pon jan 27, 2025 2:52 pm
Rekao sam jos kad su bile one dvije struje u upravi da je jako bitno da ostane ona koja stvari ne zavrsava u kafani i na horuk sistem. Odjednom se pojavili neki veliki Zeljovci , neki Dzafic sto je pregledao Mamica na Fejsu, pa on nesto ...gdje si paša, nismo te prepoznali. Ovi sto su zavrsavali Vargasa i Ljajica su to radili u kafanama u pripitom stanju i nametali nekakve titule i kupove Coricu i Rahimicu. Jer pobogu kome ce odgovarati posteni ljudi, daj Bekrica da zamuti kantu, da se sta talnemo...
Taj sistem horuk i ex 2003 smo mi jako dobro iskihali s Amarom i njegovim pajdama. Tu racunam i Badzaka iako je neizmjerno pomogao Zelji kad je trebalo. Medjutim to nesto kafanski, hu ha, danas milja, sutra milja, nemoj porez sad, daj sutra, daj titulu...to je moglo 2003. opet kazem. Sad ljudi 4 kilometra vazdusne linije od nas placaju igrace pola miliona godisnje, isto rade i oni u BL i u Mostaru (2 kluba). Sloga i Radnik dovode vrhunske igrace. Dakle, proslo je vrijeme horuk sistema i egoizma/bahatosti zbog kojeg se zamalo nismo ugasili. Nije nam korona kriva kako to Sef tvrdi, nego neznanje i improvizacija.
Zasto ovo pisem? Zato sto sam kod produzenja ugovora prvi put osjetio da licimo na klub jos od 2017/18 godine. Da je konacno nesto smisljeno pocelo. Da se razumijemo igraci poput ovih sto su produzili da su osjetili lose stvari u klubu i da ne mogu dobiti ozbiljan novac nikad ne bi produzili. Neka sistemska rijesenja su i konkursi za administrativna mjesta i marketing. Antalija je pozitivna stvar i mudro smo odigrali za savez i izbore. NE je receno Kralju Kokaina, Ibraku, Hasanbegovicu i ostalim mesetarima. Znaci nesto se planira, neko nesto razmislja, neka vizija realna nakon 7, 8 godina...
Sad je na redu fan shop, pa nadam se i muzej. Fanshop - velike mogucnosti, a od njega dobijamo sitnis. Zasto? Zato sto pojma nemaju ljudi koji su zaduzeni za njega.
Eh sad vjerovatno ce doci i do slabijih rezultata nekad i nekih negativnih stvari, pa se nadam da necemo mi pogrijesiti kao 2018. i vratiti ponovo horuk-kafanski sistem, pa se spasavati Pomozi.ba akcijama. Jer ovim sto znaju samo za horuk varijantu ne odgovara ozbiljan i stabilan klub. Uclani se.
Grande Miske