Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

GegenPress
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sub sep 14, 2024 7:49 am

1. Prodat Al Jabera.
2. Pare od transfera dati na raskide ugovora sa neprijateljima.
3. Zahvaliti se Badžaku.
4. Zadržati Rahimića i Ćorića.
-------------------------------------------------
Očekujem od navijača da napokon dignu glas i da ovaj put stanu na pravu stranu...iako se bojim da je ljudima dosta svega.

I da, za rumenog se od prvog dana znalo šta i kako.
1921

Dzezvar
Kontakt:

sub sep 14, 2024 7:57 am

Eldar je napisao/la:
sub sep 14, 2024 6:57 am
Evo branioca lika i djela rumenog klosara. Pocelo je...
Nema potrebe zatim.Covjek iznio svoje misljenje,red bi bio da ga i pojasni i kaze nam sts to nije istina i koje su to mahalastinje koje mi pisemo.
Necemo biti kao oni i prozivati forumase da imaju neke licne interese.
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

pintol_TM87
Kontakt:

sub sep 14, 2024 8:20 am

Eldar je napisao/la:
Gori ja sto ista napisah. Ima historija postova pa se lako moze zakljuciit sta sam pisao i dal sam branioc nekoga. Da bi tebi i ovim slicnim tebi olaksao necu vise pisati jer shvatite kako vama lezi. Kad nam Muftic ode za mizerne pare ko li ce biti kriv. Ugovor napravio mozda ja.
Nisam rekao da je sve laz, nego da se dosta toga preuvelicava i igraju igrice po forumu.Uostalom koga briga za nase misljenje .

santakuruz
Kontakt:

sub sep 14, 2024 9:05 am

pintol_TM87 je napisao/la:
fcz je napisao/la:
sub sep 14, 2024 1:18 am
pet sep 13, 2024 10:38 pm
Rahimic treba naci pojacanje po isaretu Corica. Zasto ce nama onda Rahimic ?
I tu smo negdje zavrsili. (Ne)sretno s krecenjem.
Pa evo napisi mi zasto ce nam bilo kakav SD kad UO odobrava pojacanja ? Jer se sve ovo desava jer neko ne odobrava pojacanja ili odobrava zavisi. Normalni ce shvatiti da branim Rahimica i da kazem da covjek niti je luk jeo niti luk mirisao. I tebi lijep pozdrav.
Pa nije to FM, posaljes poruku igracu i kliknes "sign contract".
U normalnim klubovima ide otprilike ovako:

Trener kaze treba mi lijevi bek koji se snalazi u 3-5-2 sistemu, jak na lopti, ljevak, izrazenih atletskih sposobnosti jer cu forsirati igru po bokovima. Ta lijeva strana mi je opterecenija jer imam veznog na toj strani kojem treba podrska beka (lupam gluposti). SD onda preko svojih konekcija pretrazi dostupne opcije, odradi preliminarne pregovore, baci udicu i vidi ko se uklapa i ko je zainteresovan, kakve uslove trazi. Kaze treneru imam igraca A, igraca B, igraca C. Kaze trener ja bih najradije igraca C ili igraca B, igrac A mi se ne uklapa jer znam da vodi nesportski zivot. Igrac C trazi na ruke 180.000 KM i platu 34.000 KM a igrac B trazi platu 19.000 KM i odmah na ruke 20.000 KM. UO kaze igrac C ne dolazi u obzir jer izlazi iz okvira dostupnog budzeta, imas saglasnost da dogovoris sa igracem B. Trener kaze ok, SD finalizira dogovor i ide potpis.

Ruzno je na ovakav nacin, hinjski omalovazavati ulogu Rahimica.

