Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

mula
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet apr 03, 2025 8:53 am

puna podrska Denisu!

covjek ima znanje i napravio je ogroman pomak kako je stigao. Svakom se desi losa utakmica, Pokazat cemo ozbiljnost i pravi put onog trenutka kad u treneru prepoznamo potencijal i ne dozvolimo da nam se iste greške ponavljaju. Ovo je najteži period u ovoj sezoni, ali uz punu podrsku i skupljene redove može se to prevazici. Ako to uspijemo napraviti moze se reci da ce biti nesto od nas :)

Šefe puna podrska,
Promjene su proces za koji potrebno je vrijeme.

dzeno87

čet apr 03, 2025 9:03 am

Dzezvar je napisao/la:
čet apr 03, 2025 7:18 am
Zna li se sta jesu li bile plate....
besparica kao sto rekoh a kada vidim komentare i razmisljanja ne zasluzujemo nista drugo, to kopa rovove, nalazi imaginarne neprijatelje, balijski mentalitet a vamo škutori se nasladjuju i ubiru keš preko kluba mu

Dzezvar
Kontakt:

čet apr 03, 2025 9:08 am

dzeno87 je napisao/la:
Dzezvar je napisao/la:
besparica kao sto rekoh a kada vidim komentare i razmisljanja ne zasluzujemo nista drugo, to kopa rovove, nalazi imaginarne neprijatelje, balijski mentalitet a vamo škutori se nasladjuju i ubiru keš preko kluba mu
Ne bih bas tako duboko ulazio u problematiku bez obzira sto znam dosta...jednostavno koncepcija foruma je dosta promjenjena a ja ne zelim da budem dio toga...Silji se qrac na ljudima koji su tu od prvog dana i koji su napravili ovo jedinstveno mjesto za navijace naseg kluba..I uveliko razmisljam da napustim isti....
Tako da ovim putem molim administraciju da izbrisu moj acaunt...
Hvala unaprijed...
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

milanribar
Kontakt:

čet apr 03, 2025 10:18 am

Standardno za nas, poslije prvog ozbiljnijeg kiksa, sve pada u vodu i niko ne valja ko je dotad valjo.
Hoćemol mijenjat upravu, trenera i 80% igrača sad?
Sezona još nije gotova, liga se igra, treba izborit evropu. Igrača dovoljno ima kvalitetnih da se evropa izbori.
Polufinale kupa se odigralo katastrofalno, imaju šansu da se iskupe, pokazali su da mogu na dovoljno utakmica...

Refa1921
Kontakt:

čet apr 03, 2025 10:22 am

Dzezvar je napisao/la:
dzeno87 je napisao/la:
Dzezvar je napisao/la:
Ne bih bas tako duboko ulazio u problematiku bez obzira sto znam dosta...jednostavno koncepcija foruma je dosta promjenjena a ja ne zelim da budem dio toga...Silji se qrac na ljudima koji su tu od prvog dana i koji su napravili ovo jedinstveno mjesto za navijace naseg kluba..I uveliko razmisljam da napustim isti....
Hvala unaprijed...
A i da nisu bile plate, nisu ovo igrači koji ovise o toj jednoj plati ili dvije. Ne znam kakav je to način razmišljanja da sjebeš najbitniju utakmicu sezone koja ti potencijalno otvara dobru zaradu. Ako ti nisu dali platu tuži na kraju sezone i dobit ćeš sve. Ovako sjebo si utakmicu a oni ako para nemaju svakako opet plate neće biti.

ISB87
Kontakt:

čet apr 03, 2025 10:25 am

Svi su tu zbog plate, i ja isto tako idem na posao zbog plate. Da mi kasne dvije, odma bi isla tuzba i ne bih radio. Ne znam sta je tu cudno? Ako nemas para da isplatis, ako nisi sposoban napusti klub care. Zivimo u vremenu jebene inflacije, pa je 10k nivo neke plate od 3k prije.
Jednostavno ako nisu sposobni neka napuste pozicije.
MIRZA RASCIC

Refa1921
Kontakt:

čet apr 03, 2025 10:31 am

ISB87 je napisao/la:
Svi su tu zbog plate, i ja isto tako idem na posao zbog plate. Da mi kasne dvije, odma bi isla tuzba i ne bih radio. Ne znam sta je tu cudno? Ako nemas para da isplatis, ako nisi sposoban napusti klub care. Zivimo u vremenu jebene inflacije, pa je 10k nivo neke plate od 3k prije.
Razumijem ja to i ja radim za platu. Ali šta dobijaš ako bojkotuješ utakmicu koja ti potencijalno može donijeti veliku zaradu. Radije tužiš klub, tražiš raskid ugovara pa neka igra ko hoće i može. Oni će svakako svoje pare dobiti kao što ih i Zec i dan danas dobija.

kvalitet
Kontakt:

