Fino. Prica li se sta za Radovca, Karamarka, Filipa?
Da je kako produziti ugovore sa njima, valjalo bi ostaviti okosnicu ekipe na okupu jedno vrijeme, mislim da bi se onda imali cemu nadati iducih sezonu-dvije.
Fino. Prica li se sta za Radovca, Karamarka, Filipa?
Kao sto rekoh ono sto on radi je.klasicno reketerianje raje...cikoradovic je napisao/la: ↑uto jan 14, 2025 2:44 pmKako kad yt menadžer kaže da nema para i da plate kasne?
A sta nam moze.skociti na nos sa doticnim?ubaceni element je napisao/la: ↑uto jan 14, 2025 4:36 pmOcekivao sam nesto slicno za Hirosa, zato mi se nije ni svidjalo sto nismo produzili. Logicno je da nece iz Zelje u Radnik ili Posusje nego u nekog s vrha ako vec ostaje u nasoj ligi. Nije prvi put da nam skoci na nos nedogovor sa nasim igracem jbg.
Najodvratnija stranica o nasem klubu. Pratio sam je od pocetka, i u jednom momentu sam skontao da su moderatori i admini 0 bodova.
Pa slicno kako su nam skocili recimo Zeba i Bekric, koje smo tjerali sa 28 a vracali 30 i kusur. To s kim je ko pregovarao i gdje je igrao me ne zanima, na tribinama su navijaci, na terenu igraci placeni za to. Uostalom mi imamo bivsih pitara u ekipi, jedan nam je i kapiten, tako da mi je smijesan argument to pricao s njima. A i da je istina ta mahalastinja, sto li onda dodje kod nas, valjda jer mu oni nisu mogli ponuditi tih 8 hiljada?Dzezvar je napisao/la: ↑uto jan 14, 2025 4:53 pmA sta nam moze.skociti na nos sa doticnim?ubaceni element je napisao/la: ↑uto jan 14, 2025 4:36 pmOcekivao sam nesto slicno za Hirosa, zato mi se nije ni svidjalo sto nismo produzili. Logicno je da nece iz Zelje u Radnik ili Posusje nego u nekog s vrha ako vec ostaje u nasoj ligi. Nije prvi put da nam skoci na nos nedogovor sa nasim igracem jbg.
Imao.je vecu platuod boljevica,koji je 3 puta vise pokazao od njega.
Ljudi su ti gore napisali,da je pregovarao sa onima gore prije dolaska kod nas...
Koji ce nam qrac takvi igraci.
Druže, mi možemo imati još najmanje 5 hiljada članova na ovih 10,5 ali ljudi još nemaju tu svijest, evo ja pokušavam da nagovorim neke ljude iz moje blizine, dobrostojeći su, prate Želju ali nikako da se učlane i takvih je koliko hoćeš.Mulalic Edis je napisao/la: ↑uto jan 14, 2025 5:37 pmEvo skoro 5 milja clanova. Super cifra, sve super, hvala svakome.
Ali da se stampalo pred Minsk i Nefci 30 milja karata, sve bi puklo. Gdje su ti ljudi sad? Nek 5 milja nema 25 KM. Sta je sa ostali 25 hiljada ljudi?
Nagurat cemo mi i 10, i precemo tu brojku, ako bude sta atraktivno u evropi doce se i do 15, ali filozofija Zeljeznicar treba bez problema da ima 30 hiljada clanova, moje misljenje.
Druga strana price je uzasna administracija organizacija kluba u svakom smislu, gdje jedna djevojka uclanjuje, dijeli clanske izlizane, sitni kusur, salje mail...nismo u stanju uzeti pare od navijaca koji se nude, a kamoli nesto izreklamirati i napraviti.
Moramo bolje mi navijaci. Ovi su svakako uzas vec 7, 8 godina.
Fino ti je covjek napisao kako je dosao kod nas....malo citaj yebem mu misa....ubaceni element je napisao/la: ↑uto jan 14, 2025 5:36 pmPa slicno kako su nam skocili recimo Zeba i Bekric, koje smo tjerali sa 28 a vracali 30 i kusur. To s kim je ko pregovarao i gdje je igrao me ne zanima, na tribinama su navijaci, na terenu igraci placeni za to. Uostalom mi imamo bivsih pitara u ekipi, jedan nam je i kapiten, tako da mi je smijesan argument to pricao s njima. A i da je istina ta mahalastinja, sto li onda dodje kod nas, valjda jer mu oni nisu mogli ponuditi tih 8 hiljada?Dzezvar je napisao/la: ↑uto jan 14, 2025 4:53 pmA sta nam moze.skociti na nos sa doticnim?ubaceni element je napisao/la: ↑uto jan 14, 2025 4:36 pmOcekivao sam nesto slicno za Hirosa, zato mi se nije ni svidjalo sto nismo produzili. Logicno je da nece iz Zelje u Radnik ili Posusje nego u nekog s vrha ako vec ostaje u nasoj ligi. Nije prvi put da nam skoci na nos nedogovor sa nasim igracem jbg.
Imao.je vecu platuod boljevica,koji je 3 puta vise pokazao od njega.
Ljudi su ti gore napisali,da je pregovarao sa onima gore prije dolaska kod nas...
Koji ce nam qrac takvi igraci.
U pravu si, sve mongoloidi, eno sad napadaju Ćubelu. Svaka budala danas ima pristup društvenim mrežama.TheBlue je napisao/la: ↑uto jan 14, 2025 5:21 pmNajodvratnija stranica o nasem klubu. Pratio sam je od pocetka, i u jednom momentu sam skontao da su moderatori i admini 0 bodova.
Sav sljam sa zvanice stranice se ovdje skupi i pocnu pljuvati sve redom (nepismeni uglavnom) i moderatori to dozvole jer im se "pupmaju" komentari i lajkovi... bez obzira kako to utice na klub...