Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Mulalic Edis
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri sep 25, 2024 11:49 pm

Halo insajder, ne valjajte gluposti...u klubu su Sten i Tunovic. Ostali su nebitni pogotovo mislim na uhljebe...Dzafic, Grabovica itd..podnijeli su ostavke i treba da idu. Dzafic je htio vratiti Bekrica svog bff-a...dok su Tunovic i Cubela tu nema sekiracije. Dzaficu i Grabovica jbm vam mrtve obojici. Mars iz Zelje i povedite svoje pipke. **** vam sdp i nasa stranka pomrle.
Udjem da napisem komentar i vidim ova prica. Sad s derbija, stresno brate. Nema veze igra, igraci i strucni stab s desavanjima u klubu. Sve je redovno i super je atmosfera.
Uzasan pad u drugom poluvremenu...dobro je na kraju. Karicu smradu reci menageru nek ti nadje klub i nas popusti jer si vcrs pokazao da si karina obicna. Ima u Slobodi mjesta.
Volim te Zeljo. Podrska momcima i sefu. Insajderi ne talasajte gluposti.
Grande Miske 💪

SIMA_SIMAU
Kontakt:

sri sep 25, 2024 11:53 pm

Momci su poginili veceras i bod je odlican, sad idemo dobiti Posusje i mirni smo.

Protiv Posusja nadam se od pocetka u sastavu Dangubic, Sukilovic i Mircevski.

Suljo i Cavnic imaju kartone a malo bi odmorio i Jabera.
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

zlocestibradonja

sri sep 25, 2024 11:59 pm

SIMA_SIMAU je napisao/la:
Momci su poginili veceras i bod je odlican, sad idemo dobiti Posusje i mirni smo.

Bukvno su poginuli jos u 50 minuti, samo sto su pitari smotani pa preko nasih cunjeva i mrtvih tijela nisu gola zabili. Samo muftic ziv

ono.na
Kontakt:

čet sep 26, 2024 12:11 am

Sta kazete za vjestine nasih bekova da ne znaju dodati suprotnom nogom niti ocistiti loptu pa na centru izgubise lopte iz kojih izadjose kontre 4 na 3. Da jedan desni ili lijevi bek ne zna izbiti loptu lijevom odnosno desnom nogom nakon 25 godina treniranja fudbala...
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!

Zvaka72
Kontakt:

čet sep 26, 2024 12:16 am

Bozidar Radosevic je napisao/la:
sri sep 25, 2024 11:48 pm
Ja zelim Zelju iz prvog poluvremena, **** te povlacenje i branjenje. Prvo poluvrijeme je putokaz, drugo je iskreno za stida. Drugu utakmicu Coric pokusava da se brani, sto mi ne mozemo nikako.

Huso danas jako dobar, Karamarko takodjer. Jaber ubljedljivo najgori, Markovic takodjer u pet deka s njim. Karic treba psihijatra kakvog. Od igraca koji kad je dosao je izgledao nerealno dobar za ovu ligu do ovog danas mi je nejasno kako mozes doci.

Muftic Vedad je stvarno nerealan. Valjda ovaj dobar start sezone je sakrio koliko nam znaci.

P.S
Sjasite s Galica, momak je poginuo nije bio najbolji ali s obzirom da je cijelo drugo igrao prakticki sam po strani jer Sabic nije imao snage da hoda od 50minute a uz to je isao na Gruzijca i Keyremeha koji su x puta brzi od njega.
Na ovo moram reagirati ali Galić je i protiv Zrinjskog loše odigrao pa i danas. Ono što sam primjetio je kad ne igra Radovac samo flastera na Jabera i Željo meda ne može, i da previše grešaka u predaji lopte večeras ,ko ima statistiku nek postavi, kako smo se nadali dobro smo se udali.
Poslije Zrinjskog nisam ništa htio komentarisati ali nije bajno bitno se održati u vrhu do proljeća pa vidjeti kako dalje. Pojačanja su nam ovog ljeta fula izgleda. Vidjet ćemo.
Plava porodica me ubi u pojam.

Diverzant
Kontakt:

čet sep 26, 2024 12:19 am

Galić je glup, preglup. Jedini gluplji od njega je karić. Mislim fakat ne govorim ovo da bi ih vrijeđao, nego jednostavno je tako.
I onda kada dođu loši rezultati
budala ova neće prestat da te prati
šta drugi kažu nije važno, ko ih jebe
jer tebe Željo volim više nego sebe!

