Brate i ako zna neko bolje da ne pise na otvorenom forumu
Generalno imamo dosta igraca koji ne vole da pomazu odbrani pa nam je cesto propuh u sredini. Protivnici prelako dolaze do naseg 16erca. Vazda nam manjak igraca u sredini jer se Hiros ne vraca, Boljevic, Cvetanovski bolji od njih al nije ni on super u tom pogledu. Elem, veza nam se svodi na Jabera i Radovca koji treba da kreiraju nesto ali i blokiraju i zauatavljaju, sto je nemoguce.
Vidis da su ga posjetile delegacije oba kluba, valjda jer je ministar cega je ministar. Cisto sumnjam da smo mi ili oni dosli na tu ideju.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑sri sep 25, 2024 1:47 pmE cija li je ideja bila da se posjeti Ramo Isak, otiso u 3 pm!!!!
Sa kakvim karikaturama mi vezemo klub, dan te ne ubio!!!
Doduse, kad bolje razmislim, ide to jedno s drugim.Karikatura klub sa karikaturom ministrom. Divna jedna kombinacija.
Donosti se Zakon o sprječavanju nereda na sportskim natjecanjima tako da moraju klubovi lobirati za svoj interes, da ne dođemo u situaciju da MUP može zabranit prisustvo publike jer ne može da obezbijedi sigurnost, kako se dešavalo već...SamoIstina je napisao/la: ↑sri sep 25, 2024 1:52 pmVidis da su ga posjetile delegacije oba kluba, valjda jer je ministar cega je ministar. Cisto sumnjam da smo mi ili oni dosli na tu ideju.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑sri sep 25, 2024 1:47 pmE cija li je ideja bila da se posjeti Ramo Isak, otiso u 3 pm!!!!
Doduse, kad bolje razmislim, ide to jedno s drugim.Karikatura klub sa karikaturom ministrom. Divna jedna kombinacija.
Nemojte od svega praviit skandal.
Ma **** to, vazno je samo pljuvat. Eno gore forumi i nasi i pitarski.milanribar je napisao/la: ↑sri sep 25, 2024 1:57 pmDonosti se Zakon o sprječavanju nereda na sportskim natjecanjima tako da moraju klubovi lobirati za svoj interes, da ne dođemo u situaciju da MUP može zabranit prisustvo publike jer ne može da obezbijedi sigurnost, kako se dešavalo već...SamoIstina je napisao/la: ↑sri sep 25, 2024 1:52 pmVidis da su ga posjetile delegacije oba kluba, valjda jer je ministar cega je ministar. Cisto sumnjam da smo mi ili oni dosli na tu ideju.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑sri sep 25, 2024 1:47 pmE cija li je ideja bila da se posjeti Ramo Isak, otiso u 3 pm!!!!
Nemojte od svega praviit skandal.
Kakve veze ima ovaj ministar sa lokalnim izborima, MUP nas jebe godinama svaku veću utakmicu, od ulaska na stadion do organizacije utakmice, gostujućih navijača i svega svaki put rade na svoju ruku i bitan nam je zakon jer jedino nama na utakmice dolazi 15+ hiljada gledalaca i napravi se gužva i cirkus radi nesposobnosti MUP-a.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑sri sep 25, 2024 2:03 pmAko se donosi zakon na federalnom nivou, gdje su predstavnici Zrinjskog, Sirokog, rukometnih klubova, kosarkaskih??? Gdje su??
Eto mi smo bitan faktor i bez naseg lobiranja nece proci zakon, a nasim inace pravooo bitan zakon.De nemojte suplje.I to sastanak bas u jeku predizborne kampanje, makar to bili i lokalni izbori.
Sa ovom karikaturom kriminalnom se ne bi sastao kad bi nam opstanak ovisio od njega, a ne ovako da se ode. Fuj!!
P.S.Normalno da gore forumi i treba da gore.Ovo je dno dna!!Nema kud nize.
Ja bih tako samo bih stavio sabica umjesto Markovica. Realno mali ima perfektan centarsut a njihov golman je taraba sto se tice kornera i ubacaja, generalno pravi kikseve tako da bi Sabicev centarsut mogao valjati. Generalno I odbrana im je najslabija na branjenju prekidaRefa1921 je napisao/la: ↑sri sep 25, 2024 3:06 pmTreba ozbiljno razmisliti o formaciji 352, gdje će zadnju linju činiti Mahmić,Cavnić i Karamarko. Galić i Markovic na wing back-ove. Zadnji vezni Karić. Dva centralna vezna Mirčevski i Jaber I gore Krpić i Dangubić (Boljević). Ili možda i formaciju 343. Ako mislimo igrati kao do sada i nabijati na Krpića a oni imaju tri jablana u odbrani ništa od toga, svakako slabije dobija duele u zadnje vrijeme.
Golman im je kiks, većina golova im je na njegovu grešku...nikson je napisao/la: ↑sri sep 25, 2024 3:28 pmJa bih tako samo bih stavio sabica umjesto Markovica. Realno mali ima perfektan centarsut a njihov golman je taraba sto se tice kornera i ubacaja, generalno pravi kikseve tako da bi Sabicev centarsut mogao valjati. Generalno I odbrana im je najslabija na branjenju prekidaRefa1921 je napisao/la: ↑sri sep 25, 2024 3:06 pmTreba ozbiljno razmisliti o formaciji 352, gdje će zadnju linju činiti Mahmić,Cavnić i Karamarko. Galić i Markovic na wing back-ove. Zadnji vezni Karić. Dva centralna vezna Mirčevski i Jaber I gore Krpić i Dangubić (Boljević). Ili možda i formaciju 343. Ako mislimo igrati kao do sada i nabijati na Krpića a oni imaju tri jablana u odbrani ništa od toga, svakako slabije dobija duele u zadnje vrijeme.