Sent from my SM-S911B using Tapatalk

alenmesanovic
Kontakt:

sub sep 14, 2024 9:37 am

Ja mogu zakljuciti da se ovdje skupila grupa ljudi koja namjerno pise neke stvari zbog njima poznatih interesa. Samo cinite situaciju gorom nego sto jeste. Mozete vrtiti te price ljudima, navijacima koji nisu toliko upuceni, ali dovoljno je samo malo promisliti o nekim stvarima.
Zakljucak: UO odobrava pojacanja, Rahimic treba naci pojacanje po isaretu Corica. Zasto ce nama onda Rahimic? Koga je on doveo?
Nemam nista protiv covjeka naprotiv smatram ga jako postenim covjekom koji ima dobre konekcije i moze nam koristiti. Mogao bi jos pisati ali samo malo otvorite oci i razmislite sta ljudi sve pisu, i ko za koga “igra”.
Dobra ti je prica moram priznati. Istu takvu forsira i Badzak na sjednicama i pred rajom nije on kriv nego drugi igraju protiv njega. A ako ovdje iko pise zbog interesa, onda si to ocigledno ti. A tim tezama zasto ce nam Rahimic to i potvrdjujes.

Sve veliki Zeljovci mozes me naci na gostovanjima a odobravaju zavaljivanje kluba nekakvim igracom upitnog kvaliteta i ponasanja.

Fin pokusaj. Dzabe krecite. Pozdravi ekipu Dzafic Bekric Badzak.

alenmesanovic
Kontakt:

sub sep 14, 2024 9:46 am

Sljedecu utakmicu hocemo trasparent vratite nam Samira Bekrica.

Navijaci ne smiju dopustiti odlazak Tunovica i Cubele koliko god su umorni moraju ostati dio upravnog odbora. Razumijem njihovu licnu zelju skupstina i navijaci moraju stati iza njih i vec na sljedecoj domacoj utakmici pruziti podrsku. Ne smijemo dopustiti jos jedan udar na klub zbog licni afinitetapojedinaca i ne smijemo dopustiti domacinsko i bahato ponasanje Zeljo nije nicija babovina ni djedovina. Ako zbog lazni obecanja politike olako pustimo ove ljude onda i ne zasluzujemo bolje.

Unaprijedili su klub bez da ga zaduzuju i pokazali su da se moze raditi u interesu kluba.

pintol_TM87
Kontakt:

sub sep 14, 2024 9:55 am

alenmesanovic je napisao/la:
sub sep 14, 2024 9:37 am
Ja mogu zakljuciti da se ovdje skupila grupa ljudi koja namjerno pise neke stvari zbog njima poznatih interesa. Samo cinite situaciju gorom nego sto jeste. Mozete vrtiti te price ljudima, navijacima koji nisu toliko upuceni, ali dovoljno je samo malo promisliti o nekim stvarima.
Zakljucak: UO odobrava pojacanja, Rahimic treba naci pojacanje po isaretu Corica. Zasto ce nama onda Rahimic? Koga je on doveo?
Nemam nista protiv covjeka naprotiv smatram ga jako postenim covjekom koji ima dobre konekcije i moze nam koristiti. Mogao bi jos pisati ali samo malo otvorite oci i razmislite sta ljudi sve pisu, i ko za koga “igra”.
Dobra ti je prica moram priznati. Istu takvu forsira i Badzak na sjednicama i pred rajom nije on kriv nego drugi igraju protiv njega. A ako ovdje iko pise zbog interesa, onda si to ocigledno ti. A tim tezama zasto ce nam Rahimic to i potvrdjujes.

Sve veliki Zeljovci mozes me naci na gostovanjima a odobravaju zavaljivanje kluba nekakvim igracom upitnog kvaliteta i ponasanja.

