Bravo, ovoga nama (društvu i mentalitetu) nedostaje. Hajde ne može se svaka situacija ovako riješiti, neka i druga strana ima povrijeđen ego, pa ne želi više surađivati, ali svakako kod nas je tanka granica između pljuvanja i kritike. Često rječnikom pljuvanja izražavamo kritiku, pa se kasnije čudimo što neko neće da čuje za nas više.TheBlue je napisao/la: ↑ned nov 17, 2024 7:09 pmNe znam jesi li na orgu, jesi citao nastavak diskusije?kvalitet je napisao/la: ↑ned nov 17, 2024 11:31 amKakva strana? Trbonja pošalje institucijama dopise sa dokazima o malverzacijama Čolpe i kompanije, umjesto da ga svi podržimo, Cernica se ograđuje od njega i tako indirektno stane na stranu Čolpine bratije? Šta će mi takav u klubu? Onda hajmo Čolpu, Gvozdena, Spahića… zvati u klub. O tome da nisu svi organi kluba dali Cernici uopće dozvolu da piše u ime kluba da ne govorim. Evo dalje od ovog ne treba ni ići.TheBlue je napisao/la: ↑ned nov 17, 2024 10:37 am
Zato sto za svoj posao primas PLATU i radis sta je jasno definisano.
Ovdje dodju ljudi da DZABA, U SLOBODNO VRIJEME, u skladu sa svojim sposobnostima rade neki posao (koji god da je u pitanju)...
Opet kazem, na branim nikog, al nemoj da se pravimo ludi i da GODINAMA tjeramo bez pokrica i alternative... i na prvi glasz post, ili situaciju vrijedjamo nekog... barem se toga mozemo drzati... ok je pozvati na odgovornost i saslusati NECIJU STRANU... al vrijedjati i tjerati odmah nije ok....
I opet ti kazem, svi smo ljudi i svi grijesimo, al ako neko (bilo ko) uradi nesto "lose" ne mozemo vrijedjati, psovati i tjerati...
Svakom se desi da iz nekog razloga donese neku odluku, za koju smatra da je ispravna, mozda nije, al nije sam sebi dao tu poziciju... i povrh svega ima XY dobrih stvari koje je uradio, hocemo li to pomnoziti sa nulom zbog "jednog" kiksa?
Drugi primjer Badzak. Licno sam bio da on ode kada je bilo izmedju njega i Tune... povukao je neke korake, nisu bili ok. Mislio je da je moze bolje itd... ima tu jos sugurno stvari koje su bilo lose sa njegove strane, ja ih ne znam, ali znam da je isti taj Badzak XY puta valjao Zelji... i mi sve to zaboravimo... i odmah krenemo pljuvati, vrijedjati... LIK TO NIJE ZASLUZIO, DA MU SE PSUJE I VRIJEDJA... treba sve sabrati i reci HVALA TI NA SVEMU, NE MOZEMO DALJE ZAJEDNO DONOSITI ODLUKE, ALI BI TE VOLJELI IMATI BLIZU KLUBA... dati mu mjesto i VIPu (pola zapada ostaviti za ovakve ljude) da budu tu... i ne samo njemu, neko desetinama ili stotinam ljudi koji na bilo koji nacin mogu pomoci klubu...
Ne mozemo ih samo tjerati, pljuvati i vrijedjati... moramo biti pametniji...GODINAMA OVO PISEMO...
AJDE MALO SJEDITE I RAZMISLITE PRIJE VASEG POSTA...
Naravno. Nismo mi neka metropola gdje zivi 15 miliona ljudi, i da imamo stotine hiljada zaljubljenika u klub... i ovo malo sto imamo rastjeramo i kada odu sve im se zgadi i budu daleko od kluba...Eisenbahner1921 je napisao/la: ↑ned nov 17, 2024 8:43 pmBravo, ovoga nama (društvu i mentalitetu) nedostaje. Hajde ne može se svaka situacija ovako riješiti, neka i druga strana ima povrijeđen ego, pa ne želi više surađivati, ali svakako kod nas je tanka granica između pljuvanja i kritike. Često rječnikom pljuvanja izražavamo kritiku, pa se kasnije čudimo što neko neće da čuje za nas više.TheBlue je napisao/la: ↑ned nov 17, 2024 7:09 pmNe znam jesi li na orgu, jesi citao nastavak diskusije?kvalitet je napisao/la: ↑ned nov 17, 2024 11:31 am
Kakva strana? Trbonja pošalje institucijama dopise sa dokazima o malverzacijama Čolpe i kompanije, umjesto da ga svi podržimo, Cernica se ograđuje od njega i tako indirektno stane na stranu Čolpine bratije? Šta će mi takav u klubu? Onda hajmo Čolpu, Gvozdena, Spahića… zvati u klub. O tome da nisu svi organi kluba dali Cernici uopće dozvolu da piše u ime kluba da ne govorim. Evo dalje od ovog ne treba ni ići.
