Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

dobar tri
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon maj 19, 2025 4:31 pm

milanribar je napisao/la:
pon maj 19, 2025 12:27 pm
SIMA_SIMAU je napisao/la:
pon maj 19, 2025 12:09 pm
dobar tri je napisao/la:
pon maj 19, 2025 11:57 am
e cuj adzem
Daj ba gdje ce njega??? Neka se uhvati Tik Toka
Pa tvoj komentar je i dokaz da ne zaslužujemo ništa, pa ni ovog Ćorića.
Adžem je prvo bivši igrač i jedan od boljih lijevih bekova iza rata, onda trener sa uspjesima u omladinskom pogonu pa onda zadnji trener koji nam je donio trofej, zadnju polusezonu je Jedinstvo izvadio iz propasti i bez poraza je.

Šta će on, **** njeg, treba ovo, treba ono...
ma cestitke njemu na svemu sto je postigao i za status koji je stekao u klubu, al realno, njegov nivo i jest prva liga federacije

haj nek sam u krivu

Dzezvar
Kontakt:

pon maj 19, 2025 4:33 pm

Ime novog sefa bi se moglo saznati uskoro....
Mahala prica da bi Zajko Zeba mogao zasjesti na vrucu stolicu sportskog direktora.
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

fanaticZeljin
Kontakt:

pon maj 19, 2025 4:35 pm

Dzezvar je napisao/la:
Mahala prica da bi Zajko Zeba mogao zasjesti na vrucu stolicu sportskog direktora.
Smijesno svega mi
Srcu draga, boja PLAVA !

SamoNapad
Kontakt:

pon maj 19, 2025 4:41 pm

fanaticZeljin je napisao/la:
pon maj 19, 2025 4:35 pm
Dzezvar je napisao/la:
Smijesno svega mi
Ko god dodje 5 kola sa evropom nece izdrzati. Ovdje se jedino neki stranac (nadam se da necemo takvog dovesti) moze uhvatit da radi jer ne zna gdje dolazi. I on ce lagano zabiljeziti u cv da je negdje radio mozda utopiti kojeg svog igraca i lagano noga.

Dzezvar
Kontakt:

pon maj 19, 2025 4:48 pm

Klub koji formira politiku kluba na osnovu komentara na zvanicnoj stranici na FB je sve samo ne ozbiljan klub.
Prnje trebaju svi kupti picev od uprave pa do skupstine...hajde ba svi u tri p.ic.k.e. materine...

400000razloga
Kontakt:

pon maj 19, 2025 5:02 pm

Uprava napolje

Meha87
Kontakt:

pon maj 19, 2025 5:12 pm

Evo izleti neko ime Goran Djuricin trenirao Rapid u Austriji, zadnji klub mu bio u trecoj ligi gdje je izborio ulazak u visi rang. Pokusavamo biti kao Velez i ponovo se boriti za opstanak

SkenderijaTM87
Kontakt:

pon maj 19, 2025 5:20 pm

E cuj Zajko Zeba dan te ****. Lik u slobodi pravio talove s upravom, zenu zaposlio u klub, i on treba doc ovdje bit sportski direktor.
Mrs u picku materinu idiotsku.

Prognoza neka je Adzem, Joldic, Jusufbegovic. Bude li ijedan od ove trojice, nek idu u picku materinu svi.

w0st
Kontakt:

pon maj 19, 2025 5:26 pm

Cemu ovoliki zal za Denisom ?
Imamo 1 pobjedu protiv ekipa iz vrha, a i to samo jer je inat proradio nakon sudijskih lakrdija. Evropu izborio tako sto je sarajevo osvojilo kup.
Historijski poraz protiv Zrinjskog
Mufitc nas spasio teske sramote na derbijima.
Uzvratna utakmica protiv Sirokog na grbavici, ganjamo 3:0, bez ijedne konkretne prilike odigramo.
Vjerovatno najbolja ekipa zadnjih godina koju je neko od trenera imao.
Za ovim zalite ili sam prespavao polusezonu ? Samo je bitno da dodje konkretna zamjena inace jovo na novo

Dzezvar
Kontakt:

pon maj 19, 2025 5:30 pm

SkenderijaTM87 je napisao/la:
E cuj Zajko Zeba dan te ****. Lik u slobodi pravio talove s upravom, zenu zaposlio u klub, i on treba doc ovdje bit sportski direktor.

Prognoza neka je Adzem, Joldic, Jusufbegovic. Bude li ijedan od ove trojice, nek idu u picku materinu svi.
Tako mahala.prica,nije zvanicno nista.

