Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

positive
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri sep 25, 2024 12:00 pm

MANIJACI TREBATE 90 MINUTA SVI CIJELI JUG NAM TREBA I ZATO NAJJAČE: I NAPRIJED I NAPRIJED I NAPRIJED DA SLAVIMO DAJ GOL….
hajmo rajice prljave stolice

Refa1921
Kontakt:

sri sep 25, 2024 12:02 pm

Daj Bože da nas trkom ne razbiju. Ako mognemo držati tempo i bićemo konkurentni, ako budemo igrali kao protiv Zrinjskog ide čvoka opet.

SWRA_1921
Kontakt:

sri sep 25, 2024 12:10 pm

Ma samo marisati

cipiripi
Prijatelj foruma
Kontakt:

sri sep 25, 2024 12:34 pm

Je li neko pratio treninge prethodna dva dana kakav sastav veceras mozemo ocekivat ?
Alea iacta est!

SamoIstina
Kontakt:

sri sep 25, 2024 1:05 pm

cipiripi je napisao/la:
sri sep 25, 2024 12:34 pm
Je li neko pratio treninge prethodna dva dana kakav sastav veceras mozemo ocekivat ?
Brate i ako zna neko bolje da ne pise na otvorenom forumu :D

Upitnik je ko ce biti u21 i ko ce umjesto Radovca. Mislim da ce Denis htjeti sto jacu zadnju liniju, pa ocekujem Stipu lijevo, nece se igrati sa Sabicem na beku. Umjesto Radovca ne znam koju ce kombinaciju skontati, ali ima opcija. Ja bih licno volio Hirosa u liniji sa Al Jaberom, a na 10 mozda Mircevskog. Prije da ce Karic ili cak Huso, doduse, a Hiros na 10.

Ludvig Leple
Kontakt:

sri sep 25, 2024 1:18 pm

Neka se Denis bavi sastavom, a na nama je da se potrudimo da damo sve od sebe i pomognemo igračima da ostvare pobjedu na terenu!

Hare79
Kontakt:

sri sep 25, 2024 1:38 pm

Ovako bih ja:
Muftic
Gala Cavnic Karamarko Mahmić
Jaber Huso
Cvetanovski Mirčevski Boljević
Krpić

Hiroš nije za defanzivnu formaciju, on je dobar kad se protivnik brani. Ako budemo ganjali rezultat ubaciti njega, Dangubića i Šabića umjesto Mahmića.

NEZALAGANJE
Kontakt:

sri sep 25, 2024 1:47 pm

E cija li je ideja bila da se posjeti Ramo Isak, otiso u 3 pm!!!!

Sa kakvim karikaturama mi vezemo klub, dan te ne ubio!!!
Doduse, kad bolje razmislim, ide to jedno s drugim.Karikatura klub sa karikaturom ministrom. Divna jedna kombinacija.
STOP "POLOVNJACIMA" U ZELJI!!!

Hare79
Kontakt:

sri sep 25, 2024 1:52 pm

Hare79 je napisao/la:
sri sep 25, 2024 1:38 pm
Ovako bih ja:
Muftic
Gala Cavnic Karamarko Mahmić
Jaber Huso
Cvetanovski Mirčevski Boljević
Krpić

Hiroš nije za defanzivnu formaciju, on je dobar kad se protivnik brani. Ako budemo ganjali rezultat ubaciti njega, Dangubića i Šabića umjesto Mahmića.
Generalno imamo dosta igraca koji ne vole da pomazu odbrani pa nam je cesto propuh u sredini. Protivnici prelako dolaze do naseg 16erca. Vazda nam manjak igraca u sredini jer se Hiros ne vraca, Boljevic, Cvetanovski bolji od njih al nije ni on super u tom pogledu. Elem, veza nam se svodi na Jabera i Radovca koji treba da kreiraju nesto ali i blokiraju i zauatavljaju, sto je nemoguce.

SamoIstina
Kontakt:

NEZALAGANJE je napisao/la:

Doduse, kad bolje razmislim, ide to jedno s drugim.Karikatura klub sa karikaturom ministrom. Divna jedna kombinacija.
Vidis da su ga posjetile delegacije oba kluba, valjda jer je ministar cega je ministar. Cisto sumnjam da smo mi ili oni dosli na tu ideju.

Nemojte od svega praviit skandal.

milanribar
Kontakt:

sri sep 25, 2024 1:57 pm

SamoIstina je napisao/la:

Vidis da su ga posjetile delegacije oba kluba, valjda jer je ministar cega je ministar. Cisto sumnjam da smo mi ili oni dosli na tu ideju.

Donosti se Zakon o sprječavanju nereda na sportskim natjecanjima tako da moraju klubovi lobirati za svoj interes, da ne dođemo u situaciju da MUP može zabranit prisustvo publike jer ne može da obezbijedi sigurnost, kako se dešavalo već...

Meha87
Kontakt:

sri sep 25, 2024 1:58 pm

Nadam se Dangubicu i Mircevskom od prve minute nismo ih valjda doveli da griju klupu.

