Vidi druze to je za nas losa matematika. Mislim da je priblizna cifra 43k mjesecno 120 rata. Imali smo 1,7Miliona prethodni dug, ovi trenutni napravili jos 1,2Miliona prije njih bilo je jos par stoja i plus kamate na 10 godina i to je ta cifra nazalost. Ono sto treba reci je uslov PU da se stavi parcela pomocnog pod hipoteku kao sredstvo obezbjedjenja.
Ma ne vjerujem u ove racunice koje pisu, na koji nacin neko uopste moze platiti ovou BIH?
Nazalost, svojim ocima vidio sporazum. I ja sam se iskreno zijanio. Tako je kako je. Investitor treba pod hitno dok nije kasno.SamoNapad je napisao/la: ↑čet mar 27, 2025 9:20 pmMa ne vjerujem u ove racunice koje pisu, na koji nacin neko uopste moze platiti ovou BIH?
Covjece kakva ti je to racunica. Kazes 1,7 i 1,2 i jos par stoja plus kamate. Da si citao znao bi da se kamate kod reprograma otpisuju. Znaci to je cirka onda 3mil i mozda sto dvjesto hiljada i kad to pdijelis na 10 godina tj 120 rata rata ti je oko 25.000. Jebote ne znas ni racunat sam svoju racunicu a pises ovdjeficobahtic je napisao/la: ↑čet mar 27, 2025 8:55 pmVidi druze to je za nas losa matematika. Mislim da je priblizna cifra 43k mjesecno 120 rata. Imali smo 1,7Miliona prethodni dug, ovi trenutni napravili jos 1,2Miliona prije njih bilo je jos par stoja i plus kamate na 10 godina i to je ta cifra nazalost. Ono sto treba reci je uslov PU da se stavi parcela pomocnog pod hipoteku kao sredstvo obezbjedjenja.
Takodjer trenutno za plate je potrebno obezbijediti mjesecno 400k a visi nam nad glavom dug prema Albi cca 300k koji prijete tuzbom.
Nazalost takva je finansijska situacija. Kako naprijed i kako izaci iz tunela ne znam. Da barem ima nekog investitora na vidiku bilo bi lakse. Tako je kako je bez ikakve ljutnje.A PU treba da objavi finansijski izvjestaj zakljucno sa 31.03.2025 nekad u aprilu pa bi trebalo sve jasnije biti.
Stvarno šta čovjek napisa, čitam i ne vjerujem. Ispade ovi gori i ode Amarove bande što nas je i zavalila ovoliko.ponosannavas je napisao/la: ↑pet mar 28, 2025 12:38 amCovjece kakva ti je to racunica. Kazes 1,7 i 1,2 i jos par stoja plus kamate. Da si citao znao bi da se kamate kod reprograma otpisuju. Znaci to je cirka onda 3mil i mozda sto dvjesto hiljada i kad to pdijelis na 10 godina tj 120 rata rata ti je oko 25.000. Jebote ne znas ni racunat sam svoju racunicu a pises ovdjeficobahtic je napisao/la: ↑čet mar 27, 2025 8:55 pmVidi druze to je za nas losa matematika. Mislim da je priblizna cifra 43k mjesecno 120 rata. Imali smo 1,7Miliona prethodni dug, ovi trenutni napravili jos 1,2Miliona prije njih bilo je jos par stoja i plus kamate na 10 godina i to je ta cifra nazalost. Ono sto treba reci je uslov PU da se stavi parcela pomocnog pod hipoteku kao sredstvo obezbjedjenja.
Takodjer trenutno za plate je potrebno obezbijediti mjesecno 400k a visi nam nad glavom dug prema Albi cca 300k koji prijete tuzbom.
Nazalost takva je finansijska situacija. Kako naprijed i kako izaci iz tunela ne znam. Da barem ima nekog investitora na vidiku bilo bi lakse. Tako je kako je bez ikakve ljutnje.A PU treba da objavi finansijski izvjestaj zakljucno sa 31.03.2025 nekad u aprilu pa bi trebalo sve jasnije biti.
Možeš misliti kod mene učlanjeno troje a ni zbog jednog od nas klub nije platio ni fening kazne. A još pored toga plačamo i skuplje sezonske ulaznice. Još ponekad koja markica i u fan šopu. Al upravu si, ko da smo mi kakvi navijači, možda sam ja pogrešno odgojen i sve ove godine živim u zabludi da je glupo praviti troškove gdje za to nema potrebe. Zaista nemam informaciju al recimo da će mjesečne obaveze prema poreskoj iznositi cca. 25.000 KM znači mi pojedemo 4-5 rata godišnje. Odgovornosti i obaveze upravljačkih tijela u klubu naravno ostaju i niko ih ne amnestiraono.na je napisao/la: ↑pet mar 28, 2025 5:33 am1. Niko nece doci i investirati na toliki dug a povrat ulozenog ne moze ostvariti ni za 7 godina.
2. Da Valteru odgovorim, podrska je pola puta donijela prevagu i bodove i vjetar u ledja. Zasto bismo krivili one koji jednom ili nijednom mjesecno donesu kaznu u klub, ali isto tako i clanstva, a ne one koji su u upravi, skupstini i strukturama kluba, a direktno odgovorni za male/visoke plate u klubu, samoodrzivost i nagomilani dug, koliki god da je? Mozemo li smatrati njih odgovornim?
Po svemu ovome znaci ceka nas sudbina Celika samo sto smo je odgađali. Ako je ovo istina sta onda ocekivati u buducnosti nego patnju kao i svih ovih godono.na je napisao/la: ↑pet mar 28, 2025 5:33 am1. Niko nece doci i investirati na toliki dug a povrat ulozenog ne moze ostvariti ni za 7 godina.
2. Da Valteru odgovorim, podrska je pola puta donijela prevagu i bodove i vjetar u ledja. Zasto bismo krivili one koji jednom ili nijednom mjesecno donesu kaznu u klub, ali isto tako i clanstva, a ne one koji su u upravi, skupstini i strukturama kluba, a direktno odgovorni za male/visoke plate u klubu, samoodrzivost i nagomilani dug, koliki god da je? Mozemo li smatrati njih odgovornim?