Za pare koje je primao ne da nije opravdao očekivanja, već je odlazak i najrealnija opcija. Ostaviti ga ako pristane na duplo manja primanja.
Tacno je da je imao promasaja nekih veoma bitnih ali je isto tako tacno da je imao mnogo dodavanja gdje su nam igraci fulali stopostotne sanse, da je igra mnogo brza i tecnija sa njim na terenu itd itd. Drugi par rukavica je sto su vama ocekivanja ko kung fu fudbal, da preskoci sve igrace s loptom. Uhvatili ste se Dangubica evo vec mjesecima a flopova u ekipi na sve strane. Da ne pricam o tome da nije izvodio penale, pa cak ni slobodnjake mu nisu dali da pridje, a ima bolji sut i od Boljevica i od ostatka kompanije koja je nedodirljiva.Ludvig Leple je napisao/la: ↑pon maj 26, 2025 1:18 pmZa pare koje je primao ne da nije opravdao očekivanja, već je odlazak i najrealnija opcija. Ostaviti ga ako pristane na duplo manja primanja.
Važe.gavran je napisao/la: ↑pon maj 26, 2025 12:56 pmkoliko znam desetogodisnje vaze za evropucipiripi je napisao/la: ↑pon maj 26, 2025 12:24 pmEvropa nam je za nekih 50-tak dana klub treba vec poceti da razmislja kako da organizuje prodaju karti.
Trenutno imamo preko 9400 clanova, ako svaki clan pozeli da kupi dvije ulaznice evidentno je da necemo moci svi stati na stadion.
Klub treba prvo da izadje u susret navijacima sa godisnjim i desetogodisnjim kartama da oni imaju pravo prvenstva kupovine ulaznica, zatim ostali clanovi.
Cak bi ogranicio da jedna clanska = jedna karta, a ne ko prije dvije godine kada je i "kunto i panto" kupovao karte a provjera clanskih bila samo formalnost.
Ovo ljeto napunite Shop, kratko i jasno UZMITE NAM PARE
Ovo bi bilo skoro pa nemoguće izvesti.Refa1921 je napisao/la: U Evropi trebaju imati prednost navijači koji su imali godišnje i članske pa onda tek članske i ograniči na jedna članska - jedna karta. Čak bi bilo fer da prioritet imaju prvo ovi što su se kroz sezonu učlanili a ne kada dođe evropa učlani se samo radi tih utakmica ili dođu ljudi koji na Grbavicu dolaze svako 3 godine i ne znaju gdje je wc na istoku. Predprošle godine čekao u redu 5 sati, izgorio ko ćevap, nije fer da mi koji smo tu svaku domaću utakmicu unazad 10 godina moramo čekati i patiti se kao oni što dođu jednom u dvije godine ili od evrope do evrope.
Onda ova opcija da prvo kupe ljudi koji su imali godišnju p tek onda pustiti članske par dana prije i da bude jedan član jedna karta. Opet ponavljam, pretprošle godine sam čekao u redu od 9 do 2.ublehas je napisao/la: ↑pon maj 26, 2025 2:44 pmVaže.gavran je napisao/la: ↑pon maj 26, 2025 12:56 pmkoliko znam desetogodisnje vaze za evropucipiripi je napisao/la: ↑pon maj 26, 2025 12:24 pmEvropa nam je za nekih 50-tak dana klub treba vec poceti da razmislja kako da organizuje prodaju karti.
Trenutno imamo preko 9400 clanova, ako svaki clan pozeli da kupi dvije ulaznice evidentno je da necemo moci svi stati na stadion.
Klub treba prvo da izadje u susret navijacima sa godisnjim i desetogodisnjim kartama da oni imaju pravo prvenstva kupovine ulaznica, zatim ostali clanovi.
Cak bi ogranicio da jedna clanska = jedna karta, a ne ko prije dvije godine kada je i "kunto i panto" kupovao karte a provjera clanskih bila samo formalnost.
Ovo ljeto napunite Shop, kratko i jasno UZMITE NAM PARE
Ovo bi bilo skoro pa nemoguće izvesti.Refa1921 je napisao/la: U Evropi trebaju imati prednost navijači koji su imali godišnje i članske pa onda tek članske i ograniči na jedna članska - jedna karta. Čak bi bilo fer da prioritet imaju prvo ovi što su se kroz sezonu učlanili a ne kada dođe evropa učlani se samo radi tih utakmica ili dođu ljudi koji na Grbavicu dolaze svako 3 godine i ne znaju gdje je wc na istoku. Predprošle godine čekao u redu 5 sati, izgorio ko ćevap, nije fer da mi koji smo tu svaku domaću utakmicu unazad 10 godina moramo čekati i patiti se kao oni što dođu jednom u dvije godine ili od evrope do evrope.
