Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

dobar tri
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri sep 25, 2024 3:45 pm

Mi smo najjači kad smo najslabiji :DD:

Refa1921
Kontakt:

sri sep 25, 2024 3:48 pm

milanribar je napisao/la:
sri sep 25, 2024 3:33 pm
nikson je napisao/la:
sri sep 25, 2024 3:28 pm
Refa1921 je napisao/la:
sri sep 25, 2024 3:06 pm
Treba ozbiljno razmisliti o formaciji 352, gdje će zadnju linju činiti Mahmić,Cavnić i Karamarko. Galić i Markovic na wing back-ove. Zadnji vezni Karić. Dva centralna vezna Mirčevski i Jaber I gore Krpić i Dangubić (Boljević). Ili možda i formaciju 343. Ako mislimo igrati kao do sada i nabijati na Krpića a oni imaju tri jablana u odbrani ništa od toga, svakako slabije dobija duele u zadnje vrijeme.
Ja bih tako samo bih stavio sabica umjesto Markovica. Realno mali ima perfektan centarsut a njihov golman je taraba sto se tice kornera i ubacaja, generalno pravi kikseve tako da bi Sabicev centarsut mogao valjati. Generalno I odbrana im je najslabija na branjenju prekida
Golman im je kiks, većina golova im je na njegovu grešku...
A jest im golman najtanji ali su im zato i krila najjača i ne znam koliko bi se mogao Šabić nositi ga Gulijašvilijem ili Keremehom. Opet mislim da bi bolje Marković to odradio, a ima više utakmica na visokom nivou i iskustva.

SamoIstina
Kontakt:

sri sep 25, 2024 3:51 pm

Sabic ako pocne nece na beku poceti sigurno. Stipo mora od prve.

nikson
Kontakt:

sri sep 25, 2024 4:10 pm

SamoIstina je napisao/la:
sri sep 25, 2024 3:51 pm
Sabic ako pocne nece na beku poceti sigurno. Stipo mora od prve.
Generalno decko na beku nije odigrao nista losije od drugih. Da je crnac il iz Brazila rekli bi da je jos dobar. Nista Markovic nije pokazao vise od njega. Problem je sto nama vazda nase ne valja, a sve tudje nam je bolje. Po meni nase dijete uvijek treba da pocne derbi, svaki derbi bar dvojicu mladih bih imao u ekipi. Oni zive za to od prvog dana kada su poceli trenirati u Zelji a puca ***** nekom Markovicu koji je na zalasku karijere za sarajevski derbi…
Moje misljenje, nije nista da ti kontriram namjerno
Ovdje znaju reci da svaka pizda s brda moze zapaliti Sarajevo, medjutim samo ga Zeljeznicar moze pobjediti!

Zeljeznicar za zivot cijeli!

SamoIstina
Kontakt:

sri sep 25, 2024 4:16 pm

Ne moramo dijeliti misljenje, nije to nikakav problem. Ja samo ne mogu zamisliti Sabica kako cuva Kyeremeha ili onog Gruzijca, dok Markovica vec mogu.

dobar tri
Kontakt:

sri sep 25, 2024 4:45 pm

Zatvorimo Guliashvilija i vec smo rijesili pola utakmice, desi li se suprotno, u belaju smo. K'o Barca protiv Reala/Viniciusa.

w0st
Kontakt:

sri sep 25, 2024 4:55 pm

FK Sarajevo spremilo slavlje poslije utakmice za igrace, bas nista nisu naucili iz prethodnih slucajeva 😂

SIMA_SIMAU
Kontakt:

sri sep 25, 2024 5:12 pm

Meni bi prije Radinovic poceo nego Markovic ali sta god da sef odluci to je ispravno.
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

nikson
Kontakt:

sri sep 25, 2024 5:18 pm

SamoIstina je napisao/la:
sri sep 25, 2024 4:16 pm
Ne moramo dijeliti misljenje, nije to nikakav problem. Ja samo ne mogu zamisliti Sabica kako cuva Kyeremeha ili onog Gruzijca, dok Markovica vec mogu.
Na klasicnoj 4 4 2 ne bih ni ja mogao ali medjutim kad bi izasli sa 3 stopera i 2 wb ti se onda branis sa 5 nazad gdje bukvalno wb ima pomoc stopera. Bar tako u teoriji ispada
Ovdje znaju reci da svaka pizda s brda moze zapaliti Sarajevo, medjutim samo ga Zeljeznicar moze pobjediti!

