ISB87 je napisao/la: ↑čet apr 03, 2025 10:25 am
Svi su tu zbog plate, i ja isto tako idem na posao zbog plate. Da mi kasne dvije, odma bi isla tuzba i ne bih radio. Ne znam sta je tu cudno? Ako nemas para da isplatis, ako nisi sposoban napusti klub care. Zivimo u vremenu jebene inflacije, pa je 10k nivo neke plate od 3k prije.
Jednostavno ako nisu sposobni neka napuste pozicije.
Ne kasne plate, bilo je malo turbulencija kad su se vrsile neke uplate zbog licence, ali sve je u najboljem redu.
Problem su druge stvari, odredjenim ljudima je zvarnuta pipa pa iskoce sa svojim akauntima nakon losih rezultata da unose nemir.
Caja je godinama unistavao fan shop, jednu obicnu majicu nisi mogao kupiti da valja, marku nije ulozio u isti, zavrtao je gdje je mogo. Spucas mu tarabu, odlucis otvoriti novi i veci, ganjas lokacije po gradu isto za fan shop i odmah te pocne pljuvati da neki "ustasa" kupi pare od Zelje... Bolesno. Taj isti Sten ti zavrsi generalnog sponzora i drugih sponzora jednim pozivom, onda dodje onaj padobranac i napise da nam on krade pare i da nas je Bekric spasio pozivom i uplatom od Wwin-a, eto ko pise da ne valja. Samo iz razloga sto Sten preuzima fan shop i sto ce roba dolaziti iz Turske triput jeftinija.
Ovim rumenim i tik tok menadzerima isto skracena krila, pa de izmisljaj i pljuj...
Ovi da fulaju, itekako fulaju, grijese i sl ali se i radi. Mozda i najveca greska je Rahimic, lik bukvalno spava i slabo sta radi. Vidjecemo na sta ce izaci, ja da se pitam lik bi bio bivsi na kraju sezone. Mozda i grijesim ali vidjecemo...