Jeste, bio u OP.
Jeste, bio u OP.
Drug moj kakvi interesi, ja da sam Ćorić ubio bi se da mi ekipa izgleda ovako, hajde što su i tri primili, ali oni ne vrše pritisak od 48 minute, hej od 48 minute. Pa barem da smanjiš na 3:1 da se imaš čemu nadati. Gubili sml mi jednom od Širokog 3:0 i vratili se na 3:3. Ovo je sramotno ponašanje od igrača do trenera.
Čudo ti nisu rekli bujrum uloži, ako znaš bolje hajde i slične gluposti.
Kako neću drug moj. Jebali su mi majku na Koševu 2017, vratio se kući plačući. Pa onda Zrinjski sa 3:0 na 3:3 i gledaj sada ovog cirkusa. Ne može više pod kožu.SkenderijaTM87 je napisao/la: ↑sri apr 02, 2025 7:40 pmJoj kume jesi se navio u picku materinu hahah
Zato sto su to moralne karine i dok se ne uvedu ugovori po ucinku nema naprijed.cikoradovic je napisao/la: ↑sri apr 02, 2025 7:35 pmMalo je čudno kako mi baš da doživimo ovakav pad u igri baš nakon što su nam ključni igrači produžili saradnje.
Ma čega 11000 hahahahahahah. Za ovo sto igra 11000 feninga je puno.cikoradovic je napisao/la: ↑sri apr 02, 2025 7:30 pmI taj lik traži povećanje plate na 11k. Što bi rekao Kemo Hafizović, majku, ženu i sestru, u toj poziciji, na tom dijelu terena.
A šta treba? Čestitati mu što nam je jebao majku danas sa izborom igrača i sa formacijom? Zbog te pičkaste i usrane PODRŠKE i imamo ovo što smo imali danas. Nekad se dresovi skidali kad izgubiš a danas samo podrška, zato se i dižu u nebesa ovakvi antitalenti kao Galić, samo zato što je borben, pišam mu se na borbenost.