Logicnogavran je napisao/la: ↑sri sep 18, 2024 10:04 amrealno su qarina ekipaexbabilon je napisao/la: ↑sri sep 18, 2024 10:02 amSa Zrinjskim se moze igrati, na Grbavici pogotovo. U nekim ranijim sezonama sa Jakovljevicem i Bilbijom u top formi, oni su bili puno jaci, bar se meni tako cini. Naravno, opet su sva tri znaka u opticaju, ali nismo mi za bijele zastave u ovoj utakmici. Mada treba biti pametan, ni X nije los, glavno da ne gubimo utakmice.
Obavezni su svaku tekmu...samo ne svi u crnom
Pa misli se na crne salove.
Što će ti crni šalovi? Ne kontam stvarnoMulalic Edis je napisao/la: ↑sri sep 18, 2024 11:57 amPa misli se na crne salove.
I Zije....
Great minds think alikeIlProfessore je napisao/la: ↑uto sep 17, 2024 1:36 pmIskren da budem, drago mi je što igramo baš sa Zrinjskim, te što će doći i Ultrasi, i onda uz onu tampon zonu sve će izgledati puno do vrha. I ostatak sjevera, i zdenka, i istok, nadam se da će se i jug nekim čudom napuniti. Treba krenuti sa hajpom već sada, i klub i navijači, postoje pametniji i bitniji od mene koji će to pokrenuti. Najviše bih volio neki tematski hajp, kao kada se pozivalo u odijelima, ili svi u plavom, ili svi sa šalovima, ili svi sa dresovima i sl.
U tom paklu mora pasti i endehazijski klub, pa da za derbi tražimo kartu više.
Ti sa SDA zastavom kreni. Hum uz SDAIlProfessore je napisao/la: ↑sri sep 18, 2024 4:06 pmGreat minds think alikeIlProfessore je napisao/la: ↑uto sep 17, 2024 1:36 pmIskren da budem, drago mi je što igramo baš sa Zrinjskim, te što će doći i Ultrasi, i onda uz onu tampon zonu sve će izgledati puno do vrha. I ostatak sjevera, i zdenka, i istok, nadam se da će se i jug nekim čudom napuniti. Treba krenuti sa hajpom već sada, i klub i navijači, postoje pametniji i bitniji od mene koji će to pokrenuti. Najviše bih volio neki tematski hajp, kao kada se pozivalo u odijelima, ili svi u plavom, ili svi sa šalovima, ili svi sa dresovima i sl.
U tom paklu mora pasti i endehazijski klub, pa da za derbi tražimo kartu više.![]()
BilbijaGagi tm 87 je napisao/la: ↑sri sep 18, 2024 3:55 pmSta vi mislite ko ce nam sudit protiv hdzovaca?,ja mislim smrdina bandic...