Zeljeznicar za zivot cijeli!

400000razloga
Kontakt:

sri sep 25, 2024 6:01 pm

Y.eb'o vas ramo,
uprave oba kluba.
Po ko zna koji put javno pokažite na kojem smo zapravo nivou.

svabo
Kontakt:

sri sep 25, 2024 6:55 pm

Ovo Sarajevo je radnička ekipa koja igra tvrdo, sa par brzih igrača i jako dobrom tranzicijom. Nemaju previše znalaca, ako zatvorimo njihovu tranziciju i smanjimo greške na našoj polovini na minimum, imamo šanse itekako.

Refa1921
Kontakt:

sri sep 25, 2024 7:16 pm

I da zadnja linija ne pametuje s onim nemogućim pasovima kroz sredinu, gdje ako loptu izgubiš ide konta na nepostavljenu odbranu. Radije je nabij u aut nego da trpaš Jabera a oko njega trojica.

SIMA_SIMAU
Kontakt:

sri sep 25, 2024 7:31 pm

Eto Markovica na beku :zid: ali ideml hrabro i jako.
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

Refa1921
Kontakt:

sri sep 25, 2024 7:32 pm

Hiroš MORA trčati. Ako bude menjao loptu i srao, otvorit će im 1000 kontri.

cipiripi
Prijatelj foruma
Kontakt:

sri sep 25, 2024 7:33 pm

Dobar sastav samo bih izostavio Hirosa i ubacio makedonca jer je odgovorniji.
Naprijed Zeljo obraduj nas
Alea iacta est!

ubaceni element
Kontakt:
Status: Online

sri sep 25, 2024 7:35 pm

Meni se vala ne svidja ovaj sastav, al hajd.

SIMA_SIMAU
Kontakt:

sri sep 25, 2024 7:37 pm

Dangubic - Mircevski ??? Daj njih neka u kupu igraju

fcz
Kontakt:

sri sep 25, 2024 7:44 pm

Ma sastav ko sastav. Nema se tu sta pretjerano izmisljati, Dangubic i Mircevski ocito jos nisu spremni postati starteri, Radovca nemas pa si morao ubaciti jal Karica jal Karjasevica.

U svakom slucaju, nemamo bas nekog osnova za optimizam. Razlika u kvalitetu je trenutno zaista velika, kao pred onaj derbi kad su nas sa Skorom dobili 4:1 i znao si unaprijed da nemamo sanse ili recimo pred onaj na Grbavici kad smo mi bez ikakve dileme dosli da proslavimo pobjedu i za 20-ak minuta rijesili posao (Vazda i Memic).

Ako cemo biti objektivni, mi se jedino mozemo nadati cudu.
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga. U mom srcu jedna ljubav, ne postoji druga. Volim te Željo. Tvoj Manijak s juga.

Gyasi13
Kontakt:

sri sep 25, 2024 7:51 pm

fcz je napisao/la:
Ma sastav ko sastav. Nema se tu sta pretjerano izmisljati, Dangubic i Mircevski ocito jos nisu spremni postati starteri, Radovca nemas pa si morao ubaciti jal Karica jal Karjasevica.

U svakom slucaju, nemamo bas nekog osnova za optimizam. Razlika u kvalitetu je trenutno zaista velika, kao pred onaj derbi kad su nas sa Skorom dobili 4:1 i znao si unaprijed da nemamo sanse ili recimo pred onaj na Grbavici kad smo mi bez ikakve dileme dosli da proslavimo pobjedu i za 20-ak minuta rijesili posao (Vazda i Memic).

Ja brate iskreno ne vidim tu toliku razliku da prave lulic, mehmedovic, unusic, beganovic i dr.da nam je jedina nada da se desi cudo, sry

svabo
Kontakt:

sri sep 25, 2024 8:04 pm

fcz je napisao/la:

U njihovih početnih 11 ja vidim jedino Keremeha i ovog Gulaša koji nam mogu praviti probleme. Razni Lulići, Unušići, Jovići, Pavičići su hrpa neprovjerenih igrača koji Boga mi ne predstavljaju strah i trepet ni Igmanu. S druge strane, i oni to isto mogu reći za našeg Karamarka, Šabića, Karjaševića...ali opet kad pogledam sastave kod nas vidim dosta više igrača sa finim iskustvom igranja ove lige, pa i gradskih derbija.

Trenutno korisnika/ca: dzulijano_pike, gavran, Google [Bot], Hare79, ubaceni element i 39 gostiju.

Prijava