I opet ti kazem, svi smo ljudi i svi grijesimo, al ako neko (bilo ko) uradi nesto "lose" ne mozemo vrijedjati, psovati i tjerati...
Svakom se desi da iz nekog razloga donese neku odluku, za koju smatra da je ispravna, mozda nije, al nije sam sebi dao tu poziciju... i povrh svega ima XY dobrih stvari koje je uradio, hocemo li to pomnoziti sa nulom zbog "jednog" kiksa?
Drugi primjer Badzak. Licno sam bio da on ode kada je bilo izmedju njega i Tune... povukao je neke korake, nisu bili ok. Mislio je da je moze bolje itd... ima tu jos sugurno stvari koje su bilo lose sa njegove strane, ja ih ne znam, ali znam da je isti taj Badzak XY puta valjao Zelji... i mi sve to zaboravimo... i odmah krenemo pljuvati, vrijedjati... LIK TO NIJE ZASLUZIO, DA MU SE PSUJE I VRIJEDJA... treba sve sabrati i reci HVALA TI NA SVEMU, NE MOZEMO DALJE ZAJEDNO DONOSITI ODLUKE, ALI BI TE VOLJELI IMATI BLIZU KLUBA... dati mu mjesto i VIPu (pola zapada ostaviti za ovakve ljude) da budu tu... i ne samo njemu, neko desetinama ili stotinam ljudi koji na bilo koji nacin mogu pomoci klubu...
Ne mozemo ih samo tjerati, pljuvati i vrijedjati... moramo biti pametniji...GODINAMA OVO PISEMO...
Nemamo mi luksuz da ljude tjeramo, ali isto kritikovat se mora bez obzira ko je to. Generalno nas narod voli taj senzacionalizam, tjeranje, presjecanje(svaljivanje na jednu osobu sve) samo da nema kontinuiteta. Onog trenutka kad smo se poceli tako ponasati i dijeliti medjusobno tad smo i krenuli niz brdo. A garantujem da bi sve i jedan klub i ukljucujuci njihove igrace i navijace da li sve da imaju ono sto Željo ima. Pocevsi od nase ljubavi , stadiona , himne, ovih ljudi (majki sa bebama, deda i porodica na Grbavici). Meni jedino smeta sto ljudi opcenito i koje kritikujemo ne podnose kritike jer su egoisti bez izuzetaka. I opet neko se dobro trudi da svaki nas pehar, svaki dio tribine i terena prikaze kao laz i prevaru. Amara, Senada, Nijaza , Jasmina i jos mnogo drugih pitari i ostali ne mogu smisliti i nek ne mogu razlog je sto su napravili ono za sta bi oni g... dali.TheBlue je napisao/la: ↑ned nov 17, 2024 9:06 pmNaravno. Nismo mi neka metropola gdje zivi 15 miliona ljudi, i da imamo stotine hiljada zaljubljenika u klub... i ovo malo sto imamo rastjeramo i kada odu sve im se zgadi i budu daleko od kluba...Eisenbahner1921 je napisao/la: ↑ned nov 17, 2024 8:43 pmBravo, ovoga nama (društvu i mentalitetu) nedostaje. Hajde ne može se svaka situacija ovako riješiti, neka i druga strana ima povrijeđen ego, pa ne želi više surađivati, ali svakako kod nas je tanka granica između pljuvanja i kritike. Često rječnikom pljuvanja izražavamo kritiku, pa se kasnije čudimo što neko neće da čuje za nas više.TheBlue je napisao/la: ↑ned nov 17, 2024 7:09 pm
Ne znam jesi li na orgu, jesi citao nastavak diskusije?
evo barem ovdje da pricamo o tome i spustimo loptu... kritikovati ok, al moramo imati dostojanstvo...
Ja sam licno par ljudi nazivao grdnim imenima, za rijetke se kajem, za vecinu ne, jer su zaista unistili nas klub... al jednostavno moraju postojati granice....
