Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

south side
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned sep 22, 2024 4:49 pm

Pioniri Zeljo-sarajevo 1:4
Kadeti Zeljo- sarajevo 1:4
Jbt sta uradise od omladinske skole Juniori jos gori
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge.Ivica Osim

Dzezvar
Kontakt:

ned sep 22, 2024 4:56 pm

Gagi tm 87 je napisao/la:
ned sep 22, 2024 3:28 pm
Gdje su pojacanja?mi ako budemo igrali ko sinoc u naredne 3 utakmice 1 bod ce biti premija,a nije ne moguce tako da bude tek onda ce nastati belaj...
Sto bi nastao belaj?
Zasto ne pocnete razmisljati od utakmice do utakmice.
Lakse ce vam biti.
Onaj ko vam je rekao da smo u borbiza titulu vas je jako slagao.
Svako onaj ko malo pomnije prati fudbal je svjestan da je pravljenje ekipe dugotrajan proces za koji treba bas vremena.
Svako ozbiljan je na samom pocetku govorio da nam je krajnji domet ove godine izlazak u Europu ,preko kupa ili preko prvenstva svejedno je.
Zato smo nekolicina nas i bili protiv one Badzakove izjave,jer sa njom samo pravi stetu ekipu i klubu.
Sinoc nam je Zrinjski pokazao gdje nam je mjesto.
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

Dzezvar
Kontakt:

ned sep 22, 2024 4:59 pm

south side je napisao/la:
ned sep 22, 2024 4:49 pm
Pioniri Zeljo-sarajevo 1:4
Kadeti Zeljo- sarajevo 1:4
Jbt sta uradise od omladinske skole Juniori jos gori
Kazu da je neki sto drzi one terene na Hotonju zasrao stvari do balcaka.Sve je zivo razjebao sto se moglo razjebati.
Salcin mislim da se preziva.
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

blueheart
Kontakt:

ned sep 22, 2024 5:11 pm

ocekivano prinudno slijetanje u realnost, makar sto se tice ocekivane igre i rezultata. mi se jos uvijek moramo prilagodjavati protivniku i shodno tome postaviti igru. Jednostavno nam fali jos i pure i kajmaka i pameti.... nasa ekipa je solidna ali i sa ozbiljnim manama
DRZAVA ZELJO

Diverzant
Kontakt:

ned sep 22, 2024 5:43 pm

Živim za dan kad će Željo imati lijevog i desnog beka koji su malo pametniji od stative i mogu bar jednom po utakmici normalno centrirati.
Dragi Galiću, u Kiseljaku se i dalje da odlično živjeti od uvoza i preprodaje automobila, idi dok se još nije zasitilo tržište.
Odinaka nije fudbaler, njega neću ni komentarisati.
Marković ima kvalitet za Željezničar, ali banjalučki.
I onda kada dođu loši rezultati
budala ova neće prestat da te prati
šta drugi kažu nije važno, ko ih jebe
jer tebe Željo volim više nego sebe!

kvalitet
Kontakt:

ned sep 22, 2024 5:46 pm

Dzezvar je napisao/la:
ned sep 22, 2024 4:56 pm
Gagi tm 87 je napisao/la:
ned sep 22, 2024 3:28 pm
Gdje su pojacanja?mi ako budemo igrali ko sinoc u naredne 3 utakmice 1 bod ce biti premija,a nije ne moguce tako da bude tek onda ce nastati belaj...
Sto bi nastao belaj?
Zasto ne pocnete razmisljati od utakmice do utakmice.
Lakse ce vam biti.
Onaj ko vam je rekao da smo u borbiza titulu vas je jako slagao.
Svako onaj ko malo pomnije prati fudbal je svjestan da je pravljenje ekipe dugotrajan proces za koji treba bas vremena.
Svako ozbiljan je na samom pocetku govorio da nam je krajnji domet ove godine izlazak u Europu ,preko kupa ili preko prvenstva svejedno je.
Zato smo nekolicina nas i bili protiv one Badzakove izjave,jer sa njom samo pravi stetu ekipu i klubu.
Sinoc nam je Zrinjski pokazao gdje nam je mjesto.
Tačno tako
Bez privatizacije kluba nema sportskog uspjeha!

Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja.

505 VITEŠKA
Kontakt:

ned sep 22, 2024 5:55 pm

Mi nemamo bekova ima 10 godina

kvalitet
Kontakt:

ned sep 22, 2024 5:57 pm

Kospa je napisao/la:
ned sep 22, 2024 4:29 pm
Malo su se slegli utisci nakon sinoc

Sve u redu, zrinjski spremniji uigraniji poslozeniji… sve to stoji… al odigrati onako pickinski, postaviti tako igru ko da igra yebeni gosk a sa druge strane mancester to ne mogu prihvatiti… znaci Coric je pokazao sinoc da nije za Zelju, mozda se nece neko sloziti sa ovim al mentalitet defetizma inferiornosti koju je pokazao sinoc to se ne moze promijeniti za 1000 godina… covjece ti si Zeljo hej, pun stadion dosli ljudi da podrze klub a ti ko zadnja picka.
Pa bolan na go nismo opalili, koji qrac vjezbaju i rade na treninzima yebem mu sve pa nista uigrano nisam vidio, jebeno protrcavanje pas… nista. To nema veze sa “snagom” zrinjskog.. to je sve so nas. Pokupi se Coricu odma
Druže, priču “mi smo Željo” pušimo još samo mi. Ne možemo se mi tako postaviti kad ljudi na svakoj poziciji na terenu imaju kvalitetnijeg igrača. Nije do Denisa, do kvalitete je. Ljudi su nas izdominirali u veznom redu, pojeli. Mogla se tekma okrenuti, da je ušla prečka, neka frljoka… ali realno su ljudi za dva gola bolji. Znam da neki još to ne mogu prihvatiti, ali mi se ne možemo boriti za titulu. Nekad davno smo neku tekmu “na ime” znali uzeti, ali ni toga nema više, izblijedilo. Igračima, pojačanjima smo jedna od posljednjih opcija. Odavno smo izubili primat, postali smo malo iznadprosječan klub u BiH i trebat će dosta vremena marljivog rada da se vratimo.
Bez privatizacije kluba nema sportskog uspjeha!

Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja.

SamoNapad
Kontakt:

ned sep 22, 2024 6:14 pm

Par nekih situacija od sinoc nikako nisu jasne:
Presing pravi Al Jaber na stopera zasto to ne radi Hiros ako je 10 on.
Posto vidim da pise raja da Jaber je los pa i Radovac jer pasove neke prodaju- razlog je jasan obojica igraju zadnje vezne kao destruktivci plus igraju plejmejker, nema sanse da ljudi taj tempo mogu drzati citavu tekmu.
-Drug stvar sta rade dva stopera kod drugog gola akcije se zavrsile oni stoje pred 16 protivnika logicno gol cemo primit.
-treca stvar nadam se da cemo konacno postati tvrda ekipa tj da igramk na rezultat pogotovo protiv objektvno jacih protivnika. Skupljaj bodove nije poenta zaletiti se pa sta bude, sinoc igramo ko da smo protiv Goska jer je kao sramota igrati na kontru nego hajmo se zaletit pa kad lopta ostane iza veznih molis boga da opuca pored gola.
Raskorak izmedju zelja i mogucnosti je i dalje veliki jedno je sto mi mislimo da mozemo drugo je stvarnost. A stvarnost je da sinoc raja nije ni vjerovala da cemo dobiti e to je vec iskustvo iz prethodnih godina tako da ne znam sto se cude ljudi aplauzima nakon utakmice.

