I treba tako kad ima mazluma koji fudblsku utakmicu mijeshaju sa koridom.fanaticZeljin je napisao/la: ↑čet sep 19, 2024 12:07 pmKakva je ono ebena ograda na istoku , kakvo ruglo napravise od onakve tribine .
necu,ja sam vam peh
Jebga MUP je trazio da se ograda stavi, nije klub tako odlucio. Svakako da je i klub odlucio, dobar je potez.fanaticZeljin je napisao/la: ↑čet sep 19, 2024 12:07 pmKakva je ono ebena ograda na istoku , kakvo ruglo napravise od onakve tribine .
Pa ni ne daju da se unosi na početku utakmice, fazon je što su to sokovi i flaše sa štandova iza tribine onih što prodaju, i unese se na tribine na poluvremenu.Refa1921 je napisao/la: ↑čet sep 19, 2024 1:19 pmNeka su stavili ogradu. Na istok idem zadnje 4 godine i na svakoj utakmici gdje se lomi rezultat a sudija nas kolje ili igrači protivničke ekipe kradu vrijeme, naši vjerni i vrli navijači počnu ili gađati ili se nešto zalijetati. Uključiti kamere ako nisu i staviti ih još više pa ako grisini baci odmah kaznu na kućnu adresu. I samo ne znam odakle opet flaše i sokovi kada se nije moglo unositi. Ne dati da se išta unese od: upaljača, sokova u tetrapaku, flaša pa na dalje. Sve što hoćeš kupi na stadionu i tjt.
Kakva i treba da bude....ha ja...fanaticZeljin je napisao/la: ↑čet sep 19, 2024 12:07 pmKakva je ono ebena ograda na istoku , kakvo ruglo napravise od onakve tribine .