Dzindo je njihov igrac.
To su te standardne pitarske podvale, ali raja je naivna.
Podvalise nam pitari dzindu, koji je bio predsjednik skupstine i vrtio se u upravi sa gredicem. Joj ti pitari, gori su od mosadaSamoIstina je napisao/la: ↑pet dec 13, 2024 2:20 pmDzindo je njihov igrac.
To su te standardne pitarske podvale, ali raja je naivna.
Dzezvar je napisao/la: ↑pet dec 13, 2024 5:17 pmPazi Mirza je zastupao klub nije sam.sebe.Njega je deligirao klub.Klub nije donio nikakvu odluku da se ide u tom pravcu.
Ne znam sta nije jasno yebem mu misa malenog.
Druga stvar je sto mi svi znamo kakve se stvari rade,vidimo to svaki vikend,
Evo sve i da se zalimo uefi qrcu palcu,Vicini kontraargumenti su jaci.
Prave se tereni,za period kako je dosao to je nekih 10 tak terena.Klupski koeficjjent u europi u istoriji nikada veci.Klubovi u europi prave zavidne rezultate.Uveden Var...to su samo neke od cinjenica na njegovoj strani.
Jbg...
Trbonja nije pisao samo kao predstavnik kluba, nego i kao zaposlenik Federalnog saveza. Osim toga, u ovom društvu svakome ko ukazuje na kriminal, korupciju, bilo kakve nepravilnosti i nezakonitosti, treba dići spomenik, a ne da se ograđujemo od takvih. Pogotovo što je u njegovim dopisima sve bilo tačno. Valjda je klub trebao provjeriti prvo je li tačno, pa ako je ovaj slagao, ograditi se. Mi smo se ogradili od našeg čovjeka koji je iznio istinu. Meni to ne ide u glavu. Pritom smo se ogradili dopisom koji se nije mogao protumačiti kao stav svih organa kluba. O ovakvom pitanju bi komplet Skupština i UO trebali raspravljati, a ne jedan čovjek, eventualno tri.Dzezvar je napisao/la: ↑pet dec 13, 2024 4:33 pmTreba rasclaniti to oko Trbonje.
Slozit cemo se svi da Mirza bio predstavnik kluba i u skupstini saveza zastupao interese kluba.U vrijeme njegovog pisanja protiv saveza nije bilo nikakve odluke klupskih struktura da se ide u tom pravcu.
Logican slijed dogadjaja je bio da se klub oglasi kako to nije zvanican stav kluba.
Da se razumijemo Mirza je moj drug i veliki Zeljovac ali je u ovoj situaciji kada se sve sagleda ocigledno pogrijesiio.
To pitanje postavi ljudima u klubu nemoj meni......nikson je napisao/la: ↑pet dec 13, 2024 6:16 pmDzezvar je napisao/la: ↑pet dec 13, 2024 5:17 pmPazi Mirza je zastupao klub nije sam.sebe.Njega je deligirao klub.Klub nije donio nikakvu odluku da se ide u tom pravcu.
Ne znam sta nije jasno yebem mu misa malenog.
Druga stvar je sto mi svi znamo kakve se stvari rade,vidimo to svaki vikend,
Evo sve i da se zalimo uefi qrcu palcu,Vicini kontraargumenti su jaci.
Prave se tereni,za period kako je dosao to je nekih 10 tak terena.Klupski koeficjjent u europi u istoriji nikada veci.Klubovi u europi prave zavidne rezultate.Uveden Var...to su samo neke od cinjenica na njegovoj strani.
Jbg...
Aha, misa mu malenog onda je pravo pitanje zasto klub nije donio odluku, zasto klub to podrzava ili zasto klub suti na sve to???
Ovaj dio o Vici ne zelim komentarisati uopste, mogli bi ujutro naglabati o terenima, sta se vec desava sa nekima itd, do prekosutra koliko je sad lakse uci u Evropu kad si prvak itd itd
santakuruz je napisao/la: ↑pet dec 13, 2024 5:49 pmSvima mora biti jasno da ovo nije nikakva borba za dobrobit fudbala i protiv Vice. Ovo je samo borba za bolju startnu poziciju za stolom sa Vicom, da se moze dogovarati s njim oko plijena.
Sent from my SM-S911B using Tapatalk
I ja sam ovo cuo i mislim da je istina. Na kraju, mislim da Klub nece imati nikakve stete od ovih izbora a propisi se trebaju postovati ili mijenjati legalno dozvoljenim sredstvima, a ne ovako naprasno! Brinimo mi svoju brigu, kako da organizujemo Klub da bude primjer svima, a krenimo prvo od omladinaca pa nadalje. Sretno Zeljo! Na pauzi dovesti sto se moze, a pokusati zadrzati ove skupe igrace kojima ustice ugovor.ponosannavas je napisao/la: ↑sub dec 14, 2024 11:49 amIz svih info dostupnih ja sam ovako shvatio. Klub je pokusao napraviti dogovor gdje bi neko neutralan usao u IO medjutim pitari izradili. Nakon toga se klub povukao i nije zauzimao stranu. To sto pitari i neki ovdje tumace da ako nisi sa Mirvicem da si za Colpu to je spin, glupost. Mi nismo ni za jedne ni za druge. Nikakav hinjaluk nego smo se drzali po strani jer se ne slazemo ni sa jednima ni sa drugima. Dosli smo na onu skupstinu koju smatramo legalnom i vjerovatno glasali za predstavnika koji je manje zlo tj za ovogAdisa. Jer jeste manje zlo. Pitarskei spinovi gdje su htjeli Trbonju optuziti su dovoljni da shvatite da su oni vece zlo. Poklopio je Mirvic sve te klubice ili paraam il isu pitari na celu od Hasanvegovica do drugih. Nikakve borbe za spas fudbala tu nema jer su svi ostali clanovi IO iz drugih kantona ostali sloro isti ili iz istih struja. Sustinski se nista ne mijenja samo je trebao pitarski utocaj biti veci. I prije ovoga su oni bili. Dzemidzici, Colpe i sl su njihovi igraci bili samo je puklo i sa njima i na relaciji Vico Mirvic. Zato su se sad digli. Mi smo samo napravili gresku sto nismo neko ime kandidovvali tj. neko jako fubalsko ime. Ostalo je sve spin, bezobrazluk i sl. Nikakav mi nismo hinjak niti bilo sta. Samo smo izasli iz zabokrecine. Trbonja se borio. Klub je rekao da ih nije konsultovao sto je tacno. Sta bi vi rekli da vas neko pita jel vas neko konsultocao a nije. Naravno rekli bi nije. Iako se mozda slazete sa tin sto je pisao nije vas pitao i posteno jenreci nije. Zato Cernicu nema razloga da neko krivi. Ko ovo sve ne moze skontati ili nije dovronamjeran ili je glup