Refa1921
Kontakt:

ned sep 22, 2024 8:52 pm

Pavić i Siniša su zadnji bekovi koji su ličili na nešto. Ovo ostalo poslije je cirkus živi.

salle86
Kontakt:

ned sep 22, 2024 8:57 pm

Vala nakon više gledanja situacije oko penala, ako ništa mogao se VAR gledati. Realno
A onda bi bila sasvim druga slika.
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

EasyRiise
Kontakt:

ned sep 22, 2024 9:20 pm

Kospa je napisao/la:

Sve u redu, zrinjski spremniji uigraniji poslozeniji… sve to stoji… al odigrati onako pickinski, postaviti tako igru ko da igra yebeni gosk a sa druge strane mancester to ne mogu prihvatiti… znaci Coric je pokazao sinoc da nije za Zelju, mozda se nece neko sloziti sa ovim al mentalitet defetizma inferiornosti koju je pokazao sinoc to se ne moze promijeniti za 1000 godina… covjece ti si Zeljo hej, pun stadion dosli ljudi da podrze klub a ti ko zadnja picka.
Pa bolan na go nismo opalili, koji qrac vjezbaju i rade na treninzima yebem mu sve pa nista uigrano nisam vidio, jebeno protrcavanje pas… nista. To nema veze sa “snagom” zrinjskog.. to je sve so nas. Pokupi se Coricu odma
Pricas kao da smo zadnjih 10 godina 9 puta bili prvaci, pa je ova igra kao neprihvatljiva i odmah se treba tjerati, a ne kao da smo prosle sezone bili u borbi za opstanak. Denis je vodio tek 7 ligaških utakmica mislim da je to veoma kratak period da mu se sudi. Ok sinoć smo izgledali loše, ali najavljeno je da će biti oscilacija u igri od utakmice do utakmice. To što mi sami sebe lažemo kako se uz ovaj igrački kadar i ovakvo suđenje možemo boriti za titulu nam samo čini više štete nego koristi.

SkenderijaTM87
Kontakt:

ned sep 22, 2024 9:29 pm

EasyRiise je napisao/la:
ned sep 22, 2024 9:20 pm
Kospa je napisao/la:

Pricas kao da smo zadnjih 10 godina 9 puta bili prvaci, pa je ova igra kao neprihvatljiva i odmah se treba tjerati, a ne kao da smo prosle sezone bili u borbi za opstanak. Denis je vodio tek 7 ligaških utakmica mislim da je to veoma kratak period da mu se sudi. Ok sinoć smo izgledali loše, ali najavljeno je da će biti oscilacija u igri od utakmice do utakmice. To što mi sami sebe lažemo kako se uz ovaj igrački kadar i ovakvo suđenje možemo boriti za titulu nam samo čini više štete nego koristi.
100%. Predstavlja lik kao da smo Dinamo, a nismo ih uzeli na Grbavici od 2020. Sad je neprihvatljivo? O cemu pricamo? Lik vodio 7 utakmica i vise nego uspjesno. Srecom ti se ne pitas nista direktore.

jimmy
Kontakt:

ned sep 22, 2024 9:48 pm

penal je bio milion posto,
a za one kojima pamet nedobacuje dalje od sopstvene guzice,
pa robert zrilic nekad davno javno izjavi da ce Zelju povaliti kad god bude mogao,
memorija je cudo i netreba biti daleka samo do sopstvene guzice.

Occasionally
Kontakt:

ned sep 22, 2024 10:21 pm

Tek večeras otvorih forum.
Nije da sam nešto razočaran a nije ni da sam bio siguran u pobjedu.

Pitanje...

Ko je ovdje na forumu ( a ima ih dosta koji više ne pišu a nadam se da prate) najmjerodavniji da uporedi Dinu Đurbuzovića i Dinu Čorića ?
Niti koga tjeram niti koga dozivam. Ovo nije moj referat više volim da se bavim mistrijom i uglomjerom.