Fin pokusaj. Dzabe krecite. Pozdravi ekipu Dzafic Bekric Badzak.
Ok , sve si u pravu. Jeste ja se pitam za igraca dal ce doci. Ja sam lazov i sve sam slagao da bi odbranio Bekrica tog Dzafica i Badzaka. Nisam uspio provalili ste me a Zeljo ce osvojiti ligu kako to taj Badzak izjavljuje. Pozdrav nema potrebe za replikom provaljen sam.

storm_raider
Kontakt:

sub sep 14, 2024 10:31 am

Eldar je napisao/la:
Nema potrebe za ovim etiketiranjima. Pintol je sa nama od samog pocetka i uvijek je bio korektan. Uostalom, ovdje smo uvijek njegovali zdravu komunikaciju.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

fanaticZeljin
Kontakt:

sub sep 14, 2024 10:36 am

Jgt nas 20 tak koji ovdje pisemo redovno ne možemo bez svadje svako malo , a svima nam je Zeljo na prvom mjestu , a očekujemo od njih u u UO da nema svadje i prepirke , teško Bgm , al samo da izdobri i da nastavimo gdje smo stali u ovo 2,3 mjeseca
Srcu draga, boja PLAVA !

Charlie Sheen
Kontakt:

sub sep 14, 2024 11:58 am

Pa pogledajte samo ljude na badzakovoj strani, sve i jedan u politici i u raznim aferama i nama je normalno da takvi ljudi sjede u upravi FKZ,jel to ideja Zeljeznicara, zar mi nismo taj radnicki klub?
Jel stvarno mislite da moze na hajr sa takvim profilima ljudi, sprega sda sdp moze donijeti samo gasenje kluba nista vise.
Asmir Dzevlan direktor Ans drive firma koja je bliska sda umjesan u aferu Sarajevo Tower(lazni iskazi fupu) na malti, u upravi je i autocesta isto kao i ovaj Grabovica, koji je usko povezan sa Nerminom Niksicem. Za kriminal na autoputevima ocekujem u skorije vrijeme da izadje na vidjelo, kako se firmi Meganet ciji su osnivaci Grabovicai Niksic,dodijeljen tender za nabavku tunelskog podgradnog materijala.
Taj isti Grabovica je pod istragom Fup-a zbog malverzacija i u Elektroprivredi.
Imamo i Dinarevica, njega sam vidjao na utakmicama Zelje, clan nase stranke, tu je koliko vidim bacaju ga po tim stranackim pozicijama bio u zoi, u zeljeznicama sad je u drustvu za uoravljanje fondovima.
I na kraju visocki kabadahija direktor Zeljeznica Enis Dzafic, Sda kadar kojeg nasa stranka ostavlja na poziciji direktora, ko je i jednom koristio se vozom zna u kakvom je stanju i koliko linija imamo a da ne govorimo da su jedni od najbvecih duznika u FBIH i ovakog je lika nas dobri Jasko zamislio da bude predsjednik kluba.
Jel vi stvarno mislite da ovi stranacki uhljebi imaju dobre namjere za nas klub?
Trgnimo se malo ljudi, jer upadnemo li u ove stranacke kandze ne gine nam gasenje klubaa jer su unistili sve sto se moze unistiti.

kvalitet
Kontakt:

sub sep 14, 2024 12:55 pm

Charlie Sheen je napisao/la:
Pa pogledajte samo ljude na badzakovoj strani, sve i jedan u politici i u raznim aferama i nama je normalno da takvi ljudi sjede u upravi FKZ,jel to ideja Zeljeznicara, zar mi nismo taj radnicki klub?
Jel stvarno mislite da moze na hajr sa takvim profilima ljudi, sprega sda sdp moze donijeti samo gasenje kluba nista vise.
Asmir Dzevlan direktor Ans drive firma koja je bliska sda umjesan u aferu Sarajevo Tower(lazni iskazi fupu) na malti, u upravi je i autocesta isto kao i ovaj Grabovica, koji je usko povezan sa Nerminom Niksicem. Za kriminal na autoputevima ocekujem u skorije vrijeme da izadje na vidjelo, kako se firmi Meganet ciji su osnivaci Grabovicai Niksic,dodijeljen tender za nabavku tunelskog podgradnog materijala.
Imamo i Dinarevica, njega sam vidjao na utakmicama Zelje, clan nase stranke, tu je koliko vidim bacaju ga po tim stranackim pozicijama bio u zoi, u zeljeznicama sad je u drustvu za uoravljanje fondovima.
I na kraju visocki kabadahija direktor Zeljeznica Enis Dzafic, Sda kadar kojeg nasa stranka ostavlja na poziciji direktora, ko je i jednom koristio se vozom zna u kakvom je stanju i koliko linija imamo a da ne govorimo da su jedni od najbvecih duznika u FBIH i ovakog je lika nas dobri Jasko zamislio da bude predsjednik kluba.
Jel vi stvarno mislite da ovi stranacki uhljebi imaju dobre namjere za nas klub?
Trgnimo se malo ljudi, jer upadnemo li u ove stranacke kandze ne gine nam gasenje klubaa jer su unistili sve sto se moze unistiti.
Jbg, ja kad sam govorio da treba Balića otjerati jer je SDA isprdak, ovdje su ljudi govorili da imam nešto lično protiv njega, branili ga životom, iako sam ga možda vidio 3-4 puta u životu.