čet apr 03, 2025 10:32 am

milanribar je napisao/la:
Standardno za nas, poslije prvog ozbiljnijeg kiksa, sve pada u vodu i niko ne valja ko je dotad valjo.
Sezona još nije gotova, liga se igra, treba izborit evropu. Igrača dovoljno ima kvalitetnih da se evropa izbori.
Polufinale kupa se odigralo katastrofalno, imaju šansu da se iskupe, pokazali su da mogu na dovoljno utakmica...
Pa problem je što je Evropa i više nego upitna. Zrinjski, Borac i Sarajevo su sigurno igrački kvalitetniji od nas i teško možemo uzeti to treće mjesto. Mislim da mi nećemo ispustiti četvrto mjesto, ali ako padne dogovor i Široki uzme Kup…
Bez privatizacije kluba nema sportskog uspjeha!

Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja.

djidomova
Kontakt:

čet apr 03, 2025 10:33 am

El bake gigant. Ima li neka svježa informacija iz kluba da se izbaci u eter?
Željezničar za život cijeli!

milanribar
Kontakt:

čet apr 03, 2025 10:36 am

kvalitet je napisao/la:
Pa problem je što je Evropa i više nego upitna. Zrinjski, Borac i Sarajevo su sigurno igrački kvalitetniji od nas i teško možemo uzeti to treće mjesto. Mislim da mi nećemo ispustiti četvrto mjesto, ali ako padne dogovor i Široki uzme Kup…
Najgore je predat se a toliko još ima do kraja, imamo igrače koji mogu to su pokazali, da igraju toplo hladno to je tačno al isto tako znaju odigrat vrhunski.
Najvažnije je izborit evropu a onda dovesti igrače na pozicijama koje škripe a sigurno da bi trebalo najmanje 4 igrača.

kvalitet
Kontakt:

čet apr 03, 2025 10:39 am

čet apr 03, 2025 10:36 am
kvalitet je napisao/la:
Najgore je predat se a toliko još ima do kraja, imamo igrače koji mogu to su pokazali, da igraju toplo hladno to je tačno al isto tako znaju odigrat vrhunski.
Najvažnije je izborit evropu a onda dovesti igrače na pozicijama koje škripe a sigurno da bi trebalo najmanje 4 igrača.
Svake godine ista priča… ne može više pod kožu. Realnost je da možda i izborimo Evropu, pa proslavimo prolazak max. jednog pretkola, ali sve ostalo…
Bez privatizacije kluba nema sportskog uspjeha!

Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja.

Robi
Kontakt:

čet apr 03, 2025 10:53 am

Bilo je pitanje samo kad ce ekipa krenuti lose igrati, tome ima zadnjih 3-4 utakmice samo sto smo se uspjeli nekako iscupati, sa ovim rosterom ocekivano je bilo da ce se desiti samo po nas u najgorem mogućem trenutku, jednostavno fali nam širina na klupi ali koliko para toliko i muzike, sad odmah drvlje i kamenje na Denisa nema potrebe treba vremena da se sve kockice posloze, nadam se da ce na ovome i stati ta naša losa serija igre, da je ovo bio šamar otrežnjenja i igračima, strucnom stabu a i nama navijacima kojim je guzica poletila mozemo do titule a pola nam igrača i dalje tu od prošle godine kad smo se jedva iscupali.

Mulalic Edis
Kontakt:

čet apr 03, 2025 10:53 am

Dzezvar je napisao/la:
dzeno87 je napisao/la:
Dzezvar je napisao/la:
Hvala unaprijed...
Ako ti ides, idem i ja.
Grande Miske 💪

BC1921
Kontakt:

čet apr 03, 2025 10:56 am

ISB87 je napisao/la:

Ne kasne plate, bilo je malo turbulencija kad su se vrsile neke uplate zbog licence, ali sve je u najboljem redu.
Problem su druge stvari, odredjenim ljudima je zvarnuta pipa pa iskoce sa svojim akauntima nakon losih rezultata da unose nemir.
Caja je godinama unistavao fan shop, jednu obicnu majicu nisi mogao kupiti da valja, marku nije ulozio u isti, zavrtao je gdje je mogo. Spucas mu tarabu, odlucis otvoriti novi i veci, ganjas lokacije po gradu isto za fan shop i odmah te pocne pljuvati da neki "ustasa" kupi pare od Zelje... Bolesno. Taj isti Sten ti zavrsi generalnog sponzora i drugih sponzora jednim pozivom, onda dodje onaj padobranac i napise da nam on krade pare i da nas je Bekric spasio pozivom i uplatom od Wwin-a, eto ko pise da ne valja. Samo iz razloga sto Sten preuzima fan shop i sto ce roba dolaziti iz Turske triput jeftinija.
Ovim rumenim i tik tok menadzerima isto skracena krila, pa de izmisljaj i pljuj...
Ovi da fulaju, itekako fulaju, grijese i sl ali se i radi. Mozda i najveca greska je Rahimic, lik bukvalno spava i slabo sta radi. Vidjecemo na sta ce izaci, ja da se pitam lik bi bio bivsi na kraju sezone. Mozda i grijesim ali vidjecemo...
Krivina Jug

milanribar
Kontakt:

čet apr 03, 2025 11:13 am

https://meridiansport.ba/najnovije/ismi ... ra/?fbclid

Evo naš veliki navijač Ermin Zec kojeg još isplaćujemo, započeo saradnju sa FK Sarajevo.
Sretno.