Zanima me gdje je sada naša igra? Na čemu se zasniva? Ima li sada nakon prelaznog roka i novih igrača da se vidi šta to krasi našu igru i gdje smo baš dobri?
Da li smo mi opasni po nečemu? Šta je to što bi drugi timovi trebali da paze kada nas sretnu?
Eto da ne razvodnjavam pitanje a volio bih da neko uporedi Dinu i Dinu.

svabo
Kontakt:

ned sep 22, 2024 10:28 pm

Occasionally je napisao/la:

Pitanje...

Ko je ovdje na forumu ( a ima ih dosta koji više ne pišu a nadam se da prate) najmjerodavniji da uporedi Dinu Đurbuzovića i Dinu Čorića ?
Niti koga tjeram niti koga dozivam. Ovo nije moj referat više volim da se bavim mistrijom i uglomjerom.

Zanima me gdje je sada naša igra? Na čemu se zasniva? Ima li sada nakon prelaznog roka i novih igrača da se vidi šta to krasi našu igru i gdje smo baš dobri?
Da li smo mi opasni po nečemu? Šta je to što bi drugi timovi trebali da paze kada nas sretnu?
Dino Ćorić još uvijek igra fudbal i nije usporediv s Dinom Đurbuzovićem.

SkenderijaTM87
Kontakt:

ned sep 22, 2024 10:35 pm

svabo je napisao/la:

Pitanje...

Brat ne zna ime trenutnog trenera, a pravi se pametan ovdje i prosipa filozofiju. Opet sreca nasa ti se ne pitas nista.

svabo
Kontakt:

ned sep 22, 2024 10:37 pm

kvalitet je napisao/la:
ned sep 22, 2024 5:57 pm
Kospa je napisao/la:

Druže, priču “mi smo Željo” pušimo još samo mi. Ne možemo se mi tako postaviti kad ljudi na svakoj poziciji na terenu imaju kvalitetnijeg igrača. Nije do Denisa, do kvalitete je. Ljudi su nas izdominirali u veznom redu, pojeli. Mogla se tekma okrenuti, da je ušla prečka, neka frljoka… ali realno su ljudi za dva gola bolji. Znam da neki još to ne mogu prihvatiti, ali mi se ne možemo boriti za titulu. Nekad davno smo neku tekmu “na ime” znali uzeti, ali ni toga nema više, izblijedilo. Igračima, pojačanjima smo jedna od posljednjih opcija. Odavno smo izubili primat, postali smo malo iznadprosječan klub u BiH i trebat će dosta vremena marljivog rada da se vratimo.
Borac je isto bolja ekipa od Sarajeva a izgubili su jučer i sad ovi paraju nosem nebo. A da su ovi zabili penal u prvoj minuti tri razlike bi završilo. Isto tako, da smo mi poveli sinoć, dobili bi utakmicu, a sa dosuđenim očiglednim penalom ne bi je izgubili sigurno. To je tako u ovim derbijima. Zrinjski nije ništa specijalno pokazao u odnosu na Zrinjski od prije dvije godine koji je gazio ligu, ali su jednostavno iskusni da ti iskažnjavaju greške i brdo izgubljenih lopti na našoj polovini. Borac je prošle sedmice nadigrao Zrinjskog u Mostaru, a ovi vodili do pred kraj. Treba vremena da dođeš na nivo kad ćeš Zrinjskog dobivati bez problema, pritom ne mislim na odnos snaga samo na terenu nego kao klub.

Ferroviere_1921
Kontakt:

ned sep 22, 2024 11:16 pm

dr S
Kontakt:

ned sep 22, 2024 11:49 pm

SkenderijaTM87 je napisao/la:
ned sep 22, 2024 10:35 pm
svabo je napisao/la:

Pitanje...

Brat ne zna ime trenutnog trenera, a pravi se pametan ovdje i prosipa filozofiju. Opet sreca nasa ti se ne pitas nista.
Nemoj tako drug covjek je tu jaako dugo i zapamtio sam ga po jako puno dobrh postova, slika, konstrukcija hibrida, tribina... Covjek pogrijesio ime trenera pa sta?

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 40 gostiju.

Prijava