Slazem se sa 99% napisanog, osim da je egoizam glavni razlog. Ja mislim da je tu vise razocarenje. Puno toga das, nekaz zeznes i sve ti se brise. Ljudima utice na brak, porodicu i zdravlje, a radis to iz ljubavi i za par mjeseci nakon par gresaka, ti se sve zaboravi.SamoNapad je napisao/la: ↑ned nov 17, 2024 9:22 pmNemamo mi luksuz da ljude tjeramo, ali isto kritikovat se mora bez obzira ko je to. Generalno nas narod voli taj senzacionalizam, tjeranje, presjecanje(svaljivanje na jednu osobu sve) samo da nema kontinuiteta. Onog trenutka kad smo se poceli tako ponasati i dijeliti medjusobno tad smo i krenuli niz brdo. A garantujem da bi sve i jedan klub i ukljucujuci njihove igrace i navijace da li sve da imaju ono sto Željo ima. Pocevsi od nase ljubavi , stadiona , himne, ovih ljudi (majki sa bebama, deda i porodica na Grbavici). Meni jedino smeta sto ljudi opcenito i koje kritikujemo ne podnose kritike jer su egoisti bez izuzetaka. I opet neko se dobro trudi da svaki nas pehar, svaki dio tribine i terena prikaze kao laz i prevaru. Amara, Senada, Nijaza , Jasmina i jos mnogo drugih pitari i ostali ne mogu smisliti i nek ne mogu razlog je sto su napravili ono za sta bi oni g... dali.TheBlue je napisao/la: ↑ned nov 17, 2024 9:06 pmNaravno. Nismo mi neka metropola gdje zivi 15 miliona ljudi, i da imamo stotine hiljada zaljubljenika u klub... i ovo malo sto imamo rastjeramo i kada odu sve im se zgadi i budu daleko od kluba...Eisenbahner1921 je napisao/la: ↑ned nov 17, 2024 8:43 pm
Bravo, ovoga nama (društvu i mentalitetu) nedostaje. Hajde ne može se svaka situacija ovako riješiti, neka i druga strana ima povrijeđen ego, pa ne želi više surađivati, ali svakako kod nas je tanka granica između pljuvanja i kritike. Često rječnikom pljuvanja izražavamo kritiku, pa se kasnije čudimo što neko neće da čuje za nas više.
evo barem ovdje da pricamo o tome i spustimo loptu... kritikovati ok, al moramo imati dostojanstvo...
Ja sam licno par ljudi nazivao grdnim imenima, za rijetke se kajem, za vecinu ne, jer su zaista unistili nas klub... al jednostavno moraju postojati granice....
Uskoro ce imati svoje verzije i za Tunovica, nadam se da ce im dati dobar razlog da pricaju.
A zajedno mozemo pregaziti sve fudbalski , navijacki , pa ako hocete i finasijski Željo moze brdo para generisati. Niko nema potencijal kao nas Željo .
Zasto bi npr vracali Badzaka? Koliko je on godina u klubu? Rezultati njegovog rukovodjenja? Sredio neke pripreme, neki sponzorski ugovor i slicno... Pozajmio neke pare, a i to ce uredno vratiti. Hvala mu. Njemu je mjesto na tribinama, u upravi nikako. Pokazao je koliko moze
Viber skupstine....5 minuta poslije glasanja medju rajom pocro kruziti spisak onih za i protiv...
Eldar je napisao/la: ↑pon nov 18, 2024 6:24 amZasto bi npr vracali Badzaka? Koliko je on godina u klubu? Rezultati njegovog rukovodjenja? Sredio neke pripreme, neki sponzorski ugovor i slicno... Pozajmio neke pare, a i to ce uredno vratiti. Hvala mu. Njemu je mjesto na tribinama, u upravi nikako. Pokazao je koliko moze
pa kazem ti desava se, nije nista neobicno. i vlasti to koriste, a vjerujem i vecina organizacija tipa fifa, uefa.
Pa i badzak nas je zavalio 220 000 km....i dan danas placamo....citaj pod Zec...BC1921 je napisao/la: ↑pon nov 18, 2024 3:33 pmEldar je napisao/la: ↑pon nov 18, 2024 6:24 amZasto bi npr vracali Badzaka? Koliko je on godina u klubu? Rezultati njegovog rukovodjenja? Sredio neke pripreme, neki sponzorski ugovor i slicno... Pozajmio neke pare, a i to ce uredno vratiti. Hvala mu. Njemu je mjesto na tribinama, u upravi nikako. Pokazao je koliko moze
Uzeo sam ga kao najmanji problem od svih koji su bivsi. Ima tu dosta pozitivnih stvari, ne treba to zaboraviti. Ja sam se samo nadovezao na ono sto su momci prije mene pisali, eto kao mi trosimo ljude bezveze i pljujemo sve redom. To sto Zelju godinama boli glava zbog Nurki, Zuja, Ahmethodzica, Narcisa, Jelica, Dzindi, Selimovica i sl koji se ispale u pola frke i ostave pustos iza sebe je kao normalno... Nema dva cista obraza da su otisla iz kluba i kao sto se pljuje po njima. Ne samo da ih treba pljuvati, nego ih je trebalo govnjavom motkom istjerati...
To svakako,ja sam uvijek potencirao to da on treba klubu da je tu.....moze pomoci...isto kao i Nijaz koji moze pomoci i drugim stvarima.
Nije ni to nikakav garant. Sutra da se prodamo, da ovisimo o jednom covjeku, mozemo za godinu upasti u veca gov.na
Tako nekako, samo da se zna ko je glavni, tj ko kosi a ko vodu nosi. Dosta vise ovih mesetara i raznoraznih struja, svako vuce na svoju stranu a klub tapka u mjestu