SkenderijaTM87
Kontakt:

pon maj 19, 2025 5:36 pm

w0st je napisao/la:
pon maj 19, 2025 5:26 pm
Cemu ovoliki zal za Denisom ?
Imamo 1 pobjedu protiv ekipa iz vrha, a i to samo jer je inat proradio nakon sudijskih lakrdija. Evropu izborio tako sto je sarajevo osvojilo kup.
Historijski poraz protiv Zrinjskog
Mufitc nas spasio teske sramote na derbijima.
Uzvratna utakmica protiv Sirokog na grbavici, ganjamo 3:0, bez ijedne konkretne prilike odigramo.
Vjerovatno najbolja ekipa zadnjih godina koju je neko od trenera imao.
Za ovim zalite ili sam prespavao polusezonu ? Samo je bitno da dodje konkretna zamjena inace jovo na novo
Zato sto se vrtis u krug od 2019te godine, i ne nazire se kraj ove agonije.
Imas najbolji bodovni saldo od 2018te godine, ostvaris cilj za zadanu sezonu ( a prije pola godine se za opstanak borio) i onda das otkaz treneru.

Ne znam ko moze ovu odluku smatrati dobrom za boljitak kluba.
Zadnja izmjena: SkenderijaTM87, dana/u pon maj 19, 2025 5:38 pm, ukupno mijenjano 1 put.

SkenderijaTM87
Kontakt:

pon maj 19, 2025 5:38 pm

Dzezvar je napisao/la:
pon maj 19, 2025 5:30 pm
SkenderijaTM87 je napisao/la:

Tako mahala.prica,nije zvanicno nista.
Ma mislim naravno, mahalska je, al ne nadam se nekom napredovanju iskreno.

Maestro_1921
Kontakt:

pon maj 19, 2025 5:54 pm

Dzezvar je napisao/la:
Ma ja, kad je bal nek je maskenbal. Nek i ovdje uvali ženu pa da za "informatičke usluge" izvuče još nekoliko desetina hiljada KM. Možda i onog iz Konjica za mentalnu i fizičku pripremu igrača, svakako odavno kukamo da su nam igrači mentalni patuljci, pa eto taman...

Minotaur
Kontakt:

pon maj 19, 2025 5:56 pm

Bez imalo ironije, Samir Bekrić je Marota za Zebu.

A karakterno, riječ je o dvije najveće hinje koje su prodefilovale kroz klub u veoma jakoj konkurenciji.

Dosta mi je što mu onog brata cinkaroša i šmekera moramo gledati na klupi nego sada daj još jednog. Pa zar nije taj Zeba bio neki šatro sportski u zadnjem mandatu pokojnog Ode kada se sve raspalo?

Nadam se da je samo mahala.

Maestro_1921
Kontakt:

pon maj 19, 2025 5:57 pm

Dzezvar je napisao/la:
pon maj 19, 2025 2:59 pm
Maestro_1921 je napisao/la:
pon maj 19, 2025 2:27 pm
Ne znam koji je fazon da mu daju otkaz sad kad ima još dvije utakmice do kraja, a Evropa izborena. Svakako se dalo naslutiti da neće ostati na kraju sezone, mogli su ga pustiti da završi sezonu. Bio bi tek treći trener u zadnjih 15 godina koji je preživio na našoj klupi cijelu sezonu. U zadnjih 15 godina samo su Amar i Adžem izdržali cijelu sezonu. Ko zna šta je tu iza scene bilo i šta se dešavalo pa mu sad daju otkaz a do kraja još samo dvije utakmice.
Nije bas tako..ja sam.pisao ranije da se pitanje tenera mora rijesiti sto prije ,vjerovatno se nismo mogli naci na istoj talasnoj duzini...
Novi trener mora se sto.prije imenovati i odmah poceti raditi sa ekipom.iskoristiti ove dvije utakmice da vidi na cemu je....
Slažem se ja s tobom, upravu si. Nadam se samo da su već imali dogovorenu zamjenu, da ga nisu otpustili pa sad na vrat na nos traži trenera. Baš ove dvije utakmice bi novom treneru dobro došle da vidi čime raspolaže, gdje škripi, gdje su najpotrebnija pojačanja.

SamoNapad
Kontakt:

pon maj 19, 2025 6:10 pm

Feđa Dudić bi vjerovatno bio trener koji bi nesto mogao izvuci uz prava pojacanja, za druge opcije iskreno i strah me da mislim.

Maestro_1921
Kontakt:

pon maj 19, 2025 6:42 pm

milanribar je napisao/la:
pon maj 19, 2025 12:27 pm
SIMA_SIMAU je napisao/la:
pon maj 19, 2025 12:09 pm
dobar tri je napisao/la:
pon maj 19, 2025 11:57 am
e cuj adzem
Daj ba gdje ce njega??? Neka se uhvati Tik Toka
Pa tvoj komentar je i dokaz da ne zaslužujemo ništa, pa ni ovog Ćorića.
Adžem je prvo bivši igrač i jedan od boljih lijevih bekova iza rata, onda trener sa uspjesima u omladinskom pogonu pa onda zadnji trener koji nam je donio trofej, zadnju polusezonu je Jedinstvo izvadio iz propasti i bez poraza je.