ISB87
Kontakt:

čet apr 03, 2025 11:16 am

Ok, ako ne kasni i sve je isplaceno regularno onda ih oderat 70% od plate za ovu, recimo, najvazniju utakmicu u sezoni.
Ako dobiju Igmana tamo i prodju Širokog onda se vraca tih 70% i uplacuje se dodatnih 30% kao premija.

Ne mozemo mi vazda bit zrtve nekih starih uposlenika. Zasto se javno ne izadje sa tim? Mislio sam prije ajde ne trebaju nikome problemi, ali ako je tako i konstantno se desava onda izadji javno, prijavi te malverzacije kao klub i tjeraj do kraja.
MIRZA RASCIC

dzeno87

čet apr 03, 2025 11:30 am

BC1921 je napisao/la:
čet apr 03, 2025 10:56 am
ISB87 je napisao/la:

Ne kasne plate, bilo je malo turbulencija kad su se vrsile neke uplate zbog licence, ali sve je u najboljem redu.
Problem su druge stvari, odredjenim ljudima je zvarnuta pipa pa iskoce sa svojim akauntima nakon losih rezultata da unose nemir.
Caja je godinama unistavao fan shop, jednu obicnu majicu nisi mogao kupiti da valja, marku nije ulozio u isti, zavrtao je gdje je mogo. Spucas mu tarabu, odlucis otvoriti novi i veci, ganjas lokacije po gradu isto za fan shop i odmah te pocne pljuvati da neki "ustasa" kupi pare od Zelje... Bolesno. Taj isti Sten ti zavrsi generalnog sponzora i drugih sponzora jednim pozivom, onda dodje onaj padobranac i napise da nam on krade pare i da nas je Bekric spasio pozivom i uplatom od Wwin-a, eto ko pise da ne valja. Samo iz razloga sto Sten preuzima fan shop i sto ce roba dolaziti iz Turske triput jeftinija.
Ovim rumenim i tik tok menadzerima isto skracena krila, pa de izmisljaj i pljuj...
Ovi da fulaju, itekako fulaju, grijese i sl ali se i radi. Mozda i najveca greska je Rahimic, lik bukvalno spava i slabo sta radi. Vidjecemo na sta ce izaci, ja da se pitam lik bi bio bivsi na kraju sezone. Mozda i grijesim ali vidjecemo...
Ovakve laži, izmišljanja i spinovanja nas kostaju unazad desetak godina, mahala, papanluk, seljakluk, rekla kazala, clanovi uprave po forumu, uposlenici po forumu branjenje trenutnog stanja, pojedinaca dok se godinama gusimo u govnima koji ti i tebi slicni prosipate braneci licne interese
dveli ste covjeka iz sirokog koji laze i izmislja, u januaru obecao za plate pa nije ispunio obecano, radovi na novom shopu stali jer nema para trazi da to klub zavrsi a klub ni marke za plate za nesto drugo, zavaljivanje pozajmicama, ugovorima za shop novi, narudzba parfema u iznosu 65.000 eura iz turske kao da smo parfimerija, novi grbovi hiljadu komada po cijeni pet eura po komadu, parking prostor iza istoka gdje ne daju da klub upravlja time vec privatna firma bliska juki koja bi onda godisnje davala pedesetak hiljada maraka a izeli tri puta vise, kontradiktorni ste, prepisujete skolu pojedinaca od prije zakuhavate a na kraju prvim trzavicama ce sve izaci u javnost

milanribar
Kontakt:

čet apr 03, 2025 11:49 am

Evo da vidimo šta si slagao nabrzinu, plate se ne duguju, novi shop završen ostali detalji postavljanje polica i slično, čeka se datum otvaranja, kažeš mahala a jedina mahala si ti ovdje, koji piše poluinformacije i blati nekog ko je za kratko vrijeme uradio dosta stvari od kojih je klub imao koristi i koje su vidljive...

dzeno87

čet apr 03, 2025 11:54 am

sve je bajno i krasno, uzivajte

djidomova
Kontakt:

čet apr 03, 2025 12:01 pm

dzeno87 je napisao/la:
čet apr 03, 2025 11:54 am
sve je bajno i krasno, uzivajte
Sad će nama b. iznijeti svježe info iz kluba, što da ne. I treba tako da funkcioniše jedan klub. Saznat ćemo šta se dešava, samo da se uloguje.
Željezničar za život cijeli!

Trenutno korisnika/ca: dobar tri, g 1, MATORI i 40 gostiju.

Prijava