Mora biti jedan clan jedna kartaPlavaDobrinja1921 je napisao/la: ↑uto maj 27, 2025 3:24 pmMa ostaviti kako je bilo prije, 1 clan 2 karte i tjt. Prvi ja godinama imam sezonske pa ne ocekujem da me neko nagradi za to.
Mora biti jedan clan jedna kartaPlavaDobrinja1921 je napisao/la: ↑uto maj 27, 2025 3:24 pmMa ostaviti kako je bilo prije, 1 clan 2 karte i tjt. Prvi ja godinama imam sezonske pa ne ocekujem da me neko nagradi za to.
Zasto ne probati Simonija u toj roli? Jedino ako ga ne planiramo koristiti u vezi, ali mislim da bi nam puno mogao ponuditi kao stoper. Bas nam fali to sto kazes, jedan brzi stoper da zna s loptom i po zemlji.
Nema to veze, ja se slažem da ljudi generalno koji dolaze svaku utakmicu imaju prednost da li s godišnjim ili pojedinačnim kartama. Smeta mi i krivo mi je da se neko učlani u junu i da radi njega ja moram čekati 2-3 sata, jer je članska 20 KM i nije bio u stanju je kupiti u januaru i ne bi je vjerovatno ni kupio da nismo izborili evropu. Treba imati poštovanja prema stalnim navijačima da li oni bili sa sezonskom ili pojedinačnim kartama. Meni je svejedno koju ću uzeti, sezonsku uzimam čisto radi toga da ne čekam red jer znamo svi kako to kod nas biva a nije mi Grbavica baš usput da idem dan ranije kupiti kartu, kada već imam mogućnost godišnje.ISB87 je napisao/la: ↑uto maj 27, 2025 3:11 pmTo ne bi bilo fer definitivno. Ljudi kupuju ulaznice svaku utakmicu i kao takvi dadnu vise para klubu nego neko sa godisnjom. Ali godisnja je prednost klubu jer u datom trenutku ima kes na raspolaganju.
Aktivni clanovi kako i jeste, jedina fer opcija.
Prije ce covjek iz Sarajeva izganjati sebi kartu nego vecina sa strane. Tako da ispadne da vam je jedino mrsko cekati u redu.
Jeste, samo što sam izgorio da valja. Pet flaša vode sam posuo po sebi, krenuo kući kad policija zaustavlja, korištenje mobitela 100 KM kazne. Onako prepečen, mora da je drot pitar bioSanMan je napisao/la: ↑uto maj 27, 2025 10:13 pmImam člansku i godišnju (prva mi bila 1973 - 6 dinara sa slikom i potpis za svako kolo) al mi nije teško palo ono čekanje od 5 sati na suncu - više to pamtim nego koju sam utakmicu gledo i koji je rezultat bio. Čumuraš o svemu i svačemu sa poznatim i nepoznatim.
I stvarno s kim smo igrali, a red a bio od AS pekare
Slazem se da ima nerealnih imena, ali recimo Bajicu koji se pominje je 31 godina, zabio je 7 golova ove sezone i igra za klub koji ispada iz druge turske lige. Ne sumnjam da ce imati nekih solidnih ponuda, ali nece se za njim otimati poljski ili turski klubovi. Jedan Stila se vratio sa 32 godine. Nije bas sve toliko nerealno i ne bi se mi bezvze povezivali sa tim igracima.Mulalic Edis je napisao/la: ↑uto maj 27, 2025 10:20 pmMeni nerealno izgledaju ovi igraci koji se spominju u medijima. Klub koji ne može trenera zadržati duže od deset mjeseci unazad dvadeset godina ne računajući "Spasioca" nije nikome ozbiljnom prva opcija. Pogotovo kad znas da je neregularnost lige medju najvecim u evropi. Mozda smo mi ovim igracima 4 ili 5 opcija. Ali da Bajic, Rodin ili Graovac ne mogu igrati u Poljskoj ili Turskoj, mogu itekako i onda se vratiti s 35, a ne s 31. Ali eto evropa je uvijek zanimljiva i donosi ljepse ljeto i neku vrstu euforije.
