Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Lopta
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

uto sep 03, 2024 9:47 pm

Jacksparrow je napisao/la:
uto sep 03, 2024 9:38 pm
Ne moze Zeljo biti onoga ko mu je stadion palio nikada.
Niko nije rekao da je Zeljo cetnicki klub ali je recimo klub Ivice Osima, Milana Ribara, Joska Domorockog, Nikole Nikica, itd itd, moze se citava forumska stranica ispisati sa imenima. Ako su ti oni cetnici i ustase idi kod kobiljoglavaca pa se busaj.

kvalitet
Kontakt:

uto sep 03, 2024 9:48 pm

Jacksparrow je napisao/la:
uto sep 03, 2024 9:38 pm
Ne moze Zeljo biti onoga ko mu je stadion palio nikada.
Nisam mislio više komentarisati ovo nakon posljednjeg posta, ali moram kratko replicirati. Željo nije niti će ikada biti četnički klub, zato i ne znam čemu tvoj post. Jedino ako ti ne trpaš sve Srbe i pravoslavce u isti koš, ali evo ne želim vjerovati u to.
Bez privatizacije kluba nema sportskog uspjeha!

Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja.

kvalitet
Kontakt:

uto sep 03, 2024 10:02 pm

Da se vratimo… volio bih Magdića vidjeti kod nas, uvijek mi je bio zanimljiv igrač.
Bez privatizacije kluba nema sportskog uspjeha!

Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja.

cikoradovic
Kontakt:

uto sep 03, 2024 10:09 pm

Što se tiče pića na stadionu, Knjaž Miloš se prodaje zbog direktorice, to je zasluga njenog posla sa Mattonijem. Nije isključeno da nas napusti još igrača.

Mirek11
Kontakt:

uto sep 03, 2024 10:12 pm

cikoradovic je napisao/la:
Što se tiče pića na stadionu, Knjaž Miloš se prodaje zbog direktorice, to je zasluga njenog posla sa Mattonijem. Nije isključeno da nas napusti još

Je li ovo jedan od tih igraca 😀

https://faktor.ba/sport/fudbal/pristizu ... dom/196911
Zadnja izmjena: Mirek11, dana/u uto sep 03, 2024 10:13 pm, ukupno mijenjano 2 puta.
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

ubaceni element
Kontakt:

uto sep 03, 2024 10:13 pm

positive je napisao/la:
uto sep 03, 2024 7:19 pm
ubaceni element je napisao/la:
uto sep 03, 2024 7:16 pm
Realno govoreci dosta je cobanskog ponasanja i skandiranja koje nema veze sa Zeljom. Vidjeti kako se djeca prikljucuju skandiranju “cigani” i da ebu mater horski bar je ruzno. Da to ima nekog hajra pa da kazes hajde, al obicno se na Grbavici svi golmanu razbrane, tako da vidimo kako i koliko to pomaze. A “cigani” obicno odnesu barem bod kad vide kako se publika nervira.
otkad je to fudbal drugačiji? A okreni se oko sebe mimo stadiona pa ćeš vidjeti i puno gore stvari, tako da o odgoju djece na stadionu ne treba ni pričati. Ko psuje u kući, psovat će mu dijete i u školi i na poslu i na stadionu. Skandiranje cigani nema nikakve veze sa razbranjivanjem, svi vole pobijediti Želju, taman mi pjevali kiketove pjesme. Masi od 10000+ ljudi teško možeš nešto zabraniti posebno kad se trese sve
Igrom slucaja pored mene je sjedio djecak cije roditelje poznajem veoma dobro i glavu dajem da takve stvari nije ponio iz kuce, ali dijete ko dijete, kad se 80% stadiona dernja cigani cigani dernja se i on.

SIMA_SIMAU
Kontakt:

uto sep 03, 2024 10:14 pm

Što se tiče pića na stadionu, Knjaž Miloš se prodaje zbog direktorice, to je zasluga njenog posla sa Mattonijem. Nije isključeno da nas napusti još igrača.
Nek mu je sa srecom bio bi na klupi ili na tribinama svakako.
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

SkenderijaTM87
Kontakt:

uto sep 03, 2024 10:23 pm

Smije li se znati ko je u pitanju? Sto se tice odlaska igraca.

