Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Eisenbahner1921
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned mar 09, 2025 2:56 pm

fcz je napisao/la:
ned mar 09, 2025 2:30 pm
Ova Sloga nam je sve blize, jos iduce kolo gostuju u Gabeli.

Posto cemo mi nakon narednog kola sigurno ostati 4. a oni 5., gdje igramo s njima u trecem dijelu sezone?
Na Grbavici igramo s njima.
Zasad kuci igramo s Borcem, Slogom, Goškom i Slobodom.
U gostima igramo sa Zrinjskim, Sarajevom i Igmanom.
Ostalo zavisi kako završe ekipe 6-9 mjesta.
Kući igramo sa 7. i 9. mjestom, a u gostima sa 6. i 8. mjestom.
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

fcz
Kontakt:

ned mar 09, 2025 2:59 pm

Eisenbahner1921 je napisao/la:
ned mar 09, 2025 2:56 pm
fcz je napisao/la:
ned mar 09, 2025 2:30 pm
Ova Sloga nam je sve blize, jos iduce kolo gostuju u Gabeli.

Posto cemo mi nakon narednog kola sigurno ostati 4. a oni 5., gdje igramo s njima u trecem dijelu sezone?
Na Grbavici igramo s njima.
Zasad kuci igramo s Borcem, Slogom, Goškom i Slobodom.
U gostima igramo sa Zrinjskim, Sarajevom i Igmanom.
Ostalo zavisi kako završe ekipe 6-9 mjesta.
Kući igramo sa 7. i 9. mjestom, a u gostima sa 6. i 8. mjestom.
Odlicno jer to bi mogla biti bas bitna utakmica. Ovi su sklopili dosta nezgodnu ekipu i ne djeluju kao da ce se raspasti do kraja.
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga. U mom srcu jedna ljubav, ne postoji druga. Volim te Željo. Tvoj Manijak s juga.

cipiripi
Prijatelj foruma
Kontakt:

ned mar 09, 2025 6:53 pm

Sta vremena do pocetka utakmice, napunimo Dolinu cupova i nosimo plave do pobjede.

P.S. nova rasvjeta na sjeveru je extra
Alea iacta est!

fcz
Kontakt:

ned mar 09, 2025 7:03 pm

Znaci istina je da je Gala povrijedjen, ovo je ogroman udarac za ionako tanku odbranu. Jos oni u manje-vise najjacem sastavu.

U svakom slucaju, bod bi bio premija ali bice jako zajebano.
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga. U mom srcu jedna ljubav, ne postoji druga. Volim te Željo. Tvoj Manijak s juga.

Masinovodja
Kontakt:

ned mar 09, 2025 7:50 pm

Ja primitivizma sa bakljama i petardama, fuj!!!

svabo
Kontakt:

ned mar 09, 2025 8:24 pm

Imali smo svakakvog škarta u zadnjih 5 godina, Mirčevski je u top 3. Njemu ni roditelji ne znaju da je fudbaler.

south side
Kontakt:

ned mar 09, 2025 8:26 pm

Joj Odinake, po njegovo strani sve šanse Borca I prvi go
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge.Ivica Osim

dobar tri
Kontakt:

ned mar 09, 2025 8:34 pm

Mirčevski više ni picigena ne može igrati, a Galić je za Odinaku Cafu.

Al Jaber 👏🏼👏🏼👏🏼, Dangubić 👏🏼

ghamaz
Kontakt:

ned mar 09, 2025 8:35 pm

Desetkovani smo u veznom redu totalno, kako bude vrijeme prolazilo njihova sirina ce doci do izrazaja.

SIMA_SIMAU
Kontakt:

ned mar 09, 2025 8:36 pm

Sta bi sa Lagumdzijom? Nije valjda opet neka povreda
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

Hare79
Kontakt:

ned mar 09, 2025 8:47 pm

Sa AlJabarom u formi mi smo 30 posto jaci. Dobro prvo poluvrijeme, solidno, al smo pozadi skloni kiksevima.

Ethis
Kontakt:

ned mar 09, 2025 8:48 pm

SIMA_SIMAU je napisao/la:
ned mar 09, 2025 8:36 pm
Sta bi sa Lagumdzijom? Nije valjda opet neka povreda
Povrijedio se na zagrijavanju...