Osim toga, jedan od ciljeva ranije prodaje članovima, pored onog da se nagradi vijernost je i da se poveća broj članova.
Vjerujem da ni jedan član nije ostao uskraćen za kartu.
Ja Dangubića nikad nisam u negativnom kontekstu spomenuo i meni je on izuzetno drag igrač. On je intelingentan igrač i teško će ga pratiti većina ovih ublehaša što sada igraju, da ne spominjem da su mu kretnje dobre. To što mu nisu dali da puca prekide je samo njegov problem i ničiji drugi, jer se nije uspio nametnuti kao lider, a iskreno i nije to, previše je fin.nikson je napisao/la: ↑pon maj 26, 2025 1:46 pmTacno je da je imao promasaja nekih veoma bitnih ali je isto tako tacno da je imao mnogo dodavanja gdje su nam igraci fulali stopostotne sanse, da je igra mnogo brza i tecnija sa njim na terenu itd itd. Drugi par rukavica je sto su vama ocekivanja ko kung fu fudbal, da preskoci sve igrace s loptom. Uhvatili ste se Dangubica evo vec mjesecima a flopova u ekipi na sve strane. Da ne pricam o tome da nije izvodio penale, pa cak ni slobodnjake mu nisu dali da pridje, a ima bolji sut i od Boljevica i od ostatka kompanije koja je nedodirljiva.Ludvig Leple je napisao/la: ↑pon maj 26, 2025 1:18 pmZa pare koje je primao ne da nije opravdao očekivanja, već je odlazak i najrealnija opcija. Ostaviti ga ako pristane na duplo manja primanja.
Malo je i on smanjio svoje zahtjeve tako da postoji mogucnost da produzi.milanribar je napisao/la: ↑pon maj 26, 2025 10:39 amJel to 100% da ide, meni se čini da je pristao da smanji ugovor. Ja bi ga zadržao jer je zanimljiv igrač baš, puno ganja puno trči, za razliku od drugih, ima i neki pas solidan, zna povuć loptu...
Sto je neko s godisnjom bolji od mene koji skuplja karte npr!? Karikiram ali ti govorim da ni to nije rjesenje.Refa1921 je napisao/la: ↑pon maj 26, 2025 2:09 pmU Evropi trebaju imati prednost navijači koji su imali godišnje i članske pa onda tek članske i ograniči na jedna članska - jedna karta. Čak bi bilo fer da prioritet imaju prvo ovi što su se kroz sezonu učlanili a ne kada dođe evropa učlani se samo radi tih utakmica ili dođu ljudi koji na Grbavicu dolaze svako 3 godine i ne znaju gdje je wc na istoku. Predprošle godine čekao u redu 5 sati, izgorio ko ćevap, nije fer da mi koji smo tu svaku domaću utakmicu unazad 10 godina moramo čekati i patiti se kao oni što dođu jednom u dvije godine ili od evrope do evrope.
Ko šta kreči?Bozidar Radosevic je napisao/la: ↑pon maj 26, 2025 9:41 pmNe kreci ono sto se okreciti ne moze. Molite Boga da nam se ne ponovi prosla sezona i tjt.
Ovo bi bilo odlično ako je istina.Dzezvar je napisao/la: ↑pon maj 26, 2025 3:32 pmMalo je i on smanjio svoje zahtjeve tako da postoji mogucnost da produzi.milanribar je napisao/la: ↑pon maj 26, 2025 10:39 amJel to 100% da ide, meni se čini da je pristao da smanji ugovor. Ja bi ga zadržao jer je zanimljiv igrač baš, puno ganja puno trči, za razliku od drugih, ima i neki pas solidan, zna povuć loptu...
Ima želju da ostane, ključnu riječ će dati menadžer.
