Na Grbavici igramo s njima.
Zasad kuci igramo s Borcem, Slogom, Goškom i Slobodom.
U gostima igramo sa Zrinjskim, Sarajevom i Igmanom.
Ostalo zavisi kako završe ekipe 6-9 mjesta.
Kući igramo sa 7. i 9. mjestom, a u gostima sa 6. i 8. mjestom.
Na Grbavici igramo s njima.
Odlicno jer to bi mogla biti bas bitna utakmica. Ovi su sklopili dosta nezgodnu ekipu i ne djeluju kao da ce se raspasti do kraja.Eisenbahner1921 je napisao/la: ↑ned mar 09, 2025 2:56 pmNa Grbavici igramo s njima.
Zasad kuci igramo s Borcem, Slogom, Goškom i Slobodom.
U gostima igramo sa Zrinjskim, Sarajevom i Igmanom.
Ostalo zavisi kako završe ekipe 6-9 mjesta.
Kući igramo sa 7. i 9. mjestom, a u gostima sa 6. i 8. mjestom.
Povrijedio se na zagrijavanju...SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑ned mar 09, 2025 8:36 pmSta bi sa Lagumdzijom? Nije valjda opet neka povreda
Ke.njaš previše. Ekipa koja ne gubi utakmice u Evropi nam za 70 minuta, osim gola u prvoj minuti, nije napravila ozbiljnu priliku. Štaviše, objektivno gledajući dosad bolje izgledamo na terenu od njih.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑ned mar 09, 2025 9:06 pmOvo odbrana nasa je go ku.rac.Svi osim Vede su go ku.rac.Karamarko i Sukilovic spori do bola.Po 3 m stoje od igraca.Bekove ne treba ni komentarisati.Tu moze bilo ko s ulice igrati kakvi su ovi sto imamo.
Kad ode Jaber, a liga se skrati i ne dovedes mu adekvatnu zamjenu, mi centra necemo moci preci nikome, a nije da to nismo skontali do sada.
P.S.Ako i odemo u Evropu, ekspresno je ispadanje s ovom ekipom.Nema ovdje 2 igraca da valjaju, nazalost.To vidis cim ti dodje iole kvalitetniji protivnik.
Nista ja ne ke.njam.Ova ekipa Borca je umorna, koliko god dobra bila.Sve stoji sto sam napisao.I spori stoperi i uzasni bekovi.svabo je napisao/la: ↑ned mar 09, 2025 9:18 pmKe.njaš previše. Ekipa koja ne gubi utakmice u Evropi nam za 70 minuta, osim gola u prvoj minuti, nije napravila ozbiljnu priliku. Štaviše, objektivno gledajući dosad bolje izgledamo na terenu od njih.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑ned mar 09, 2025 9:06 pmOvo odbrana nasa je go ku.rac.Svi osim Vede su go ku.rac.Karamarko i Sukilovic spori do bola.Po 3 m stoje od igraca.Bekove ne treba ni komentarisati.Tu moze bilo ko s ulice igrati kakvi su ovi sto imamo.
Kad ode Jaber, a liga se skrati i ne dovedes mu adekvatnu zamjenu, mi centra necemo moci preci nikome, a nije da to nismo skontali do sada.
P.S.Ako i odemo u Evropu, ekspresno je ispadanje s ovom ekipom.Nema ovdje 2 igraca da valjaju, nazalost.To vidis cim ti dodje iole kvalitetniji protivnik.
Radi se oko stadiona.To je za pohvalu.Ekipa-tanka do bola.
Morat će se dobro napregnuti Njegomirović u var sobi da ti tu umornu ekipu dovede do šanse za gol.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑ned mar 09, 2025 9:28 pmNista ja ne ke.njam.Ova ekipa Borca je umorna, koliko god dobra bila.Sve stoji sto sam napisao.I spori stoperi i uzasni bekovi.svabo je napisao/la: ↑ned mar 09, 2025 9:18 pmKe.njaš previše. Ekipa koja ne gubi utakmice u Evropi nam za 70 minuta, osim gola u prvoj minuti, nije napravila ozbiljnu priliku. Štaviše, objektivno gledajući dosad bolje izgledamo na terenu od njih.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑ned mar 09, 2025 9:06 pmOvo odbrana nasa je go ku.rac.Svi osim Vede su go ku.rac.Karamarko i Sukilovic spori do bola.Po 3 m stoje od igraca.Bekove ne treba ni komentarisati.Tu moze bilo ko s ulice igrati kakvi su ovi sto imamo.
Eh da i ove 2 makedonske prevare koje nam neko dovede je za izucavanja.