Ja ga mrzim.
Mrzim...
Na prvu sjecam se prije 3 godine bio derbi na Kosevu srijeda, odmah nakon nase proslave 100 godina. Lose odigrali, 2:0 zijanili.milanribar je napisao/la: ↑uto sep 24, 2024 1:58 pmSavez im je s ovom srijedom oduzeo sigurno 5-10 hiljada posjete. Ne znam da je ikad bio derbi ligaški radnim danom ako nije neka odgoda.
Jel ono zadnji put bio zajednicki press, kad je bio derbi za rodjendan grada, za 06 April, koliko mi je u glavi, u vijecnici? Bas je onako bilo vrhunski i u duhu grada.
A što su oni nama uzeli pravo da gledamo derbi sa zapada pa bi nas bilo bar 5-6 hiljada na zapadu? Oni su uništili čar sarajevskog derbija. I onda se priča najveća utakmica a ne možemo je uživo pogledati!milanribar je napisao/la: ↑uto sep 24, 2024 1:58 pmSavez im je s ovom srijedom oduzeo sigurno 5-10 hiljada posjete. Ne znam da je ikad bio derbi ligaški radnim danom ako nije neka odgoda.
Gdje ti nece oduzeti zapad, pa u ovom sad omjeru (koji nije isti kao prije 15 godina) na kosevu bi bilo 8-9 hiljada nas i 12 hiljada pitara , pogodi ko bi imao bolju podrsku. Da su im pare cilj onda bi zaradili vise ali bi izgubili u ovom gore omjeru.teatrale36 je napisao/la: ↑uto sep 24, 2024 2:20 pmA što su oni nama uzeli pravo da gledamo derbi sa zapada pa bi nas bilo bar 5-6 hiljada na zapadu? Oni su uništili čar sarajevskog derbija. I onda se priča najveća utakmica a ne možemo je uživo pogledati!milanribar je napisao/la: ↑uto sep 24, 2024 1:58 pmSavez im je s ovom srijedom oduzeo sigurno 5-10 hiljada posjete. Ne znam da je ikad bio derbi ligaški radnim danom ako nije neka odgoda.
100% tacno. I da, fasovace.SamoNapad je napisao/la: ↑uto sep 24, 2024 2:28 pmPitari su specificni skloni cestitanju sami sebi, nerealnosti, preuvelicavanju i njihov ego cesto nastrada zato nerijetko podlegnu na derbiju i ako su kvalitenija ekipa godinama. Oni derbije gube vise zbog svojih gluposti nego zbog naseg kvaliteta, takvi su od uprave, navijaca do igraca . Sutra ce isto tako fasovati.
Ma mogu kupit al sjediš sa njima, niste fizički odvojeni, jedino da se naši grupišu pa sjedu bliže jugu, makar je tako bilo zadnjih par puta...Hare79 je napisao/la: ↑uto sep 24, 2024 3:09 pmAko oni nama daju maksimalno 3.500 ulaznica, zašto mi njima dajemo više od 10% kapaciteta Grbavice. Znam da je tema sažvakana 100 puta, al fakat ne razumijem. Uvijek kreće priča pred derbi na Grbavici da se fudbal igra zbog navijača bla bla bla.... pa im se da puno više od 10%, a tampon zone do pola istoka i više od pola sjevera. Jer fakat Željini navijači nemaju mogućnost da kupe ulaznicu za Zapad na Koševu?