Što je i bolje, čak ni kvalitet nije loš nimalo. Dresovi sintetika se ne daju nosit a kvalitet uvijek bude pijačarski...
Moraš biti registrovan na stranici sa mailom koji ti je vezan za člansku, pa na tom profilu u opcijama dodati broj članske.
Dobro si, isto sam razmišljao. Treba isticati u promociji oko članskih da je moguće ostaviriti odredjene benefite uz člansku, mislim da većina naših navijača i ne zna za ovo. Plus, plavi štit treba više promovisati.nikson je napisao/la: ↑pet feb 07, 2025 11:05 amGeneralno je potrebno malo vise promocije oko benefita clanskih kartica. Tipa imas intersport 20% a garant 90% ljudi to ne vidi. Mislim neces postati clan zbog 20% u intersportu ali mozes dobiti besplatnu reklamu pa da neko ko tamo kupuje iz tog razloga uzme clansku. Jer 20% je fin popust realno
U 5 bio nije bilo L, odgovara XL pa sam uzeo. Uzi je kroj generalno. S ima, M nema .fanaticZeljin je napisao/la: ↑pet feb 07, 2025 10:11 pmPozdrav raja , zna li neko jel ostalo jos dresova retro u veličini L i S ?
Hladnog ga kupalijovanmaksimovic je napisao/la: ↑sub feb 08, 2025 10:50 amKo je lik sto na sarajevo-x na svaku temu o zelji kaci aferu planinic? Nevjetovatno je da nije jos banovan. Kvari svako normalno komentarisanje zeljinih clanaka.
Realno bila bi bolja posjeta da su Amira i rumeni diktirali cijene karata.
samo polakocikoradovic je napisao/la: ↑sub feb 08, 2025 6:51 pmRealno bila bi bolja posjeta da su Amira i rumeni diktirali cijene karata...