Onda mudrov izbaci Markovića, a Šabića prebaci na lijevog beka i dobismo još veći horor po lijevoj strani. Denise izjavio si da nakon ovog večeras morate porazgovarati u svlačionici.
Pa da se istrce i odrade trening logicnoOccasionally je napisao/la: ↑sub apr 12, 2025 9:07 pm12 komentara plus replika
Naš doživljaj utakmice
Šta je bila svrha i namjera onenaše trostruke izmjene?
Nešto htjeli uigrati za srevanš s Širokim?
Imaju moju podršku ( nakon što se dobro ispsujem) ali fakat su psihički "down"
Mi smo se navikli bez titule godinama i godinama, navikli smo se da je pobjeda protiv Zrinjskog, Borca i pitara postala misaona imenica, navikli smo se da svaku treću-četvrtu godinu igramo u Europi, od prošle godine navikli smo se da opstanak obezbjedimo dva-tri kola pred kraj prvenstva, evo sada smo se navikli da imamo četiri uzastopne pobjede u prvenstvu ali ni jednu normalnu ... malo ko se može naviknuti na sve i svašta kao mi.
Na istoku se primjeti. Cak je sjever danas bio odlican, ali na istoku fali.
Nije lako navijati za Zelju. Ja sam, a vjerujem da si i ti bio blizu, navijao i voljeo Klub, punih 26 godina,a da nikada nista osvojili nismo...Onda je pocelo, pa opet stalo, opet ce poceti... Gazimo Siroki...Valter je napisao/la: ↑sub apr 12, 2025 11:29 pmMi smo se navikli bez titule godinama i godinama, navikli smo se da je pobjeda protiv Zrinjskog, Borca i pitara postala misaona imenica, navikli smo se da svaku treću-četvrtu godinu igramo u Europi, od prošle godine navikli smo se da opstanak obezbjedimo dva-tri kola pred kraj prvenstva, evo sada smo se navikli da imamo četiri uzastopne pobjede u prvenstvu ali ni jednu normalnu ... malo ko se može naviknuti na sve i svašta kao mi.
Al đaba sve ovo, opet nada ostaje za srijedu i nadam se da će potrajati duže od 45 minuta.
Netačno. Ja lično znam nekoliko ljudi koji nisu redovni zbog cijene ulaznica, a sigurno ih ima još. Ne može me niko ubijediti da u svakom trenutku Željo ne bi mogao privući bar 10k ljudi, pa nije ovo grad od 100k, nego puno veći. A gdje su ljudi koji dolaze iz drugih gradova i općina. Na kraju krajeva, nikakva ozbiljna analiza nije urađena, nije izvršena anketa među navijačima, nego je samo preko koljena donesena odluka. Onako, po bosanski, zato i jesmo tu gdje jesmo.Dzezvar je napisao/la: ↑ned apr 13, 2025 7:48 amOnako se ne igra utakmica koja treba biti uvertira pred utakmicu sezone u kojoj moras ganjati rezultat.
Postavka i priprema utakmice za cistu 0.
Ovim sto satro prozivaju nesto oko cijene karata i posjete.Pridjete li vi za vikend gradom uppste.Vidite li da je grad pust.Vidite li da je sve sto je moglo otislo vani.Svaki od nas zna minimum 10 ljudi koji su otisli,pa skotajte zasto je izmedju ostalog posjeta slabija nego inace.Nije cijena karte nego nema.ko....vecinom sada gledaju HSVi Braunsweig....
Ide ljeto idu odmori...
Ne bih da se naduravam...grad je za vikend bukvalno prazan.Titova ulica u 10 sati navecer je poluprazna a znamo kako je vrilo ljudima.To je jedan od pokazatelja da je grad sem ljeta prazan.kvalitet je napisao/la: ↑ned apr 13, 2025 8:36 amNetačno. Ja lično znam nekoliko ljudi koji nisu redovni zbog cijene ulaznica, a sigurno ih ima još. Ne može me niko ubijediti da u svakom trenutku Željo ne bi mogao privući bar 10k ljudi, pa nije ovo grad od 100k, nego puno veći. A gdje su ljudi koji dolaze iz drugih gradova i općina. Na kraju krajeva, nikakva ozbiljna analiza nije urađena, nije izvršena anketa među navijačima, nego je samo preko koljena donesena odluka. Onako, po bosanski, zato i jesmo tu gdje jesmo.Dzezvar je napisao/la: ↑ned apr 13, 2025 7:48 amOnako se ne igra utakmica koja treba biti uvertira pred utakmicu sezone u kojoj moras ganjati rezultat.
Postavka i priprema utakmice za cistu 0.
