Po meni bolje i da ode ili ne dođe par igrača, nego da ode stručni štab. To bi bila katastrofa i sezona bi otišla nizbrdo.SamoIstina je napisao/la: ↑čet sep 12, 2024 1:10 pmPosto ovi u UO ocito ne mogu da rade zajedno, bar se tako prica, onda neko mora da ide. Ni Manijaci ni skupstina nikoga ne mogu prisiliti da ostane u klubu ako on to ne zeli.
Mislim da niko jos ne zna sta ce se desiti, pa ni sami akteri. Ja znam samo da mi ne bi prezivjeli jos jedno razjebavanje do temelja. Ili bi, ali bi ga prezivljavali u nekom drugom rangu.
Odlazak Corica bi bio cirkus nezapamcenih razmjera i nadam se da to uopste nije opcija, bez obzira ko ostao ili otisao.
Nemoj tako....nije u redu Boga mi....valjao je on klubu ali je i radio pogresne stvari ali ga nikako ne mozemo nazvati najvecim zlom kluba.
Trenutno... Valjao je, slazem se. Hocemo li staviti na vagu sve ono dobro i lose? Bas me zanima tvoje misljenje
Očigledno nekom nisu interesi kluba na prvom mjestu, nemam drugo objašnjenje, sezona je krenulo dobro iako nas većina nije imala očekivanja neka i sad imamo ovakve priče i situaciju...exbabilon je napisao/la: ↑čet sep 12, 2024 3:01 pmScenario u kojem dvije grupacije (ili dva pojedinca) žele samo najbolje za Želju, a ne mogu raditi skupa mi je nevjerovatan. Kad imaš isti cilj, iskrene i čiste namjere, mora biti mjesta za sve. Ako se kod neke grupacije (ili pojedinca) interes kluba prepliće sa ličnim interesima koji možda nisu tako čisti, tu imamo problem.
Na stranu sve ali ga ne mozemo zvati najvecim zlom kluba...
Ovdje vidimo da su u pitanju licni interesi a ne interesi kluba. Ko je nalogodavac to je najvaznije pitanje, sigurno neko ko je van struktura kluba i treba odmah sve sasjeci u korjenu i staviti im do znanja da ne pokusavaju staviti licni interes ispred klupskogexbabilon je napisao/la: ↑čet sep 12, 2024 3:01 pmScenario u kojem dvije grupacije (ili dva pojedinca) žele samo najbolje za Želju, a ne mogu raditi skupa mi je nevjerovatan. Kad imaš isti cilj, iskrene i čiste namjere, mora biti mjesta za sve. Ako se kod neke grupacije (ili pojedinca) interes kluba prepliće sa ličnim interesima koji možda nisu tako čisti, tu imamo problem.
Ako je istina da ce njegov dziberluk dovesti do gubitka trenera, sportskog direktora i osipanja uprave onda je dusman na kvadrat, mozda cak i u rangu s masnim brkatim tuljanom.Dzezvar je napisao/la: ↑čet sep 12, 2024 3:18 pmNa stranu sve ali ga ne mozemo zvati najvecim zlom kluba...
Ima ih koji su samo nanosili stetu klubu,e takve mozemo nazvati i zovemo ih najvecim zlom.
Buraz opet su podjele i odoše ljudi koji nam mogu pomoći jer Sten san neće moći finansijski izgurati ovu sezonu ti poznaješ jednu stranu priče ja drugu. Nije dobro svrstavati se i pljuvati Znamo šta nam je to donijelo u prošlosti. Nit je Tuna čudotvorac a ni Sten Mađioničar da stvori novac.BC1921 je napisao/la: ↑čet sep 12, 2024 11:20 amZvaka72 je napisao/la: ↑čet sep 12, 2024 12:41 amA zašto Badžaku molim te. Velika vjerovatnoća da upravo Badžakovi poltroni ,kako ih ti nazivaš, napuste klub Misliš da Sten i Tuna mogu ispratiti finansijske izdatke Želje za ovu sezonu.
Moramo paziti šta želimo, možda nam se želje i ispune a onda opet pozovite broj.
Znam ja dobro da podrska navijaca ide Tuni, ako pogledamo razvoj situacije onda i s pravom. Nema ovo toliko uopce veze sa Chileancem, vec sa drugih 20 problema koje prave ljudi kojima se Badzak priklonio. Glupo je da su neki ljudi izriciti u svojim stavovima koji su pogresni. Ne znam da li mogu Tuna i Sten iznijeti teret kluba, ali svojim idejama i postupcima su puno vise uradili do sad nego drugi. Sto se tice Jaska, cijenio sam ga i cijenim i dalje ali cinjenice kazu da je uvijek napustao klub kad zagusti pa se vrati kad se sve malo smiri. I je.bo ih Magoda, zabice nam noz u ledja prvom prilikom...
Jarane džaba njemu njegovo poštenje kad on nema koga nazvati kad zagusti a često zagusti, vjeruj mi, prošla sezona npr.milanribar je napisao/la: ↑čet sep 12, 2024 11:30 amNije "poklopljena", znamo koliko i ostali navijači a kad bude sjednica sumnjam da će bit neko ko prihvata odlazak Tunovića ako ga i bude. Dosad je pokazao da je ispravan čovjek koji donosi konkretne rezultate a pazi da klub ne ode u dodatne dugove...cipiripi je napisao/la: ↑čet sep 12, 2024 10:08 amKo je taj Mamicev covjek, ko ga dovodi, koji su interesi tih ljudi (nesto sam skeptican da im je interes dobrobit kluba).
Sada su clanovi Skupstine na djelu, oni mogu prihvatiti ili odbiti ostavku Tunovica, a isto tako mogu odjebat tog Mamicevog covjeka, da li je i Skupstina "poklopljena"?