Šta će on, **** njeg, treba ovo, treba ono...
Adžem je trenerčina za pola ovih "stručnjaka" u našoj ligi. Nego je naš pa haj, ko ga yebe, šta će on... Podržavao sam Denisa, apsolutno sam za kontinuitet, bio sam za to da ostane. Al pljuvat po Adžemu, koji je naš, dijete Želje, bivši igrač i trener, i to uspješan, osvajao trofeje i sa omladincima i sa seniorima i kao igrač i kao trener, koji nam je donio zadnji trofej, koji se u svojoj prvoj "pravoj" sezoni, borio za duplu krunu, koja mu je izmakla za jedan jedini gol, al bukvalno. Zrinjski nam titulu uzeo za taj jedan gol, isti broj bodova imali Željo i Zrinjski, uzeli titulu na gol razliku. Osvojio Kup koji nas nije interesovao i koji nismo slavili.
Treba napomenuti i to da mu je te sezone kao cilj postavljeno da izbori Evropu i promoviše par naših omladinaca, tad je bila ona Atletico generacija, koju je btw on napravio i ostavio Joldiću kad je otišao u prvi tim. Promovisao omladince, čak nam i utakmice rješavali i direktno donosili bodove, Žerić, Šaban mali u Širokom, Hajdar igrao tad bolje nego poslije dok je iskusniji bio pod drugim trenerima. Na polusezoni prvi bili ako se ne varam. Onda uprava na zimu mijenja cilj i kaže "HOĆEMO SVE"! Na kraju u svojoj prvoj sezoni bio viceprvak sa istim brojem bodova kao prvak koji je zbog jednog gola više uzeo titulu i osvojio kup. Kao nagradu za to je dobio da mu se klub zahvali na način da ga vrati u omladinski pogon. Dovedena mu zamjena u vidu ublehe Krčmarevića koji je nakon mjesec pobjegao iz kluba glavom bez obzira, ne znam ni da li je cijeli mjesec izdržao kako treba. Al eto, Ado je naš, pa mu se u svemu traži dlaka u jajetu, snimao tik tokove, lud, puk'o, žena mu umrla prije 15 godina, dvorska luda, ne valja mu osmijeh itd...
Pa kud ćeš dalje kad čak i pitari kažu da smo najljepši fudbal igrali dok su nas vodili Adžem i pokojni Oda. A znamo koliko im je jada nazadavao Ado.
Podržat ćemo mi izgleda svakog sa strane (pričam o navijačima), al naše ne. Mi sve što smo osvojili, osvojili smo sa našim trenerima, željovcima.

SIMA_SIMAU
Kontakt:

pon maj 19, 2025 7:11 pm

Ova uprava vise moju podrsku nema, oni moraju otici.
Protiv Veleza fino na TV gledati.

Znaci ide jos jedna sezona gledanja patnje, lazna obecanja itd...ovo onda samo znaci da smo pukli pare i da se nemaju gdje vise zaduziti.
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

fanaticZeljin
Kontakt:

pon maj 19, 2025 7:15 pm

Vala opraste vise i sa Adzemom , bio je , otisao i nema potrebe ga vise vracati , ni njega ni bilo kojeg bivseg "vojnika kluba" , nehljebati iz uprave uradili istu stvar kao sa Basicem, odbili ostavku i nakon 10 dana dali prvo njemu , a sad i Coricu, neko se sprda sa nama , niko ne slusa glas većine . Od mene imaju bojkot protiv Veleža .
Srcu draga, boja PLAVA !

Bozidar Radosevic
Kontakt:

pon maj 19, 2025 7:20 pm

Nama treba skolovan i mlad trener zeljan dokazivanja jer mi se necemo boriti za titulu ni naredne godine, realno je upitno mozemo li i evropu ganjati. Kada se prodaju Muftic, Jaber gubimo kostur ekipe uz najgoru odbranu ikad i u-21 koji su nam za sljedecu sezonu planirani kao Garcevic i Sabic mi se nemamo aman cemu nadati. A realno ispasti necemo jer ovo sto rade Velez, Siroki i Radnik je sve samo nije odrzivo, a za vise od ovoga nemaju ni sredstva ni ljude. Tako da imamo situaciju gdje mozemo riskirati s nekim ko je u principu jeftiniji od Denisa a vjerovatno i motivisaniji. Tom nekom staviti za cilj promovisanje mladjih igraca. Realno je da Semdin, Foco i Efendic posjeduju potencijal, veci nego i Sabic i Garcevic. Takodjer organizirati i probe za izlazne generacije, nikad ne znas, a ne dovoditi 25godisnje talente “Bayerna”.

Ovi sto prizeljkuju Adzema, samo sjetite se njegovih pompeznih “miliona” i cinjenicu da je sigurno noci i novi proveo izucavajuci trenerski zanat dok je vodio slavni Gosk iz Gabele i hamdijine bebe iz bihaca.

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 43 gosta.

Prijava