A upravo to sam govorio da ne bismo upali u, kako ti kažeš, stranačke kandže. Vidim da ništa naučili nismo…
Bez privatizacije kluba nema sportskog uspjeha!

Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja.

Dzezvar
Kontakt:

sub sep 14, 2024 3:03 pm

kvalitet je napisao/la:
Jbg, ja kad sam govorio da treba Balića otjerati jer je SDA isprdak, ovdje su ljudi govorili da imam nešto lično protiv njega, branili ga životom, iako sam ga možda vidio 3-4 puta u životu.

A upravo to sam govorio da ne bismo upali u, kako ti kažeš, stranačke kandže. Vidim da ništa naučili nismo…
Pa upali smo cim cekamo da nam politika napravi tribinu....jbg
Cim se to dopustilo ....
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

kvalitet
Kontakt:

sub sep 14, 2024 3:33 pm

Dzezvar je napisao/la:
sub sep 14, 2024 3:03 pm
kvalitet je napisao/la:

Pa upali smo cim cekamo da nam politika napravi tribinu....jbg
Cim se to dopustilo ....
I to je moglo drugačije, mogao se na drugačiji način dobiti novac, ali ne znamo…
Bez privatizacije kluba nema sportskog uspjeha!

Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja.

Diverzant
Kontakt:

sub sep 14, 2024 4:21 pm

Zašto Joldić najavljuje utakmicu, gdje je Denis
I onda kada dođu loši rezultati
budala ova neće prestat da te prati
šta drugi kažu nije važno, ko ih jebe
jer tebe Željo volim više nego sebe!

flux
Kontakt:

sub sep 14, 2024 4:23 pm

Diverzant je napisao/la:
Dao otkaz.
Pa moze valjda i pomocni trener nekad kad vec nema pressa.

Diverzant
Kontakt:

sub sep 14, 2024 4:35 pm

flux je napisao/la:
sub sep 14, 2024 4:23 pm
Diverzant je napisao/la:
Dao otkaz.
Pa moze valjda i pomocni trener nekad kad vec nema pressa.
Samo su se bas u losem momentu zarotirali
I onda kada dođu loši rezultati
budala ova neće prestat da te prati
šta drugi kažu nije važno, ko ih jebe
jer tebe Željo volim više nego sebe!

ANamelessGhoul
Kontakt:

sub sep 14, 2024 4:56 pm

Ne fakat, evo i Guso poslije Kiseljaka, sad Omer.

Eldar
Kontakt:

sub sep 14, 2024 5:01 pm

Nije to nista slucajno...

flux
Kontakt:

sub sep 14, 2024 5:08 pm

Eto Dine, svakako mu je strucni stab vec tu :D

dzulijano_pike
Kontakt:

sub sep 14, 2024 5:17 pm

Izgleda da ce Dzafic koji je u klub donio 50k (biletarnica) otjerati Stena koji je u klub donio milion. Ko nas je kleo nije dangubio
"Željo je jednostavno dio našeg karaktera" - Mladen Vojičić Tifa

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Google [Bot], Ujko i 46 gostiju.

Prijava