Meha87
Kontakt:

čet sep 26, 2024 12:23 am

Krpic legenda haha ipak je nas istok 10x bolji od njihovog

Z_1921
Kontakt:

čet sep 26, 2024 12:27 am

storm_raider je napisao/la:
sri sep 25, 2024 10:35 pm
Ma ok, malo da se glave ohlade, uvijek je bod na kosevu dobar. Podrska Denisu, imajmo MOZGA!
Dobro bolan nije Guardiola da mu se ne moze kritika uputiti. Ne tjera ga niko nego kritikuje zbog ovakve defanzive, valjda se bar to smije raditi

TheBlue
Prijatelj foruma
Kontakt:

čet sep 26, 2024 12:30 am

Diverzant je napisao/la:
Galić je glup, preglup. Jedini gluplji od njega je karić. Mislim fakat ne govorim ovo da bi ih vrijeđao, nego jednostavno je tako.
Ti si neralan lik.
Galic je igrac koji je u totalnu najvise pokazao u zadnje 2 godine....
Prvenstvo Jugoslavije (1): 1971/1972.
Prvenstvo BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013.
Kup BiH (6): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012, 2017/2018.
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001.

salle86
Kontakt:

čet sep 26, 2024 12:36 am

Šta reče trener, Jaber ne trenira 5 dana. Šta, što? Tu treba tražiti problem. Jer očit je pad forme kod njega, a on je motor ekipe, jedan od rijetkih koji znaju povući loptu, dati pas na vrijeme i u prostor.
Treba biti u realan, imaju širi roster kod nas imaš 5-6 igrača a ostalo je sve "onako".
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

storm_raider
Kontakt:

čet sep 26, 2024 12:58 am

Z_1921 je napisao/la:
Ma ok, malo da se glave ohlade, uvijek je bod na kosevu dobar. Podrska Denisu, imajmo MOZGA!
Dobro bolan nije Guardiola da mu se ne moze kritika uputiti. Ne tjera ga niko nego kritikuje zbog ovakve defanzive, valjda se bar to smije raditi
Naravno da moze, bolan.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Maestro_1921
Kontakt:

čet sep 26, 2024 1:11 am

Prvo poluvrijeme vrhunsko, mogli smo i trebali još koji gol zabiti, al eto Bože moj. Drugo poluvrijeme horor, slom živaca sam dobio, katastrofa. Umjesto da nastavimo u istom ritmu kao u prvom i pokušamo utrpati još jedan pa se povući i probati na kontre, oni Mufti u krilo ušli. Odmah od početka drugog poluvremena se neka nervoza uvukla u ekipu, nesvjesno se povukli kako kaže Hiroš i da to nije bio dogovor u svlačionici. Znači ne krivite Denisa, nije im on rekao da uđu Mufti u krilo.
Taman kad sam imao osjećaj da ćemo se malo osloboditi njihovog pritiska i izaći visočije i napasti, izlazi Jaber, ulazi Karić i tu se sve raspada. U prvom kontaktu s loptom pravi grešku, zapinje za loptu, sam sebe podapinje i poklanja im korner, nakon tog kornera čistu loptu na prvoj stativi umjesto da nabije u pm, on je nabija u korner iz kojeg primamo gol. U i onako nervoznu ekipu je unio još veću nervozu, a nakon primljenog gola su se svi pogubili, nije se znalo ko gdje udara, a oni nas još jače stisli.

Veliko bravo za malog Šabića, samo tako nastavi majstore, daBogda nam bio novi Štila!
Bravo i hvala ti Vedo, ovaj bod je u velikoj mjeri tvoj.

Na kraju eto po poluvrijeme i nama i njima, mi bolji u prvom, oni u drugom. Bod je u derbiju uvijek dobar, nismo izgubili, a mnogi su očekivali poraz.

Idemo dalje, operacija Posušje. VTŽ! 💙

Mulalic Edis
Kontakt:

čet sep 26, 2024 1:19 am

Sabic odlican. Sve pohvale.
Svaka cast i Mufticu.
Svi na Posusje. Prevazna tekma.
Volim te Zeljo.
Grande Miske 💪

dr S
Kontakt:

čet sep 26, 2024 1:23 am

Z_1921 je napisao/la:
Ma opekli smo se kad navijaci otjerase najbolju poslijeratnu upravu pa ponekad i preventivno djelujemo da se slicno ne ponavlja.

SamoIstina
Kontakt:

čet sep 26, 2024 1:24 am

Mulalic Edis je napisao/la:
sri sep 25, 2024 11:49 pm
Halo insajder, ne valjajte gluposti...u klubu su Sten i Tunovic. Ostali su nebitni pogotovo mislim na uhljebe...Dzafic, Grabovica itd..podnijeli su ostavke i treba da idu. Dzafic je htio vratiti Bekrica svog bff-a...dok su Tunovic i Cubela tu nema sekiracije. Dzaficu i Grabovica jbm vam mrtve obojici. Mars iz Zelje i povedite svoje pipke. **** vam sdp i nasa stranka pomrle.
Udjem da napisem komentar i vidim ova prica. Sad s derbija, stresno brate. Nema veze igra, igraci i strucni stab s desavanjima u klubu. Sve je redovno i super je atmosfera.
Uzasan pad u drugom poluvremenu...dobro je na kraju. Karicu smradu reci menageru nek ti nadje klub i nas popusti jer si vcrs pokazao da si karina obicna. Ima u Slobodi mjesta.
Volim te Zeljo. Podrska momcima i sefu. Insajderi ne talasajte gluposti.
:palacgore:

