Ima li ikakvih informacija za nekog investitora, nešto? Ili ćemo opet nove sezone - iste priče?
Zar nismo vidjeli da ovako nismo konkurentni za trofeje?
Nemamo mi sposobne ljude da nađu investitora.
Ja fakat ne kontam taj spin da neko u klubu nece investitora. Pa ovi ljudi u klubu (pogotovo u skupštini) su najveći zagovornici investitora. Ti ljudi su i pokrenuli pricu oko Diglisica, obzirom da ga je tadašnja uprava izignorisala. Ti ljudi su i pravili poziv, pa kad se niko nije javio nasli vanjske suradnike da sastave poziv (Greda i ekipa)....Druga stvar je sto niko nece da ulozi, a nema nikakvu garanciju da ga sutra nece opstina (citaj politika) handriti oko raznih dozvola za građenje...south side je napisao/la: ↑sub maj 17, 2025 10:22 amNemamo mi sposobne ljude da nađu investitora.
A nekima i nije u cilju da se jedan čovjek pita za sve.
Nije, možda, fudbal. Jeste, sigurno, sve okolo. Zašto, za početak, ne podnesemo zahtjev za promjenu namjene zemljišta gdje je pomoćni teren, u građevinsko?
I vracamo se opet na ono sto je Senad davno predlagao da se uradi.Al jbg tada nije valjalo samo zato sto je to njegov prijedlog.Isapda da je ono njegovo sa DD najbolja oocija za nas.