Ovim sto satro prozivaju nesto oko cijene karata i posjete.Pridjete li vi za vikend gradom uppste.Vidite li da je grad pust.Vidite li da je sve sto je moglo otislo vani.Svaki od nas zna minimum 10 ljudi koji su otisli,pa skotajte zasto je izmedju ostalog posjeta slabija nego inace.Nije cijena karte nego nema.ko....vecinom sada gledaju HSVi Braunsweig....
Ide ljeto idu odmori...
Kao 10-godišnjak bio sam sa bratom i njegovim društvom u Beogradu na utakmici protiv Partizana kada smo uzeli prvu titulu. Naravno i prije te utakmice išao sam na domace utakmice na Koševu. Poslije toga rijedak je bio razlog da nisam gledao neku domacu utakmicu a kao mlađi često sam pratio Želju širom bivše Juge. Uživo sam svjedočio čuvenoj utakmici protiv Videotona (kući i u gostima), ali sam bio redovan i na utakmicama koje smo odigrali u drugoj ligi, padala kiša, snijeg ili sunce grijalo. Slažem se da za Želju nikada nije bilo lako navijati. Kada smo igrali u ligi protiv Zvezde, Partizana, Hajduka, Dinama negdje mi je bilo i realno da su superiorniji, ali naprosto ne mogu da prihvatim da nam Zrinjski, Borac pa ako hočeš i pitari i Sloga postaju "velika četvorka".Ujko je napisao/la: ↑ned apr 13, 2025 5:01 amNije lako navijati za Zelju. Ja sam, a vjerujem da si i ti bio blizu, navijao i voljeo Klub, punih 26 godina,a da nikada nista osvojili nismo...Onda je pocelo, pa opet stalo, opet ce poceti... Gazimo Siroki...Valter je napisao/la: ↑sub apr 12, 2025 11:29 pmMi smo se navikli bez titule godinama i godinama, navikli smo se da je pobjeda protiv Zrinjskog, Borca i pitara postala misaona imenica, navikli smo se da svaku treću-četvrtu godinu igramo u Europi, od prošle godine navikli smo se da opstanak obezbjedimo dva-tri kola pred kraj prvenstva, evo sada smo se navikli da imamo četiri uzastopne pobjede u prvenstvu ali ni jednu normalnu ... malo ko se može naviknuti na sve i svašta kao mi.
Al đaba sve ovo, opet nada ostaje za srijedu i nadam se da će potrajati duže od 45 minuta.
Ne postoji velika cetvorka kod nas jer su svi klubovi nakon godina uspjeha udju u godine neuspjeha. Cak i zrinjski. Akk hoces da govorim o cetvorci kod nas onda su to klubovi koji nikad nisu ispali iz premijer lige a igraju je od njenog osnivanja 2000. godine. To su zeljo sarajevo zrinjski i siroki brijeg.Valter je napisao/la: ↑ned apr 13, 2025 9:38 amKao 10-godišnjak bio sam sa bratom i njegovim društvom u Beogradu na utakmici protiv Partizana kada smo uzeli prvu titulu. Naravno i prije te utakmice išao sam na domace utakmice na Koševu. Poslije toga rijedak je bio razlog da nisam gledao neku domacu utakmicu a kao mlađi često sam pratio Želju širom bivše Juge. Uživo sam svjedočio čuvenoj utakmici protiv Videotona (kući i u gostima), ali sam bio redovan i na utakmicama koje smo odigrali u drugoj ligi, padala kiša, snijeg ili sunce grijalo. Slažem se da za Želju nikada nije bilo lako navijati. Kada smo igrali u ligi protiv Zvezde, Partizana, Hajduka, Dinama negdje mi je bilo i realno da su superiorniji, ali naprosto ne mogu da prihvatim da nam Zrinjski, Borac pa ako hočeš i pitari i Sloga postaju "velika četvorka".Ujko je napisao/la: ↑ned apr 13, 2025 5:01 amNije lako navijati za Zelju. Ja sam, a vjerujem da si i ti bio blizu, navijao i voljeo Klub, punih 26 godina,a da nikada nista osvojili nismo...Onda je pocelo, pa opet stalo, opet ce poceti... Gazimo Siroki...Valter je napisao/la: ↑sub apr 12, 2025 11:29 pm
Mi smo se navikli bez titule godinama i godinama, navikli smo se da je pobjeda protiv Zrinjskog, Borca i pitara postala misaona imenica, navikli smo se da svaku treću-četvrtu godinu igramo u Europi, od prošle godine navikli smo se da opstanak obezbjedimo dva-tri kola pred kraj prvenstva, evo sada smo se navikli da imamo četiri uzastopne pobjede u prvenstvu ali ni jednu normalnu ... malo ko se može naviknuti na sve i svašta kao mi.