Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

fanaticZeljin
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sub nov 30, 2024 8:50 pm

Drugi ponisteni gol cist kao suza , ni blizu lopta nije izasla
Srcu draga, boja PLAVA !

Valter
Kontakt:

sub nov 30, 2024 8:54 pm

Još jednom pohvale Denisu. U prvom poluvremenu, iako je vidljivo da smo bolja ekipa, na trenutke smo djelovali pomalo neodgovorno. U drugom je sve to izgledalo mnogo ozbiljnije, znači Denis kontroliše situaciju u svlačioni. Manje-više svi su bili ok, al moj ljubimac Karamarko 5+, kako inteligentna igra. Sutra lagani reset i počinje operacija Sloga.
1921. godine Dimitrije Dimitrijević, Ludvig Leple, Stjepan Katalinić i ostali radnici iz Željezničke radionice skupljaju novac za kupovinu lopte i dresova na kojima je bila kao grb izvezena lokomotiva.

Od ovog kluba uzeti KAMATU, najveći je haram.

EasyRiise
Kontakt:

sub nov 30, 2024 9:05 pm

slika

Kakav prizor :zeljeznicar1:

fcz
Kontakt:

sub nov 30, 2024 9:23 pm

fanaticZeljin je napisao/la:
sub nov 30, 2024 8:45 pm
Bravo momci za danas . Steta bi bilo da Karamarko ode na zimu , od Graovca nismo imali stopera kao sto je on. Spominje se 300 hiljada € . Sto prije produžiti sa Radovcem i Boljevicem
Boga mi nek zasucu rukave i probaju obezbijediti lovu da se produzi s njim, covjek je granit.
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga. U mom srcu jedna ljubav, ne postoji druga. Volim te Željo. Tvoj Manijak s juga.

Okolele
Kontakt:

sub nov 30, 2024 9:36 pm

Karamarko i Mustafa odličan tandem..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

fcz
Kontakt:

sub nov 30, 2024 10:58 pm

Ovakve pobjede me strasno raduju jer su znak da ovo postaje jedan pravi, pravcati tim. Volim ovu sloznu bandu koja postuje grb i navijace, u kojoj svako pokriva i bodri svoje drugove, koja gine za gol vise i nikad ne odustaje. Daj Boze zdravlja i para da ih zadrzimo na okupi i malo ojacamo, iduce godine je titula nasa 100%!

Danas smo, ruku na srce, bili bas dekoncentrisani. Mozda su i ta Slobodina mrsava dva boda uticala na ekipu, mozda je hladno vrijeme ili je jednostavno takav dan. Ali tim je i pored toga pokazao pravi Zeljin duh, duh koji je jos uvijek "u izgradnji" ali Boga mi cini mi se da se preslo s temelja na spratove. Kapa dole Denisu i svim ljudima koji rade s timom.

Muftic - premda su oni imali par sansi ni u jednoj nije imao priliku da intervenise niti je za njih kriv tako da je po meni manje vise neocijenjen.
Galic - karinas i neznalica, asistirao za gol, spasio jedan cist, pretrcao milion kilometara iako je dosta rano primio udarac od one seljacine i jos na kraju s pokidanom venom pozurio da stavi zavoj i nastavi igrati bez valjanja.
Radinovic - na momente sjajan ali kad je trebalo saradjivati s Boljevicem svaki put se ugasio.
Karamarko - armirani beton, molim vas zadrzite ga. Ne vidim trenutno boljeg stopera u ligi.
Sukilovic - ma strasan posao i procjena ko god ga je doveo. U21 igrac koji je presiguran, fizicki mocan, strasno odgovoran a evo vidimo da je i nepogoda u protivnickom 16-ercu.
Al Jaber - dosta dobar po za njega nepogodnom terenu, nije mi samo jasno zasto je cistio kartone protiv tezeg protivnika, plus je mogao ranije kuci kad zavrsi u Doboju.
Radovac - najkonstantniji igrac naseg tima, mozda i lige. Strahovita motorika, hladna glava, mekana noga. Grehota za onu golcinu.
Cvetanoski - stao je malo taj ucinak u zadnje dvije tekme ali dobar je on momak, nepredvidiva zujalica koja daje med.
Boljevic - e sta sad da njemu covjek kaze. :D Zapuca dvije zicercine a onda zabije gol i bukvalno im unisti citavu desnu stranu - da je saradnja s Radinovicem isla kako treba upisao bi on jos ponesto danas. Ako podesi glavu da samo 50% isprati ono sto ima u nogama ide hladno na 20-ak golova.
Dangubic - nije ga bas slusala danas, imao je cini mi se i nesto drugaciju ulogu ali kako god igracina je on.
Krpic - Super Suljo nastavlja s goropadnim igrama, tehniku je sredio za 300% a fizika i motiv nikad jaci.

