Badzak i Ilijas ne stoje iza pisma. Potpisani su bez odobrenja, da ne bude zabune i napustaju UO iz drugih razloga. Dzafic sastavljao sa svojim pudlicama. Kao da je u pitanju u najmanju ruku Florentino Perez.
Fakat, tom čovjeku je trebalo zabraniti ulaz na Grbavicu a mi ga vratimo u UO. Jbt umalo nas čovjek ne posla u federalku a sad nam odličan.zlocestibradonja je napisao/la: ↑sri okt 02, 2024 10:28 pmJel moguce da se juka tanovic vratio, dajte odmah i onog arapa nazad u paketu![]()
Kako bolan manje zlo, čovjek nas umalo u fedaralnu poslao e svašta majke mi.Bozidar Radosevic je napisao/la: ↑sri okt 02, 2024 10:33 pmPuno vaznija stavka je imenovanje Budislava. Druga stvar nikome Tanovic nije drag, ali je manje zlo i potreban nam je za neke procese s obzirom da egzistiramo u BiH.
Isto tako mu treba pripisat i pozitivne stvari koje je uradio a to je da sad imamo Al Jabera. Greška sa arapima je očigledna al to je potez koji bi možda svi mi uradili ako bi osjetili priliku da klub može dobiti nekog ozbiljnog investitora, na kraju je ispalo kako je ispalo. Ne može mu se ne odati. priznanje da je uradio dosta dobrih stvari za klub u vrijeme kad je malo ko htio prihvatit se posla...Zvaka72 je napisao/la: ↑sri okt 02, 2024 11:12 pmFakat, tom čovjeku je trebalo zabraniti ulaz na Grbavicu a mi ga vratimo u UO. Jbt umalo nas čovjek ne posla u federalku a sad nam odličan.zlocestibradonja je napisao/la: ↑sri okt 02, 2024 10:28 pmJel moguce da se juka tanovic vratio, dajte odmah i onog arapa nazad u paketu![]()
Kakvi smo mi mazohisti, za ne povjerovati.
I na kraju ispade da smo izvukli konacno nesto iz nase greske. Ali nejse, zna se sto je i tu je. Svakako sama cinjenica da ti oces titule neke u ovakvoj postavci ljudi u savezu je apsurdna. Nije nicija do zore gorila, nastaviti put stabilizovanja i podrske. Brzo dolaze bolja vremena.milanribar je napisao/la: ↑sri okt 02, 2024 11:32 pmIsto tako mu treba pripisat i pozitivne stvari koje je uradio a to je da sad imamo Al Jabera. Greška sa arapima je očigledna al to je potez koji bi možda svi mi uradili ako bi osjetili priliku da klub može dobiti nekog ozbiljnog investitora, na kraju je ispalo kako je ispalo. Ne može mu se ne odati. priznanje da je uradio dosta dobrih stvari za klub u vrijeme kad je malo ko htio prihvatit se posla...Zvaka72 je napisao/la: ↑sri okt 02, 2024 11:12 pmFakat, tom čovjeku je trebalo zabraniti ulaz na Grbavicu a mi ga vratimo u UO. Jbt umalo nas čovjek ne posla u federalku a sad nam odličan.zlocestibradonja je napisao/la: ↑sri okt 02, 2024 10:28 pmJel moguce da se juka tanovic vratio, dajte odmah i onog arapa nazad u paketu![]()
I čovjek je uvijek tu za klub, za razliku od mnogih koji kad su bili smijenjeni nisu nikad vise dosli na tekme. Osim toga, on je i doveo Tunu u upravi kad je bio predsjednik.milanribar je napisao/la: ↑sri okt 02, 2024 11:32 pmIsto tako mu treba pripisat i pozitivne stvari koje je uradio a to je da sad imamo Al Jabera. Greška sa arapima je očigledna al to je potez koji bi možda svi mi uradili ako bi osjetili priliku da klub može dobiti nekog ozbiljnog investitora, na kraju je ispalo kako je ispalo. Ne može mu se ne odati. priznanje da je uradio dosta dobrih stvari za klub u vrijeme kad je malo ko htio prihvatit se posla...Zvaka72 je napisao/la: ↑sri okt 02, 2024 11:12 pmFakat, tom čovjeku je trebalo zabraniti ulaz na Grbavicu a mi ga vratimo u UO. Jbt umalo nas čovjek ne posla u federalku a sad nam odličan.zlocestibradonja je napisao/la: ↑sri okt 02, 2024 10:28 pmJel moguce da se juka tanovic vratio, dajte odmah i onog arapa nazad u paketu![]()
Skoro sve pare što smo dobili od vlasti u proteklom periodu, on je za to realno najzaslužniji, on je imao direktne kontakte…
Svejedno šta je sad činjenica je da nas je strovalio do federalne i on nema tražiti šta u Želji nikad više, Da ima obraza a ne da se ponovno vrati i da ponovno odlučuje. Znači mogu strovaliti Želju i ko fol se povući a onda iz sjene da ponovno odlučujem o to istom Želji kojeg sam poslao u federalku. Fuj mi je to, nit obraza nit stida, takvi nam ne trebaju.Mulalic Edis je napisao/la: ↑sri okt 02, 2024 11:18 pmZvaka, pobrkao si loncice iskreno. Kakav crni Amar...Tanovic je tad bio predsjednik, a sad je samo clan. Tunovic i Cubela su najbitniji likovi u ovoj prici. Ovo ostalo ne moras ni gledati. A njih dvojica su ostala u klubu.
Zvaka72 je napisao/la: ↑čet okt 03, 2024 12:36 amSvejedno šta je sad činjenica je da nas je strovalio do federalne i on nema tražiti šta u Želji nikad više, Da ima obraza a ne da se ponovno vrati i da ponovno odlučuje. Znači mogu strovaliti Želju i ko fol se povući a onda iz sjene da ponovno odlučujem o to istom Želji kojeg sam poslao u federalku. Fuj mi je to, nit obraza nit stida, takvi nam ne trebaju.Mulalic Edis je napisao/la: ↑sri okt 02, 2024 11:18 pmZvaka, pobrkao si loncice iskreno. Kakav crni Amar...Tanovic je tad bio predsjednik, a sad je samo clan. Tunovic i Cubela su najbitniji likovi u ovoj prici. Ovo ostalo ne moras ni gledati. A njih dvojica su ostala u klubu.
Otjerao Kovačevića koji je sa navijačima izvukao Želju iz govana pa nam nasapunjao dasku do federalne. Ja mu to ne mogu halaliti. Daj bože da griješim ali mi ovaj UO ne uljeva povjerenje.
Ali rodilo se i moramo ga ljuljati.
Na hajr.