Pa nema većih mufljoza od kobiljaraGagi tm 87 je napisao/la: ↑sri maj 28, 2025 10:41 amPite nas opet naguzise??, ni jednog naseg kandidata za vodstvo kantonalnog saveza ...
Jest, Štila se vratio pod astronomskim uslovima, pa ga i dan danas otplaćujemo. Bajić je klasa za našu ligu, meni to zvuči nerealno i 99% šuplja.SamoIstina je napisao/la: ↑uto maj 27, 2025 11:40 pmSlazem se da ima nerealnih imena, ali recimo Bajicu koji se pominje je 31 godina, zabio je 7 golova ove sezone i igra za klub koji ispada iz druge turske lige. Ne sumnjam da ce imati nekih solidnih ponuda, ali nece se za njim otimati poljski ili turski klubovi. Jedan Stila se vratio sa 32 godine. Nije bas sve toliko nerealno i ne bi se mi bezvze povezivali sa tim igracima.Mulalic Edis je napisao/la: ↑uto maj 27, 2025 10:20 pmMeni nerealno izgledaju ovi igraci koji se spominju u medijima. Klub koji ne može trenera zadržati duže od deset mjeseci unazad dvadeset godina ne računajući "Spasioca" nije nikome ozbiljnom prva opcija. Pogotovo kad znas da je neregularnost lige medju najvecim u evropi. Mozda smo mi ovim igracima 4 ili 5 opcija. Ali da Bajic, Rodin ili Graovac ne mogu igrati u Poljskoj ili Turskoj, mogu itekako i onda se vratiti s 35, a ne s 31. Ali eto evropa je uvijek zanimljiva i donosi ljepse ljeto i neku vrstu euforije.
Nisu uopste bili astronomski, danas u ekipi imamo puno placenije igrace. Sto ga otplacujemo nije do njega, nego do ljudi koji su vodili klub.Sky1 je napisao/la: ↑sri maj 28, 2025 12:15 pmJest, Štila se vratio pod astronomskim uslovima, pa ga i dan danas otplaćujemo. Bajić je klasa za našu ligu, meni to zvuči nerealno i 99% šuplja.SamoIstina je napisao/la: ↑uto maj 27, 2025 11:40 pmSlazem se da ima nerealnih imena, ali recimo Bajicu koji se pominje je 31 godina, zabio je 7 golova ove sezone i igra za klub koji ispada iz druge turske lige. Ne sumnjam da ce imati nekih solidnih ponuda, ali nece se za njim otimati poljski ili turski klubovi. Jedan Stila se vratio sa 32 godine. Nije bas sve toliko nerealno i ne bi se mi bezvze povezivali sa tim igracima.Mulalic Edis je napisao/la: ↑uto maj 27, 2025 10:20 pmMeni nerealno izgledaju ovi igraci koji se spominju u medijima. Klub koji ne može trenera zadržati duže od deset mjeseci unazad dvadeset godina ne računajući "Spasioca" nije nikome ozbiljnom prva opcija. Pogotovo kad znas da je neregularnost lige medju najvecim u evropi. Mozda smo mi ovim igracima 4 ili 5 opcija. Ali da Bajic, Rodin ili Graovac ne mogu igrati u Poljskoj ili Turskoj, mogu itekako i onda se vratiti s 35, a ne s 31. Ali eto evropa je uvijek zanimljiva i donosi ljepse ljeto i neku vrstu euforije.
Nije tacno...Gagi tm 87 je napisao/la: ↑sri maj 28, 2025 10:41 amPite nas opet naguzise??, ni jednog naseg kandidata za vodstvo kantonalnog saveza ...
Ja koliko.znam.da nije...ali eto mediji mozda bolje.znajuSamoIstina je napisao/la: ↑sri maj 28, 2025 3:52 pmNijaz je odustao od kandidature, bar su tako prenijeli neki mediji.