Ima li istine za Magdica?

SIMA_SIMAU
Kontakt:

uto sep 03, 2024 10:25 pm

A ovaj Magdic je bolji od Karamarka i Cavnica?
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

cikoradovic
Kontakt:

uto sep 03, 2024 10:32 pm

SkenderijaTM87 je napisao/la:
uto sep 03, 2024 10:23 pm
Smije li se znati ko je u pitanju? Sto se tice odlaska igraca.

Ima li istine za Magdica?
Ne želim o imenima dok ne bude konkretno. Mislim da nije istina.

GegenPress
Kontakt:

uto sep 03, 2024 11:56 pm

Jedan izvor reče da je Renato naš novi igrač.
1921

GegenPress
Kontakt:

uto sep 03, 2024 11:57 pm

GegenPress je napisao/la:
Možda laže ćuko :)
1921

fanaticZeljin
Kontakt:

sri sep 04, 2024 12:03 am

uto sep 03, 2024 11:57 pm
Možda laže ćuko :)
E to bi bilo pojacanje
Srcu draga, boja PLAVA !

CuneLastavica
Kontakt:

sri sep 04, 2024 9:22 am

positive je napisao/la:
uto sep 03, 2024 6:11 pm
kvalitet je napisao/la:
uto sep 03, 2024 5:37 pm
g 1 je napisao/la:
uto sep 03, 2024 11:57 am

Dobro si to izvukao iz posta, svaka cast. Daleko smo od civilizacije, i ja glup sto pisem.
Šta objašnjavaš bezveze ljudima koji ne vide šumu od drveta… preko 95% stanovništva ovog grada je takvo, nažalost. Onda dođeš na stadion i vidiš da je tu Željo najmanje bitan.
hahaha što se pravite ludi sad, nije čovjek knjigu napisao pa da mu se 3-4 riječi izvlače iz priče, nego je fino spomenuo homofobiju i nacionalizam, a znamo na šta se tu misli….. puši ga pederu…. baš sam se ovu tekmu pitao kad i kako je nastalo to skandiranje? Ako zna neko :) ⚜️
Joj al se drami oko gluposti, od pamtivijeka je ovo skandiranje, a peder je samo jos jedan uvredljiv ali bezazlen izraz.
Iskreno koga god sam ikad poveo na sjever il istok, umro je od smijeha kad cuje kako stotine dusa ceka da golman ispuca loptu da bi mu rekli pusi ga pederu jbmo ti mater
Zaebancija na tribinama koje je vazda bilo i vazda ce biti.

CuneLastavica
Kontakt:

Nismo karton revolucija nego navijaci

CuneLastavica
Kontakt:

sri sep 04, 2024 9:30 am

ubaceni element je napisao/la:
uto sep 03, 2024 7:16 pm
Realno govoreci dosta je cobanskog ponasanja i skandiranja koje nema veze sa Zeljom. Vidjeti kako se djeca prikljucuju skandiranju “cigani” i da ebu mater horski bar je ruzno. Da to ima nekog hajra pa da kazes hajde, al obicno se na Grbavici svi golmani razbrane, tako da vidimo kako i koliko to pomaze. A “cigani” obicno odnesu barem bod kad vide kako se publika nervira.
Omg da predlažem da se na svakoj tribini napiše pravilnik ponašanja. Ko god sastavi je i be, oštro ga osuditi i upozoriti ga na postojanost prostakluka u njegovom ponašanju.
Ako se seljačke ekipe ponašaju seljački, pokazati drugi obraz i aplaudirati im, jerbo bi i naši bili kod njih tako dočekani kad bi se tako ponašali. A možda im probudimo i dobrotu.

Kad smo kod skandiranja koje nema veze sa Željom, 2014. se š*šelju skandiralo rendomli niotkud, te sarajevo je muslimanski grad
Ali ne, gdje ces vikati cigani, cigani...