SamoIstina
Kontakt:

sri sep 25, 2024 2:00 pm

milanribar je napisao/la:
sri sep 25, 2024 1:57 pm
SamoIstina je napisao/la:

Donosti se Zakon o sprječavanju nereda na sportskim natjecanjima tako da moraju klubovi lobirati za svoj interes, da ne dođemo u situaciju da MUP može zabranit prisustvo publike jer ne može da obezbijedi sigurnost, kako se dešavalo već...
Ma **** to, vazno je samo pljuvat. Eno gore forumi i nasi i pitarski.

NEZALAGANJE
Kontakt:

sri sep 25, 2024 2:03 pm

Ako se donosi zakon na federalnom nivou, gdje su predstavnici Zrinjskog, Sirokog, rukometnih klubova, kosarkaskih??? Gdje su??

Eto mi smo bitan faktor i bez naseg lobiranja nece proci zakon, a nasim inace pravooo bitan zakon.De nemojte suplje.I to sastanak bas u jeku predizborne kampanje, makar to bili i lokalni izbori.

Sa ovom karikaturom kriminalnom se ne bi sastao kad bi nam opstanak ovisio od njega, a ne ovako da se ode. Fuj!!

P.S.Normalno da gore forumi i treba da gore.Ovo je dno dna!!Nema kud nize.

milanribar
Kontakt:

sri sep 25, 2024 2:06 pm

sri sep 25, 2024 2:03 pm
Ako se donosi zakon na federalnom nivou, gdje su predstavnici Zrinjskog, Sirokog, rukometnih klubova, kosarkaskih??? Gdje su??

Eto mi smo bitan faktor i bez naseg lobiranja nece proci zakon, a nasim inace pravooo bitan zakon.De nemojte suplje.I to sastanak bas u jeku predizborne kampanje, makar to bili i lokalni izbori.

Sa ovom karikaturom kriminalnom se ne bi sastao kad bi nam opstanak ovisio od njega, a ne ovako da se ode. Fuj!!

P.S.Normalno da gore forumi i treba da gore.Ovo je dno dna!!Nema kud nize.
Kakve veze ima ovaj ministar sa lokalnim izborima, MUP nas jebe godinama svaku veću utakmicu, od ulaska na stadion do organizacije utakmice, gostujućih navijača i svega svaki put rade na svoju ruku i bitan nam je zakon jer jedino nama na utakmice dolazi 15+ hiljada gledalaca i napravi se gužva i cirkus radi nesposobnosti MUP-a.
Kad se donese normalan zakon znaće se kako treba mup da postupa u svakoj situacija a i mi ćemo znat.

NEZALAGANJE
Kontakt:

sri sep 25, 2024 2:10 pm

MUP je kantonalni.Veze nema sa federalni kad su organizacije tekmi u pitanju.

Zakon ko zakon, bice ili nece biti sa nama ili bez nas.

ISB87
Kontakt:

sri sep 25, 2024 2:40 pm

sto bi rekli svako vrijeme nosi svoje ...
MIRZA RASCIC

Refa1921
Kontakt:

sri sep 25, 2024 3:06 pm

Treba ozbiljno razmisliti o formaciji 352, gdje će zadnju linju činiti Mahmić,Cavnić i Karamarko. Galić i Markovic na wing back-ove. Zadnji vezni Karić. Dva centralna vezna Mirčevski i Jaber I gore Krpić i Dangubić (Boljević). Ili možda i formaciju 343. Ako mislimo igrati kao do sada i nabijati na Krpića a oni imaju tri jablana u odbrani ništa od toga, svakako slabije dobija duele u zadnje vrijeme.

nikson
Kontakt:

sri sep 25, 2024 3:28 pm

Refa1921 je napisao/la:
Treba ozbiljno razmisliti o formaciji 352, gdje će zadnju linju činiti Mahmić,Cavnić i Karamarko. Galić i Markovic na wing back-ove. Zadnji vezni Karić. Dva centralna vezna Mirčevski i Jaber I gore Krpić i Dangubić (Boljević). Ili možda i formaciju 343. Ako mislimo igrati kao do sada i nabijati na Krpića a oni imaju tri jablana u odbrani ništa od toga, svakako slabije dobija duele u zadnje vrijeme.
Ja bih tako samo bih stavio sabica umjesto Markovica. Realno mali ima perfektan centarsut a njihov golman je taraba sto se tice kornera i ubacaja, generalno pravi kikseve tako da bi Sabicev centarsut mogao valjati. Generalno I odbrana im je najslabija na branjenju prekida
Ovdje znaju reci da svaka pizda s brda moze zapaliti Sarajevo, medjutim samo ga Zeljeznicar moze pobjediti!

Zeljeznicar za zivot cijeli!

milanribar
Kontakt:

sri sep 25, 2024 3:33 pm

nikson je napisao/la:
sri sep 25, 2024 3:28 pm
Refa1921 je napisao/la:
Ja bih tako samo bih stavio sabica umjesto Markovica. Realno mali ima perfektan centarsut a njihov golman je taraba sto se tice kornera i ubacaja, generalno pravi kikseve tako da bi Sabicev centarsut mogao valjati. Generalno I odbrana im je najslabija na branjenju prekida
Golman im je kiks, većina golova im je na njegovu grešku...

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Google [Bot] i 48 gostiju.

Prijava