Nakon suverene igre u Sirokom danas apsolutna dominacija nad ekipom FK Krajpijacar. Uopste nisam strahovao, vidio sam da ih od prve minute stezemo kao udav i bio sam ubijedjen u pobjedu. Steta sto nismo zabili jos koji gol i sto smo potpuno bespotrebno primili onaj jedan. Ali nadoci ce i realizacija, bitno je da smo poceli da igramo fudbal. Defanzivno smo se jako, jako dobro utegli a kombinacija Dangubic-Krpic je pun pogodak.
Muftic - smrzo se jadan.

Galic - defanzivno perfektan, u napadu jako opasan i agilan. Samo me iznervirao jednom u prvom kad nije smio uci u 16, sve ostalo za desetku.
Markovic - on je bez sumnje pravi igrac, sjajno prati igru, ima i tehnike ali brine me sto njegova fizicka sprema u najmanju ruku stagnira. U drugom poluvremenu je bio ugasen.
Karamarko - kao sto sef rece, izrastao u pravog vodju. Bila bi ogromna steta da ga prodamo na zimu.
Sukilovic - jos jedan od osporavanih koji je zablistao. Danas perfektan, agresivan, bez ijedne jedine greske.
Radovac - standardno, "dosadno" odlican.
Al Jaber - ostavilo je sve ovo traga na njemu. Ne moze se nikako reci da je bio los ali ni blizu onih njegovih blistavih partija.
Boljevic - jebiga, sviju nas nekad frustrira ali on zabija golove, rjesava utakmice, stalo mu je a cini mi se i da ima pozitivan uticaj na mladje igrace.
Cvetanoski - onako vala danas, nekakav rastiman ali borben.
Dangubic - IGRAC.
Krpic - sta je ono danas bilo, majko moja. Njegova najbolja partija ikad; strasno
mnogo trke, bruka oduzetih lopti, pa onda neki prodori, sjajni pasovi, intervencije u odbrani, podizanje ekipe... I na kraju gol. Kapa do poda majstore!
Radinovic - malo je smirio lijevu stranu, izuzetan prodor i ubacaj za onu Krpicevu sansu. U ovom trenutku bi mozda trebao imati prednost nad Markovicem.
Odinaka - on je za krilo i gotovo.
Karic, Mahmic, Sabic - kupili malo vremena. Nisam siguran da prva dvojica zasluzuju vise sansi a mali Sabic ce nadam se dobijati jos vise minuta.
Posjeta nerealna, da vidim ko bi to na nasem mjestu danas skupio 10.000 ludjaka. Mozda samo Hajduk, jedini pravi klub u regiji koja broji gotovo milion stanovnika.
Otvorilo nam se, strasno nam se otvorilo. Sad samo hladno i stalozeno nastaviti, 10 ili 12 bodova do pauze je itekako ostvariv cilj a vinuo bi nas u visine i prakticno nam osigurao Evropu.
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga. U mom srcu jedna ljubav, ne postoji druga. Volim te Željo. Tvoj Manijak s juga.