Džaba govoriti…Dzezvar je napisao/la: ↑pet sep 06, 2024 7:43 pmMora se ponavljati izgleda da se tokamku utuvi u glavu.
Prije su igraci stajali u redu i cekali da ih neko iz Zelje zovne da zaigra za Zelju...
Danas igrac nece da dodje ni za platu od 15 000.....zavlacite i na kraju ode u zrinjski...tolilo o tome kolkko smo veliki .....manite se te demagogije zivota vam....ja pratim Zelju malo vise od vas tako da mi ne mozete palamuditi...
Svima nama je Željo najveći klub, ali nije bitno šta mislimo mi… eto čovjek fino napisa kako to igrači doživljavajuSamoIstina je napisao/la: ↑pet sep 06, 2024 7:56 pmOgromna je razlika izmedju:
1) najveci klub
2) trenutno najuspjesniji klub
Svo vrijeme je bila rijec o ovome prvom.
Svakom navijacu je njegov klub najveci, nije rijec o tome.kvalitet je napisao/la: ↑pet sep 06, 2024 8:01 pmSvima nama je Željo najveći klub, ali nije bitno šta mislimo mi… eto čovjek fino napisa kako to igrači doživljavajuSamoIstina je napisao/la: ↑pet sep 06, 2024 7:56 pmOgromna je razlika izmedju:
1) najveci klub
2) trenutno najuspjesniji klub
Svo vrijeme je bila rijec o ovome prvom.
raji bas tesko prihvatiti da nismo sto smo nekad bili…Dzezvar je napisao/la: ↑pet sep 06, 2024 7:43 pmMora se ponavljati izgleda da se tokamku utuvi u glavu.
Prije su igraci stajali u redu i cekali da ih neko iz Zelje zovne da zaigra za Zelju...
Danas igrac nece da dodje ni za platu od 15 000.....zavlacite i na kraju ode u zrinjski...tolilo o tome kolkko smo veliki .....manite se te demagogije zivota vam....ja pratim Zelju malo vise od vas tako da mi ne mozete palamuditi...
Ocito je da se ponovo lupalo sa najavama svega i svacega, bez osnova ikakvih. Doduse, ovdje u manjoj mjeri nego na nekim drugim mjestima.ANamelessGhoul je napisao/la: ↑pet sep 06, 2024 10:37 pmZnaci nista nismo uspjeli dovest sto smo nanijetili ovo sad ?
Maka je odlican trener i odlican covjek. Da li je dorastao ovom sad je drugo pitanje.