Joooj, yebem mu vise i izjavu i portale i novinare, nek svi idu u vrazju mater, hocemo li jos godinu dana palamuditi o ovome ? Tacno bih volio da je izjavio da nam je cilj pobijediti svaku utakmicu do kraja prvenstva, pa kada se svi natakare na to, da ih pitam da li je ikome ( ukljucujuci i nas ) ikada bio cilj da neku utakmicu izgube. A, sto se tice ovoga " clanka " kojeg je novinar napravio od samo jedne recenice i oko koga se podigla sva ova halabuka, ne mogu da vjerujem da nikome nije upao u oci nesklad izmedju naslova i ovih par redaka teksta. Da sam ja novinar i da mi je Badzak rekao ovo sto je stavljeno u prve dvije rijeci naslova, logicno je da bih ga priupitao zasto je i na koga je ljut. Drugo logicno pitanje bi mi bilo oko daljnje sudbine Al Jabera, sto bi mu donijelo jos vise klikova. Ali, o tome niti rijeci...Da li je Jasko stvarno ovo rekao ili nije, pa i ako jeste, da li je rekao u stanju afekta, pokazujuci nekakav inat, stvarno ne znam, ali, braco moja draga, pustimo se vise toga. Evo, jos jednom taj cuveni clanak, obratite paznju na naslov :
https://sportske.ba/clanak/jasmin-badza ... e_vignette