Ma mislim da on u potpunosti moze opravdati primanja u drugom sistemu i sa pokretljivijim igracima. Pored Krpica i Boljevica u svlacionici ni Salah ne bi bio lider a kamol Dangubic, jednostavno to je tako. Nazalost ego pojedinaca je glavni problem (citaj Boljevic). Covjek uopste nema top centarsut ( svaki korner mora biti njegov) itd itd, to su jednostavno cinjenice. On kad zeli i kad se ispune svi parametri (da ide igra preko njegove strane, da se Sosicu ne daje puno lopta, da bek trci i za njega, da se neko drugi vraca umjesto njega) on je tad sila, a ustvari sila je jer cuva snagu samo za trenutak kad primi loptu. Da se trosi i u odbrani i kretanju u prostor itd, vjerovatno bi o njemu pricali kao o najvecem promasaju… Da svi trce kao Dangubic i AlJaber, mi bi sad ovdje vodili drugaciju konverzaciju.Ludvig Leple je napisao/la: ↑pon maj 26, 2025 3:30 pmJa Dangubića nikad nisam u negativnom kontekstu spomenuo i meni je on izuzetno drag igrač. On je intelingentan igrač i teško će ga pratiti većina ovih ublehaša što sada igraju, da ne spominjem da su mu kretnje dobre. To što mu nisu dali da puca prekide je samo njegov problem i ničiji drugi, jer se nije uspio nametnuti kao lider, a iskreno i nije to, previše je fin.nikson je napisao/la: ↑pon maj 26, 2025 1:46 pmTacno je da je imao promasaja nekih veoma bitnih ali je isto tako tacno da je imao mnogo dodavanja gdje su nam igraci fulali stopostotne sanse, da je igra mnogo brza i tecnija sa njim na terenu itd itd. Drugi par rukavica je sto su vama ocekivanja ko kung fu fudbal, da preskoci sve igrace s loptom. Uhvatili ste se Dangubica evo vec mjesecima a flopova u ekipi na sve strane. Da ne pricam o tome da nije izvodio penale, pa cak ni slobodnjake mu nisu dali da pridje, a ima bolji sut i od Boljevica i od ostatka kompanije koja je nedodirljiva.Ludvig Leple je napisao/la: ↑pon maj 26, 2025 1:18 pm
Za pare koje je primao ne da nije opravdao očekivanja, već je odlazak i najrealnija opcija. Ostaviti ga ako pristane na duplo manja primanja.
Samo kažem da za njegovu platu možemo sigurno dovesti dva dobra igrača i to na pozicije koje su nam krucijalne, a to su prvenstveno bekovi.
nikson je napisao/la: ↑pon maj 26, 2025 11:28 pmMa mislim da on u potpunosti moze opravdati primanja u drugom sistemu i sa pokretljivijim igracima. Pored Krpica i Boljevica u svlacionici ni Salah ne bi bio lider a kamol Dangubic, jednostavno to je tako. Nazalost ego pojedinaca je glavni problem (citaj Boljevic). Covjek uopste nema top centarsut ( svaki korner mora biti njegov) itd itd, to su jednostavno cinjenice. On kad zeli i kad se ispune svi parametri (da ide igra preko njegove strane, da se Sosicu ne daje puno lopta, da bek trci i za njega, da se neko drugi vraca umjesto njega) on je tad sila, a ustvari sila je jer cuva snagu samo za trenutak kad primi loptu. Da se trosi i u odbrani i kretanju u prostor itd, vjerovatno bi o njemu pricali kao o najvecem promasaju… Da svi trce kao Dangubic i AlJaber, mi bi sad ovdje vodili drugaciju konverzaciju. A kad se vec rjesavas npr Mircevskog, mozes za njegovu platu dovesti dobrog igraca, jednostavno sam misljenja da Dangubic treba i mora ostati i da ce kod Adzema igrati mnogo boljeLudvig Leple je napisao/la: ↑pon maj 26, 2025 3:30 pmJa Dangubića nikad nisam u negativnom kontekstu spomenuo i meni je on izuzetno drag igrač. On je intelingentan igrač i teško će ga pratiti većina ovih ublehaša što sada igraju, da ne spominjem da su mu kretnje dobre. To što mu nisu dali da puca prekide je samo njegov problem i ničiji drugi, jer se nije uspio nametnuti kao lider, a iskreno i nije to, previše je fin.nikson je napisao/la: ↑pon maj 26, 2025 1:46 pm
Tacno je da je imao promasaja nekih veoma bitnih ali je isto tako tacno da je imao mnogo dodavanja gdje su nam igraci fulali stopostotne sanse, da je igra mnogo brza i tecnija sa njim na terenu itd itd. Drugi par rukavica je sto su vama ocekivanja ko kung fu fudbal, da preskoci sve igrace s loptom. Uhvatili ste se Dangubica evo vec mjesecima a flopova u ekipi na sve strane. Da ne pricam o tome da nije izvodio penale, pa cak ni slobodnjake mu nisu dali da pridje, a ima bolji sut i od Boljevica i od ostatka kompanije koja je nedodirljiva.
Samo kažem da za njegovu platu možemo sigurno dovesti dva dobra igrača i to na pozicije koje su nam krucijalne, a to su prvenstveno bekovi.
Bar po onome sto se prica nije nemoguce, ali daleko od toga da je zavrsen.