Ovakve pobjede me strasno raduju jer su znak da ovo postaje jedan pravi, pravcati tim. Volim ovu sloznu bandu koja postuje grb i navijace, u kojoj svako pokriva i bodri svoje drugove, koja gine za gol vise i nikad ne odustaje. Daj Boze zdravlja i para da ih zadrzimo na okupi i malo ojacamo, iduce godine je titula nasa 100%!
Danas smo, ruku na srce, bili bas dekoncentrisani. Mozda su i ta Slobodina mrsava dva boda uticala na ekipu, mozda je hladno vrijeme ili je jednostavno takav dan. Ali tim je i pored toga pokazao pravi Zeljin duh, duh koji je jos uvijek "u izgradnji" ali Boga mi cini mi se da se preslo s temelja na spratove. Kapa dole Denisu i svim ljudima koji rade s timom.
Muftic - premda su oni imali par sansi ni u jednoj nije imao priliku da intervenise niti je za njih kriv tako da je po meni manje vise neocijenjen.
Galic - karinas i neznalica, asistirao za gol, spasio jedan cist, pretrcao milion kilometara iako je dosta rano primio udarac od one seljacine i jos na kraju s pokidanom venom pozurio da stavi zavoj i nastavi igrati bez valjanja.
Radinovic - na momente sjajan ali kad je trebalo saradjivati s Boljevicem svaki put se ugasio.
Karamarko - armirani beton, molim vas zadrzite ga. Ne vidim trenutno boljeg stopera u ligi.
Sukilovic - ma strasan posao i procjena ko god ga je doveo. U21 igrac koji je presiguran, fizicki mocan, strasno odgovoran a evo vidimo da je i nepogoda u protivnickom 16-ercu.
Al Jaber - dosta dobar po za njega nepogodnom terenu, nije mi samo jasno zasto je cistio kartone protiv tezeg protivnika, plus je mogao ranije kuci kad zavrsi u Doboju.
Radovac - najkonstantniji igrac naseg tima, mozda i lige. Strahovita motorika, hladna glava, mekana noga. Grehota za onu golcinu.
Cvetanoski - stao je malo taj ucinak u zadnje dvije tekme ali dobar je on momak, nepredvidiva zujalica koja daje med.
Boljevic - e sta sad da njemu covjek kaze.

Zapuca dvije zicercine a onda zabije gol i bukvalno im unisti citavu desnu stranu - da je saradnja s Radinovicem isla kako treba upisao bi on jos ponesto danas. Ako podesi glavu da samo 50% isprati ono sto ima u nogama ide hladno na 20-ak golova.
Dangubic - nije ga bas slusala danas, imao je cini mi se i nesto drugaciju ulogu ali kako god igracina je on.
Krpic - Super Suljo nastavlja s goropadnim igrama, tehniku je sredio za 300% a fizika i motiv nikad jaci.
Odinaka - ma krilo i to bas opasno krilo, samo malo raditi s njim.
Hiros - drago mi je da se vratio, nekoliko vrhunskih poteza.
Mircevski - konacno upisao nesto u statistiku, nadam se da ce uskoro kliknuti jer dobar je ovo igrac itekako.
Karjasevic - usao da malo osvjezi trku i to je i uradio, igrac koji ce tesko iznevjeriti, on je neko ko mi uvijek djeluje maksimalno ozbiljno i koncentrisano.
Karic - au kakva golcina, i to za rodjendan. Hajd nece li Bog dati da ga ovo malo razdrma, mlad je on jos da bi ga se otpisalo.
Veliko postovanje za svu sledjenu bracu i sestre, bilo je ostro.

Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga. U mom srcu jedna ljubav, ne postoji druga. Volim te Željo. Tvoj Manijak s juga.