Živim za dan, jug: ustanite Željovci, najjačeee
Haljinicu boje lilaaaaaaa.....

milanribar
Kontakt:

sri sep 04, 2024 9:31 am

CuneLastavica je napisao/la:
positive je napisao/la:
uto sep 03, 2024 6:11 pm
kvalitet je napisao/la:
uto sep 03, 2024 5:37 pm

Šta objašnjavaš bezveze ljudima koji ne vide šumu od drveta… preko 95% stanovništva ovog grada je takvo, nažalost. Onda dođeš na stadion i vidiš da je tu Željo najmanje bitan.
hahaha što se pravite ludi sad, nije čovjek knjigu napisao pa da mu se 3-4 riječi izvlače iz priče, nego je fino spomenuo homofobiju i nacionalizam, a znamo na šta se tu misli….. puši ga pederu…. baš sam se ovu tekmu pitao kad i kako je nastalo to skandiranje? Ako zna neko :) ⚜️
Joj al se drami oko gluposti, od pamtivijeka je ovo skandiranje, a peder je samo jos jedan uvredljiv ali bezazlen izraz.
Iskreno koga god sam ikad poveo na sjever il istok, umro je od smijeha kad cuje kako stotine dusa ceka da golman ispuca loptu da bi mu rekli pusi ga pederu jbmo ti mater
Zaebancija na tribinama koje je vazda bilo i vazda ce biti.
Evo da se ne uvrijedi LGBT zajednica, peder je izraz stariji od njih na našim utakmicama pa ga koristimo da isprovociramo protivničkog golmana ili sudiju a ne da uvrijedimo gej popualciju...
O čemu se ovdje priča ja ne mogu da vjerujem. Očigledno dobro igramo dok su nam ovo najveći problemi...

g 1
Kontakt:

sri sep 04, 2024 10:10 am

Ja pricam o svojim nekim licnim preferencama. A da kada dovedes porodicu, ne osjecam se toliko ugodno da najmladji slusaju "pusi ga pederu jbemo ti mater 👏👏👏 jbemo ti mater" "cigani, cigani" kao i sve psovke ikad, ali znam da je nemoguce da se prodje bez psovki. Ovo je samo moja preferenca, ko sam ja da govorim kako cete se vi ponasati i sta cete pjevati. Svi smo navikli na psovke, stavise, svima je cool da dodju na utakmicu da se izpsuju i oni koji inace ne psuju, jer na utakmici to nije nekultura, nego uhhh pa iznervirao sam se, sta cu, svi to rade, nije nista novo. I nista ja ne dramim, samo mi glupo malo da ne vidimo sta radimo pred djecom, kakve stvari ih ucimo. Zeljo je filozofija, vise od fudbala.

SIMA_SIMAU
Kontakt:

sri sep 04, 2024 10:53 am

g 1 je napisao/la:
sri sep 04, 2024 10:10 am
Ja pricam o svojim nekim licnim preferencama. A da kada dovedes porodicu, ne osjecam se toliko ugodno da najmladji slusaju "pusi ga pederu jbemo ti mater 👏👏👏 jbemo ti mater" "cigani, cigani" kao i sve psovke ikad, ali znam da je nemoguce da se prodje bez psovki. Ovo je samo moja preferenca, ko sam ja da govorim kako cete se vi ponasati i sta cete pjevati. Svi smo navikli na psovke, stavise, svima je cool da dodju na utakmicu da se izpsuju i oni koji inace ne psuju, jer na utakmici to nije nekultura, nego uhhh pa iznervirao sam se, sta cu, svi to rade, nije nista novo. I nista ja ne dramim, samo mi glupo malo da ne vidimo sta radimo pred djecom, kakve stvari ih ucimo. Zeljo je filozofija, vise od fudbala.
Na svakom stadionu na svijetu je ista prica...onda najbolje drug da se pozorista uhvatis.

Dajte 2 stranice o glupostima pricamo.

Gyasi13
Kontakt:

sri sep 04, 2024 11:10 am

U svu ovu pricu nas je uvela seljacki nastup i postavka igre Jagodica, izbij nabij na Vidica i sama ta cinjenica da nismo pobjedili i adekvatno odgovorili na seljakluk.

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Google [Bot] i 15 gostiju.

Prijava