Odinaka - ma krilo i to bas opasno krilo, samo malo raditi s njim.
Hiros - drago mi je da se vratio, nekoliko vrhunskih poteza.
Mircevski - konacno upisao nesto u statistiku, nadam se da ce uskoro kliknuti jer dobar je ovo igrac itekako.
Karjasevic - usao da malo osvjezi trku i to je i uradio, igrac koji ce tesko iznevjeriti, on je neko ko mi uvijek djeluje maksimalno ozbiljno i koncentrisano.
Karic - au kakva golcina, i to za rodjendan. Hajd nece li Bog dati da ga ovo malo razdrma, mlad je on jos da bi ga se otpisalo.

Veliko postovanje za svu sledjenu bracu i sestre, bilo je ostro. :D
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga. U mom srcu jedna ljubav, ne postoji druga. Volim te Željo. Tvoj Manijak s juga.

SanMan
Kontakt:

sub nov 30, 2024 11:39 pm

Ona Odinakina lopta nije ni dofatila liniju a ne da je prešla - poništiše nam čist gol

PlavaDobrinja1921
Kontakt:

sub nov 30, 2024 11:40 pm

Racunica je jasna, posjeta u dosadasnjih 8 domacih tekmi je 81,5k. Protiv goska na Grbavici nam treba 8,5k za 90k ukupno gledalaca na polusezoni (10k u prosjeku). Ovu polusezonu nismo imali ni derbi ni bojac npr. sto samo po sebi privlaci gledaoce. Neovisno sta se desi u Doboju, ovi momci su zasluzili da zadnje kolo polusezone zakucamo sa posjetom. Kakva bi to poruka bila naručito poslije jako teskih perioda sto smo pretrpili. Ne smije nam zima, kisa, snijeg, led, obaveze biti isprika da naredne sedmice uradimo nesto cudesno. Na zimu da odemo bas rahat i da ispratimo momke na pauzu onako kako su zasluzili!!

cipiripi
Prijatelj foruma
Kontakt:

ned dec 01, 2024 12:11 am

Ja sam prezadovoljan sa ovom ekipom.
Nakon prosle sezone i strahovanja svaku domacu utakmicu danas rutinski.
Pokazali smo da smo TIM a zasluge za to idu Coricu.
Treneri hvala ti na svemu ti imas Zelji DNK
Alea iacta est!

Mulalic Edis
Kontakt:

ned dec 01, 2024 12:22 am

Valter je napisao/la:
Još jednom pohvale Denisu. U prvom poluvremenu, iako je vidljivo da smo bolja ekipa, na trenutke smo djelovali pomalo neodgovorno. U drugom je sve to izgledalo mnogo ozbiljnije, znači Denis kontroliše situaciju u svlačioni. Manje-više svi su bili ok, al moj ljubimac Karamarko 5+, kako inteligentna igra. Sutra lagani reset i počinje operacija Sloga.
Mozel neki komentar na topovski i baklje?
Grande Miske 💪

exbabilon
Kontakt:

ned dec 01, 2024 12:35 am

Pobjeda kakvu smo prizeljkivali, rutinska, ubjedljiva, pobjednik nije dosao u pitanje nijednog trenutka. Izgledamo dobro, energicno, rastrcano... Igra bez te klasicne desetke je dosta brza, rjesenja koja trazimo su jednostavnija, protok lopte je bolji. Ne ureklo se.

U Doboju cemo vidjet od cega smo. Idemo ekipi kojoj gori pod nogama, ali je i nama prilika da hvatamo prikljucak gore, pa bujrum.

Dvije pobjede do kraja za jedan lijep zimski raspust.

SamoNapad
Kontakt:

ned dec 01, 2024 9:01 am

Da je rijec o nekoj od prethodnih sezona mi bi bili u 2 boda sa prvim. Ali ove godine izgleda da ce prvak imati 90 bodova . Volio bi vidjeti bodove proslih godina nakon 15 kola , prakticno ne znam ligu gdje prve ekipe imaju manje kikseva od nase lige. Borac nema gdje izgubiti osim eventualno neke derbi tekme, Zrinjski isto tako nece dopustiti ko proslih godina da (zastiti ce se ko Borac ) . Sarajevo ce se standardno raspasti nakon jos dva poraza Zekica ce tjerati.
Odinaka zvani Bolasi mogao bi biti iznenadjenje .