NEZALAGANJE
Kontakt:

ned mar 09, 2025 9:06 pm

Ovo odbrana nasa je go ku.rac.Svi osim Vede su go ku.rac.Karamarko i Sukilovic spori do bola.Po 3 m stoje od igraca.Bekove ne treba ni komentarisati.Tu moze bilo ko s ulice igrati kakvi su ovi sto imamo.

Kad ode Jaber, a liga se skrati i ne dovedes mu adekvatnu zamjenu, mi centra necemo moci preci nikome, a nije da to nismo skontali do sada.

P.S.Ako i odemo u Evropu, ekspresno je ispadanje s ovom ekipom.Nema ovdje 2 igraca da valjaju, nazalost.To vidis cim ti dodje iole kvalitetniji protivnik.
STOP "POLOVNJACIMA" U ZELJI!!!

svabo
Kontakt:

ned mar 09, 2025 9:18 pm

NEZALAGANJE je napisao/la:
Ovo odbrana nasa je go ku.rac.Svi osim Vede su go ku.rac.Karamarko i Sukilovic spori do bola.Po 3 m stoje od igraca.Bekove ne treba ni komentarisati.Tu moze bilo ko s ulice igrati kakvi su ovi sto imamo.

Kad ode Jaber, a liga se skrati i ne dovedes mu adekvatnu zamjenu, mi centra necemo moci preci nikome, a nije da to nismo skontali do sada.

P.S.Ako i odemo u Evropu, ekspresno je ispadanje s ovom ekipom.Nema ovdje 2 igraca da valjaju, nazalost.To vidis cim ti dodje iole kvalitetniji protivnik.
Ke.njaš previše. Ekipa koja ne gubi utakmice u Evropi nam za 70 minuta, osim gola u prvoj minuti, nije napravila ozbiljnu priliku. Štaviše, objektivno gledajući dosad bolje izgledamo na terenu od njih.

NEZALAGANJE
Kontakt:

ned mar 09, 2025 9:28 pm

svabo je napisao/la:

Ke.njaš previše. Ekipa koja ne gubi utakmice u Evropi nam za 70 minuta, osim gola u prvoj minuti, nije napravila ozbiljnu priliku. Štaviše, objektivno gledajući dosad bolje izgledamo na terenu od njih.
Nista ja ne ke.njam.Ova ekipa Borca je umorna, koliko god dobra bila.Sve stoji sto sam napisao.I spori stoperi i uzasni bekovi.

Eh da i ove 2 makedonske prevare koje nam neko dovede je za izucavanja.
Zadnja izmjena: NEZALAGANJE, dana/u ned mar 09, 2025 9:29 pm, ukupno mijenjano 1 put.

Diverzant
Kontakt:

ned mar 09, 2025 9:29 pm

Da se hoće ovo zalaganje jednom javiti da nesto pohvali pa bar dinu pekića, samo kudi frajer
I onda kada dođu loši rezultati
budala ova neće prestat da te prati
šta drugi kažu nije važno, ko ih jebe
jer tebe Željo volim više nego sebe!

NEZALAGANJE
Kontakt:

Diverzant je napisao/la:
Da se hoće ovo zalaganje jednom javiti da nesto pohvali pa bar dinu pekića, samo kudi frajer
Radi se oko stadiona.To je za pohvalu.Ekipa-tanka do bola.

NEZALAGANJE
Kontakt:

ned mar 09, 2025 9:31 pm

Muka mi je od igranja raznih mricevskih, cvetanoskih, dangubica, a Foco, Sabic, Lausevic minute na kapaljku dobijaju.Ili nikako.

svabo
Kontakt:

ned mar 09, 2025 9:32 pm

ned mar 09, 2025 9:28 pm
svabo je napisao/la:

Nista ja ne ke.njam.Ova ekipa Borca je umorna, koliko god dobra bila.Sve stoji sto sam napisao.I spori stoperi i uzasni bekovi.

Eh da i ove 2 makedonske prevare koje nam neko dovede je za izucavanja.
Morat će se dobro napregnuti Njegomirović u var sobi da ti tu umornu ekipu dovede do šanse za gol.

milanribar
Kontakt:

ned mar 09, 2025 9:36 pm

Nismo se proslavili sa posjetom.

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], w0st i 32 gosta.

Prijava