Upravo to...djidomova je napisao/la: ↑čet dec 12, 2024 2:12 pmNe pišem često, ali eto.
Ako je 13 bio kovrum za pravu sjednicu od određenog broja, i tih 13 je izglasalo, znači, matematički, 18 klubova da nisu suspendovani moglo nadglasati ovih 13? Pa ne znam čemu sva lažna predstavljanja, laganja i spinovanja. Samo si trebao doći, bez prašine, ne bi došlo do suspenzije, predložiti kandidate i izglasati ih. Imaš većinu, osim, ako nije nešto iza kulisa što ne odgovara, pa se nije krenulo u ovu matematički logičnu varijantu...![]()
to je meni sinoć palo napamet. al valjda ona nasa boljka, nemoj da priznam da sam pogriješio jer ja sam najpametnijidjidomova je napisao/la: ↑čet dec 12, 2024 2:12 pmNe pišem često, ali eto.
Ako je 13 bio kovrum za pravu sjednicu od određenog broja, i tih 13 je izglasalo, znači, matematički, 18 klubova da nisu suspendovani moglo nadglasati ovih 13? Pa ne znam čemu sva lažna predstavljanja, laganja i spinovanja. Samo si trebao doći, bez prašine, ne bi došlo do suspenzije, predložiti kandidate i izglasati ih. Imaš većinu, osim, ako nije nešto iza kulisa što ne odgovara, pa se nije krenulo u ovu matematički logičnu varijantu...![]()
To više govori o medijima i medijskoj etici, pa plasiraju raznorazne priče.ANamelessGhoul je napisao/la: ↑čet dec 12, 2024 2:15 pmAl pitari imaju medijsku masineriju mora im se priznat. Sampioni su kad treba medije angazovat da se kuka i sere i blati kad njima nesto nije po volji
Toga ce biti u narednom periodu koliko hoces...ANamelessGhoul je napisao/la: ↑čet dec 12, 2024 2:15 pmAl pitari imaju medijsku masineriju mora im se priznat. Sampioni su kad treba medije angazovat da se kuka i sere i blati kad njima nesto nije po volji
Iskreno, ne vjerujem u njihovu iskrenost u ovom procesu.cvrle_jedanesterac je napisao/la: ↑čet dec 12, 2024 2:16 pmto je meni sinoć palo napamet. al valjda ona nasa boljka, nemoj da priznam da sam pogriješio jer ja sam najpametnijidjidomova je napisao/la: ↑čet dec 12, 2024 2:12 pmNe pišem često, ali eto.
![]()
To je sasvim logično, ako imaš čistu namjeru. I sjedneš i dogovoriš se za zajednički nastup. Bukvalno tako parlamentarne većine funkcionišu. Očigledno je priča dublja, pa ova jednostavnost ne odgovara nekome.Dzezvar je napisao/la: ↑čet dec 12, 2024 2:16 pmUpravo to...djidomova je napisao/la: ↑čet dec 12, 2024 2:12 pmNe pišem često, ali eto.
Prije toga si trebao verifikovati te delegate i mirna bosna...
Imaju itekako, pa i u onaj video sto su izbacili su stavili "penal" sa derbija. Objasnjeno hiljadu puta zasto nije penal (ne 50-50, nego nije nikad, nije uopste diskutabilno) i od strane strucnih lica, pa nista. I onda neko padne na njihove suplje o borbi za boljitak bh. fudbala. Nestvarno.ANamelessGhoul je napisao/la: ↑čet dec 12, 2024 2:15 pmAl pitari imaju medijsku masineriju mora im se priznat. Sampioni su kad treba medije angazovat da se kuka i sere i blati kad njima nesto nije po volji
Pa sta ce dolaziti ako su suspendovani? Gdje tu logika? Sjeverna koreja formirala privatno udruzenje i suspendoval neistomisljenike. Isto se desilo trbonjidjidomova je napisao/la: ↑čet dec 12, 2024 2:12 pmNe pišem često, ali eto.