Valter
Kontakt:

ned dec 01, 2024 9:05 am

Mulalic Edis je napisao/la:
ned dec 01, 2024 12:22 am
Valter je napisao/la:
Mozel neki komentar na topovski i baklje?
Moj komentar je nebitan, Vico će uskoro poslati bolji komentar.
1921. godine Dimitrije Dimitrijević, Ludvig Leple, Stjepan Katalinić i ostali radnici iz Željezničke radionice skupljaju novac za kupovinu lopte i dresova na kojima je bila kao grb izvezena lokomotiva.

storm_raider
Kontakt:

ned dec 01, 2024 10:19 am

Gazi Zeljo. Za Denisa sam uvijek imao osjecaj da je dobar momak, ali preuzeti Zelju, kojeg je uvijek tesko voditi i to jos nakon onakve sezone, pa onda na to sve i ovakav posao napraviti je dokaz njegovog trenerskog kvaliteta. Znamo i sami da su se mnogo iskusniji strucnjaci jednostavno "gubili" na nasoj klupi. Napokon djeluje da je pravi covjek na pravom mjestu. Vjerujem da je i njemu lijepo, iako zna i sam da je pod ogromnim pritiskom. Skidam mu kapu za odnos prema Klubu i za sav do sada uradjen posao. Ne samo njemu, nego i cijelom strucnom stabu. Djeluje da svi zaista disu kao jedno.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Jacksparrow
Kontakt:

ned dec 01, 2024 10:24 am

Bilo bi lijepo da ostanemo uz Denisa i ekipu kada krenu losi rezultati. Ja bih ove sezone pokusao koliko moze a ujedno stvarao, uigravao i pojacavao ekipu za narednu sezonu.
FCŽ

salle86
Kontakt:

ned dec 01, 2024 11:09 am

U vezi Odinake. Već mu se skandira i svršava na svaki dodir. OK je biti podrška, ali ja ono do sad od njega što sam vidio je "onako". Niti smrdi niti miriše. Ništa spektakularno, nema niti nekih sad grešaka, taman i dobija minutaže toliko koliko i pokazuje da je igrač za rotacije. Sinoć se našalih, doduše malo me ponijela i ova euforija zbog odličnih rezultata, pa rekoh za njega kako nema neku tehniku ali je zato spor. Što u suštini i jeste njegova igra, "na mišiće". Zarad njega a bgm i nas ima dosta da se poradi i nadam se da je i on i trener(i) svjesni toga a ne da ih ponese naša podrška pa da ne bude ko sa Amo-om.
Nikakva kritika već neko moje gledište :)

EDIT: a jest dobar osjećaj kad se ne piše kako neko ne zna hodati, nije ni za federalne i sl. 😂
Već se gleda kako solidna igra se popravi na odličnu
💪💪💪
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

PlavaDobrinja1921
Kontakt:

ned dec 01, 2024 11:15 am

Ti si naš Murinjo Deniseeeeee

Valter
Kontakt:

ned dec 01, 2024 11:29 am

Treba se malo posvetiti individualnom radu sa Jaberom, primjetan je pad u igri iako je jučer bio nešto bolji nego u posljednjim utakmicama. Očito da sve ovo što se događa oko njega u zadnje vrijeme utiče na koncentraciju na terenu a ima ozbiljan potencijal.

storm_raider
Kontakt:

ned dec 01, 2024 11:37 am

Uglavnom svi kazu da Mircevski dominira na treningu, mislim da je kod njega najvise u pitanju taj psiholoski grc u utakmicama, kvalitet je neosporan.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

salle86
Kontakt:

ned dec 01, 2024 12:03 pm

storm_raider je napisao/la:
ned dec 01, 2024 11:37 am
Uglavnom svi kazu da Mircevski dominira na treningu, mislim da je kod njega najvise u pitanju taj psiholoski grc u utakmicama, kvalitet je neosporan.
Sinoć je mogao dobiti i veću minutažu. Za 5-10 minuta se ne može ništa pokazati pogotovo kad je već meč riješen i svi čekaju kraj.
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Google [Bot] i 70 gostiju.

Prijava