27, 2025 11:40 pm

Mulalic Edis je napisao/la:
Meni nerealno izgledaju ovi igraci koji se spominju u medijima. Klub koji ne može trenera zadržati duže od deset mjeseci unazad dvadeset godina ne računajući "Spasioca" nije nikome ozbiljnom prva opcija. Pogotovo kad znas da je neregularnost lige medju najvecim u evropi. Mozda smo mi ovim igracima 4 ili 5 opcija. Ali da Bajic, Rodin ili Graovac ne mogu igrati u Poljskoj ili Turskoj, mogu itekako i onda se vratiti s 35, a ne s 31. Ali eto evropa je uvijek zanimljiva i donosi ljepse ljeto i neku vrstu euforije.
Slazem se da ima nerealnih imena, ali recimo Bajicu koji se pominje je 31 godina, zabio je 7 golova ove sezone i igra za klub koji ispada iz druge turske lige. Ne sumnjam da ce imati nekih solidnih ponuda, ali nece se za njim otimati poljski ili turski klubovi. Jedan Stila se vratio sa 32 godine. Nije bas sve toliko nerealno i ne bi se mi bezvze povezivali sa tim igracima.

milanribar
Kontakt:

sri maj 28, 2025 10:26 am

Posjetite novi shop u Ferhadiji večeras.

ISB87
Kontakt:

sri maj 28, 2025 10:29 am

Kakav je ono fan shop? Tu nesto i mi, i dubioza i reprezentacija? Nesto sam u prolazu vidio, ne idem cesto dole.
MIRZA RASCIC

milanribar
Kontakt:

sri maj 28, 2025 10:30 am

ISB87 je napisao/la:
sri maj 28, 2025 10:29 am
Kakav je ono fan shop? Tu nesto i mi, i dubioza i reprezentacija? Nesto sam u prolazu vidio, ne idem cesto dole.
Radnja u kojoj će bit tri shop u jednom ali veći dio radnje će biti naš shop jer dubioza ima malo artikala, reprezentacija isto tako.

Gagi tm 87
Kontakt:

sri maj 28, 2025 10:41 am

Pite nas opet naguzise??, ni jednog naseg kandidata za vodstvo kantonalnog saveza ...

fanaticZeljin
Kontakt:

sri maj 28, 2025 12:05 pm

Gagi tm 87 je napisao/la:
Pite nas opet naguzise??, ni jednog naseg kandidata za vodstvo kantonalnog saveza ...
Pa nema većih mufljoza od kobiljara
Srcu draga, boja PLAVA !

Sky1
Kontakt:

sri maj 28, 2025 12:15 pm

SamoIstina je napisao/la:
Slazem se da ima nerealnih imena, ali recimo Bajicu koji se pominje je 31 godina, zabio je 7 golova ove sezone i igra za klub koji ispada iz druge turske lige. Ne sumnjam da ce imati nekih solidnih ponuda, ali nece se za njim otimati poljski ili turski klubovi. Jedan Stila se vratio sa 32 godine. Nije bas sve toliko nerealno i ne bi se mi bezvze povezivali sa tim igracima.
Jest, Štila se vratio pod astronomskim uslovima, pa ga i dan danas otplaćujemo. Bajić je klasa za našu ligu, meni to zvuči nerealno i 99% šuplja.

SamoIstina
Kontakt:

sri maj 28, 2025 12:35 pm

Sky1 je napisao/la:
sri maj 28, 2025 12:15 pm
Jest, Štila se vratio pod astronomskim uslovima, pa ga i dan danas otplaćujemo. Bajić je klasa za našu ligu, meni to zvuči nerealno i 99% šuplja.
Nisu uopste bili astronomski, danas u ekipi imamo puno placenije igrace. Sto ga otplacujemo nije do njega, nego do ljudi koji su vodili klub.

Dzezvar
Kontakt:

sri maj 28, 2025 3:48 pm

Gagi tm 87 je napisao/la:
Nije tacno...

Izbori u FS Kantona Sarajevo konačno bi mogli dobiti epilog u četvrtak.

Trakavica oko izbora u FS Kantona Sarajevo mjesecima već traje, a čini se da bi konačno i ovaj kanton mogao dobiti svoje predstavnike u Izvršnim odborima N/FS BiH, NS FBiH, ali i predsjednika ovog kantonalnog saveza.

Oglasila se Komisija za normalizaciju funkcionisanja FSKS, evo šta je odlučeno
Kao što je poznato, sve važnije skupštine i izbori na svim nivoima, završeni su već odavno, a konstituisani su i novi izvršni odbori, kao i izabrani predsjednici i potpredsjednici saveza čiji su članovi upravo klubovi koji bi u četvrtak trebali birati nove predstavnike.

Veliki broj ljudi koji se nalaze na listama u prethodnih par mjeseci "odustajali" su i "prihvatali" kandidature, ali koliko god neki od njih pokušavali uvjeravati ljude da nema ništa više od njihovog angažmana i "kako ih to ne interesuje" veliki broj njih je ponovo na listi.

Kako saznajemo, za predsjednika FS Kantona Sarajevo, delegati Skupštine će birati između Mehmeda Janjoša (prijedlog FK Sarajevo), Adnana Džinde (GFC Sarajevo), Nijaza Brkovića (FK Vratnik/NK Ilijaš), Rusmira Mrkovića (FK Hrid) i Ibrahima Hasanbegovića (NK Pofalićki).

Što se tiče Izvršnog odbora N/FS BiH na listi se nalaze Kenan Magoda (NK Stup/FK Vratnik), Edim Hadžialagić (Udruženje SF Radnika/FK Hrid), Adis Junuzović (FK Željezničar/Futsal Željezničar), Džan Šaljić (Udruženje delegata/trenera/ FK Hrid), Adnan Džindo (FK Famos/FK Saobraćajac) te Fuad Čolpa (Udruženje SF Radnika/FK Hrid),
Nijaz Brkovic je samo formalno pravno kandidat vratnika i ilijasa.
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

SamoIstina
Kontakt:

sri maj 28, 2025 3:52 pm

Dzezvar je napisao/la:
Nijaz je odustao od kandidature, bar su tako prenijeli neki mediji.

Dzezvar
Kontakt:

sri maj 28, 2025 3:56 pm

sri maj 28, 2025 3:52 pm
Dzezvar je napisao/la:
Nijaz je odustao od kandidature, bar su tako prenijeli neki mediji.
Ja koliko.znam.da nije...ali eto mediji mozda bolje.znaju
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 36 gostiju.

Prijava