Ako je 13 bio kovrum za pravu sjednicu od određenog broja, i tih 13 je izglasalo, znači, matematički, 18 klubova da nisu suspendovani moglo nadglasati ovih 13? Pa ne znam čemu sva lažna predstavljanja, laganja i spinovanja. Samo si trebao doći, bez prašine, ne bi došlo do suspenzije, predložiti kandidate i izglasati ih. Imaš većinu, osim, ako nije nešto iza kulisa što ne odgovara, pa se nije krenulo u ovu matematički logičnu varijantu...
Ne znam da li sam sve informacije skupio, možda griješim.
Došli bi , ali se znalo da će mnogi biti suspendovani i ovako su pokušali samo da bar za jedan dan odgode, mislili su da neće imati kvorum. Osim toga, verifikacija novog delegata mislim da traje do 60 dana, dakle nisu bili dužni odmah ih verifikovati. Njihov dolazak suštinski ne bi puno toga promijenio.Dzezvar je napisao/la: ↑čet dec 12, 2024 2:16 pmUpravo to...djidomova je napisao/la: ↑čet dec 12, 2024 2:12 pmNe pišem često, ali eto.
Ne nego što smo pružili ruke ljudima koji su suspendovali našeg delegata. Previše se fokusirate na kone, 10 puta sam napisao da oni nisu bitni uopće.cvrle_jedanesterac je napisao/la: ↑čet dec 12, 2024 3:12 pmkoji bolan obraz, jel to sto nismo na sijelo otisli
Mi dugoročno moramo s njima ići, nema druge opcije, ne znam kako to ne vidite…
Kako god to je zvanični savez i zvanična skupština i tu se treba borit, pa šta bude i ne treba odustajat...kvalitet je napisao/la: ↑čet dec 12, 2024 3:17 pmNe nego što smo pružili ruke ljudima koji su suspendovali našeg delegata. Previše se fokusirate na kone, 10 puta sam napisao da oni nisu bitni uopće.cvrle_jedanesterac je napisao/la: ↑čet dec 12, 2024 3:12 pmkoji bolan obraz, jel to sto nismo na sijelo otisli
To je skup neznalica, napisao sam jučer, koji su jadnu ženu isprozivali samo jer se držala slova zakona, a ne znaju pročitati Statut i vidjeti ko je ovlašteno lice.milanribar je napisao/la: ↑čet dec 12, 2024 3:19 pmKako god to je zvanični savez i zvanična skupština i tu se treba borit, pa šta bude i ne treba odustajat...kvalitet je napisao/la: ↑čet dec 12, 2024 3:17 pmNe nego što smo pružili ruke ljudima koji su suspendovali našeg delegata. Previše se fokusirate na kone, 10 puta sam napisao da oni nisu bitni uopće.cvrle_jedanesterac je napisao/la: ↑čet dec 12, 2024 3:12 pmkoji bolan obraz, jel to sto nismo na sijelo otisli
Po meni je greška ovo što su pitari uradili. Dođi u zgradu saveza to je i naš savez, pa se pobi ako treba al nemoj se sastajat po ćoškovima...
Dobio si clana izvrsnog odbora.....sto se kantonalnog saveza tice idu promjene uskoro....prati samo vijesti.kvalitet je napisao/la: ↑čet dec 12, 2024 3:08 pmDošli bi , ali se znalo da će mnogi biti suspendovani i ovako su pokušali samo da bar za jedan dan odgode, mislili su da neće imati kvorum. Osim toga, verifikacija novog delegata mislim da traje do 60 dana, dakle nisu bili dužni odmah ih verifikovati. Njihov dolazak suštinski ne bi puno toga promijenio.Dzezvar je napisao/la: ↑čet dec 12, 2024 2:16 pmUpravo to...djidomova je napisao/la: ↑čet dec 12, 2024 2:12 pmNe pišem često, ali eto.
Ali i dalje svi oni imaju većinu, kad tad će se morati uskladiti Statut i verifikovati novi delegati. Mi tu ostajemo u manjini i dugoročno ga duvamo. Živi bili pa vidjeli. Da smo bar sad skupo prodali kožu i da smo bar dobili člana Izvršnog odbora NFSBiH, ja bih rekao ok. Ovako, sve ovo je katastrofalno odrađeno. Izgubili obraz, a ništa dobili nismo.