A i izvadio dvije mrtve. Nije on kriv što smo mi loši bili, evo ulaskom Jabera smo se dohavizali. Protivnik je evidentno iskusniji i kvalitetniji.
Ne bi ni došlo do toga da nam rani gol nije nabio pritisak, jer smo do tada fino stajali.
Ma druže, čini ti se. Iskustvo i kvalitet, spremniji sve je na njihovoj strani, ako si igrao fudbal, pa i onaj amaterski valjda ti je jasno o čemu govorim.BHDragons je napisao/la: ↑ned feb 16, 2025 4:13 pmNe bi ni došlo do toga da nam rani gol nije nabio pritisak, jer smo do tada fino stajali.
Al Jaber mora igrati.
Vidjet ćemo sad u drugom poluvremenu, valjda su ohladili glave. Hajde Željo!Sky1 je napisao/la: ↑ned feb 16, 2025 4:18 pmMa druže, čini ti se. Iskustvo i kvalitet, spremniji sve je na njihovoj strani, ako si igrao fudbal, pa i onaj amaterski valjda ti je jasno o čemu govorim.
Ja bih najsretniji bio da on sad uvali dvojku i začepi mi usta. A Karamarko dvije asistencije.SkenderijaTM87 je napisao/la: ↑ned feb 16, 2025 4:31 pmNacekao si se dugo da ga kritikujes. Karamarka isto. Iskoristi moment sad
Na osnovu njihovih igara u nasem klubu, do dana danasnjeg, ne zasluzuju kritike.dobar tri je napisao/la: ↑ned feb 16, 2025 4:34 pmJa bih najsretniji bio da on sad uvali dvojku i začepi mi usta. A Karamarko dvije asistencije.SkenderijaTM87 je napisao/la: ↑ned feb 16, 2025 4:31 pmNacekao si se dugo da ga kritikujes. Karamarka isto. Iskoristi moment sad
Klub je iznad pojedinaca, al ako određeni pojedinci zakažu, a očekuje se od njih više, ne treba se slijep praviti.
Koja pojacanja? Pa Zrinjski godinama iskopa igrace iz lijevih klubova i uzima titule, Savic, Basic, itd. I ovaj sto je dao gol danas je dosao iz Jaruna i odmah je starter i dao je oba gola za njih u nastavku. Kod nas bi takav igrac trebao 8 mjeseci da se navikne na premijerligasko fudbal, pa bi ga dozirali po 12 minuta.