Diverzant
Kontakt:

čet sep 26, 2024 1:37 am

TheBlue je napisao/la:
čet sep 26, 2024 12:30 am
Diverzant je napisao/la:
Ti si neralan lik.
Galic je igrac koji je u totalnu najvise pokazao u zadnje 2 godine....
Ti ako vidiš u galiću obrise prosječnog beka naše lige, ne trebaš ni pratiti fudbal. Lik otkad je došao, doslovno jednu asistenciju ima al jednu bukvalno. Kretnja mu je ko da ima šine uz desnu liniju i samo zna pravo i nazad. O kvalitetu centaršuteva ne treba govoriti, jaka, neprecizna i nikome.
Nego ga raja zagotivila sto je onu parolu skino sa sjevera, a ustvari od njega više štete nego koristi.
Njegova sreća, a naša nesreća što je došao nakon retardiranog blazevica pa nam se prodao ko neki solidan bek.

Diverzant
Kontakt:

čet sep 26, 2024 1:41 am

Diverzant je napisao/la:
ned sep 22, 2024 5:43 pm
Živim za dan kad će Željo imati lijevog i desnog beka koji su malo pametniji od stative i mogu bar jednom po utakmici normalno centrirati.
Dragi Galiću, u Kiseljaku se i dalje da odlično živjeti od uvoza i preprodaje automobila, idi dok se još nije zasitilo tržište.
Odinaka nije fudbaler, njega neću ni komentarisati.
Marković ima kvalitet za Željezničar, ali banjalučki.
!

svabo
Kontakt:

čet sep 26, 2024 6:23 am

svabo je napisao/la:
sri sep 25, 2024 6:55 pm
Ovo Sarajevo je radnička ekipa koja igra tvrdo, sa par brzih igrača i jako dobrom tranzicijom. Nemaju previše znalaca, ako zatvorimo njihovu tranziciju i smanjimo greške na našoj polovini na minimum, imamo šanse itekako.
Kao što sam i rekao, u prvom poluvremenu smo pokazali da smo tehnički dosta bolji od njih, da je tu bio i Radovac 0:3 bi bilo na poluvremenu. Ali to je samo kad imamo miran pas i kad ne gubimo lopte na 40m od našeg gola. Drugo poluvrijeme odmah smo krenuli sa izgubljenim loptama, gdje onda naravno gubiš samopouzdanje, otvaraš njima tranziciju gdje ti mogu napraviti problem. Iz takve igre dolazi nervoza i panika, bespotrebno nabijanje lopti u kornere prvenstveno Karića i Galića i primamo gol. Generalno imamo problem nakon primljenog gola jer smo se i sinoć i protiv Zrinjskog raspali s igrom do kraja utakmice. Meni ostaje žal samo za jednom kvalitetnom akcijom dok smo vodili u drugom poluvremenu, sa tri kvalitetna pasa dali bi im drugi gol i onda bi se oni raspali.

Sve u svemu, bod nije loš, ali zbog katastrofalnog drugog poluvremena mnogima je osjećaj kao da smo izgubili. Ponavljam opet, ovo Sarajevo je moćnije od nas fizički, vjerovatno i spremnije, ali sam kvalitet na terenu je u pet deka kad smo mi na normalnom nivou i u optimalnom sastavu. Sa dva dobra igrača, jednog defanzivca i jednog fizički moćnog veznjaka (dao bih Husu i Karića za njega) mi smo kvalitetniji od njih.

Dzezvar
Kontakt:

čet sep 26, 2024 7:40 am

Vama Bog otac ne moze ugoditi.
2:2 se slavilo ovdje kao da smo ih razgulili .....a ubili nas ljudi tada.Ne trazite preko hljeba pogace.Svako normalan je poslije Zrinjskog skontao gdje smo i sta smo.Ovaj bod,protiv realno booljeg protivnika po svim segmentima je ravan pobjedi.Idemo dalje jer treba posusje dobiti kako god....
Nije nikakav haos u klubu ne sekirajte se.Sve ce se znati na skupstini mislim 2 oktobra.
Pojedincima je fino receno koga ne zelimo vise u klubu.Puna je podraka Denisu i ostatku uprave.
Idemo dobit Posusje.
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

gavran
Kontakt:

čet sep 26, 2024 7:48 am

zlocestibradonja je napisao/la:
sri sep 25, 2024 11:59 pm
SIMA_SIMAU je napisao/la:

Bukvno su poginuli jos u 50 minuti, samo sto su pitari smotani pa preko nasih cunjeva i mrtvih tijela nisu gola zabili. Samo muftic ziv
mojne nojera u zive
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 97/98, 00/01, 01/02, 09/10, 11/12 ,12/13
Kup BIH : 99/00, 00/01, 02/03, 10/11, 11/12,17/18
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-71/72, 1/2-84/85
Srednjoevropski kup :1/2-63, 68/69

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 39 gostiju.

Prijava