Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Bozidar Radosevic
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned sep 01, 2024 10:15 pm

Robi je napisao/la:
ned sep 01, 2024 10:09 pm
I da nije mi jasno za sta mi plaćamo Security neki, jedan utrcava niko ništa gledaju ga samo, onda i drugi, nisu se ni potrudili da udju u teren i da ih izbace, sta im je onda posao ako nije da osiguravaju teren i prostor.
Jasta ce lik koji je placen 600maraka se jebavati s onim glupanom. I ne treba. Ono je trebalo na tribini olesiti od batina i svakog ko je nesto gadjao i ubacivao.

positive
Kontakt:

ned sep 01, 2024 10:16 pm

sa ove anti fudbalske strane naslov ovog videa mi najbolje opisuje utakmicu, od početka sjeckaju, valjaju se, ali hajde to, to je smiješno, 35 debil mijenja loptu na autu nekoliko puta, gledaj čega se debil dosjetio jarane i umjesto sudija da ga opomene, jer vidi da raja gubi strpljenje, on ga pušta i kako će da se ne potrefi među 10000+ ljudi neko da uleti, još na istoku nikakve mreže nema, a oni iz osiguranja ko blećci stoje i gledaju… ja sam negdje između razmišljanja treba im hebati sve od do da im više nikad ne padne na pamet da se prave mangupi na Grbavici i naravno toga, šta će nam to, samo ćemo kaznu dobiti bezveze i dobit ćemo je naravno… pa da ga je makar neko fisnuo štocem ondje ili da mu je neko od igrača polomio noge, ali šta ćeš, nije ovo kung fu fudbal, nego mrtvi fudbal

trebat će mi dva-tri dana da slegnem utiske… sa fudbalske strane vidjelo se od početka da nije baš najbolji dan za nas, a šteta što ne ugurasmo još jedan na kraju nakon svega

https://youtu.be/nW9aGGJDKJ0?si=_y2n4p5b62nOTbrA
phpBB [video]
hajmo rajice prljave stolice

positive
Kontakt:

ned sep 01, 2024 10:17 pm

12500 posjeta

Eisenbahner1921
Kontakt:

ned sep 01, 2024 10:17 pm

Tipična utakmica kakvih smo se nagledali zadnjih 15-20 utakmica bruku. Sloga je imala sreće da zabije gol pa je "taktika" još više došla do izražaja. Ljudi su ukrali bar 15 minuta u drugom poluvremenu plus 7-8 minuta prekid. Nije problem njihov način krađe vremena nego što kod nas alibi sudije sve to puštaju. Svaki kontakt sviraju bez da vide situaciju kako treba. Da samo jednom, ali samo jednom, Grabež, Pavlović i slični dobiju žuti karton na startu drugog poluvremena zbog računanja integrala u glavi kako vratiti loptu u igru i da sudija produži 12-13 min igru (ne računajući ovaj prekid danas), pa da na kraju prime gol, vidjeli bi kako bi se igralo sljedeću utakmicu. Ovo sudije moraju rješavati, ali ne vidim da će se to popraviti kod nas ubrzo.
Pametne glave sa istoka - pokazali ste bistrinu uma. Da ih pitaš šta su htjeli uraditi ne bi znali sastaviti jednu pametnu zašto su uletjeli na teren. Takvim bih zabranio ulazak na sljedeću utakmicu. Onu tamo možeš im dati i besplatan ulaz, ali raditi maloumne stvari i činiti uslugu protivniku u tom trenutku je maliciozno za Klub.
Nije bila dobra ideja početi s dva napadača, a na kraju kad su ušli Hiroš i Vukoja su više bili napadači nego veznjaci. Al-Jaber je pola sata držao sredinu sam. Nismo bili dovoljno dobri da pobijedimo ovo nešto što je Sloga prikazala danas. Počeli su susret sa 5 stopera, a Vidić svaki skok na zemlji završio.
Idemo dalje, sve u svemu obećavajući početak sezone. U Gabelu po bodove
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

Bozidar Radosevic
Kontakt:

ned sep 01, 2024 10:18 pm

TheBlue je napisao/la:
ned sep 01, 2024 10:11 pm
Kratki moj osvrt

1. Ja sedmicama pricam da mi NISMO EKIPA koja moze reci uzimamo 100% bilo koga. Al jok, vazda "sa koliko razlike".

2. Neko je pisao "da mi je vidjeti Odinaku od prve da ne gladam Galica". Galica pljuje ko stigne. LIK JE UBJEDLJIVO NAS NAJBOLJI BEK u zadnjih 10 godina MINIMALNO. Al jok **** Galica.

3. Ovi komenatri po mrezama i forumima samo pokazuje da zivimo u drustvu velikih neznalica.

4. Upad na stadion je VAN SVAKE PAMETI. To ni u ludilu ponoviti.

5. Sudjenje 0 bodova. Po zadatku cistom.

6. Dok Hiros nije usao mi nismo 10tku imali i 2 pasa uvezali, toliko o tome da je los...

7. Al Jaber danas kritican... malo ga povuklo sve...
Sve potpisujem osim Hirosa. Ono je kriminalno danas bilo.Valja loptu u zadnjoj minuti. To sto si rekao za Hirosa jedini moze biti da je uradio Mircevski. Momak je ubrzao igru, a trud i zalaganje za deset.

positive
Kontakt:

ned sep 01, 2024 10:25 pm

toga je mene strah uvijek, kad poletimo u visine, kad dođe neki poseban igrač pa ga svi odmah precijene pa kad neki igrač procvjeta pa bi svi da se slikaju sa njim, još ako je neki mali slatki crnac, ne može proći kroz grad koliko ga svi volimo pa kad vežemo par pobjeda, odmah o ligi prvaka pričamo… sve su to zamke za budale, za uspjeh je potreban ozbiljan rad i dobro će nam doći ova pauza da se igrači još bolje uigraju KAO ŠTO JE TRENER TO VEĆ I REKAO da ćemo nakon pauze bolje izgledati, znači ne večeras nego za 15 dana. Trebamo malo više slušati struku, a trebala bi i struka malo više da priča navijačima, jer ako mi budemo sami donosili zaključke, samo ćemo gubiti živce, ulijetati u terene i dobijati kazne

SamoIstina
Kontakt:

ned sep 01, 2024 10:25 pm

TheBlue je napisao/la:
Neko je pisao "da mi je vidjeti Odinaku od prve da ne gladam Galica". Galica pljuje ko stigne. LIK JE UBJEDLJIVO NAS NAJBOLJI BEK u zadnjih 10 godina MINIMALNO. Al jok **** Galica.
Njegov problem je sto se ne zove Marino Galinha - tada bi bio zvijer i igracina. Ovako, skroman i tih momak koji voli klub od rodjenja i odradi svaku utakmicu apsolutni maksimum, a takvi nikome nisu interesantni.

Dzezvar
Kontakt:

ned sep 01, 2024 10:29 pm

Bozidar Radosevic je napisao/la:
TheBlue je napisao/la:
Kratki moj osvrt

1. Ja sedmicama pricam da mi NISMO EKIPA koja moze reci uzimamo 100% bilo koga. Al jok, vazda "sa koliko razlike".

2. Neko je pisao "da mi je vidjeti Odinaku od prve da ne gladam Galica". Galica pljuje ko stigne. LIK JE UBJEDLJIVO NAS NAJBOLJI BEK u zadnjih 10 godina MINIMALNO. Al jok **** Galica.

3. Ovi komenatri po mrezama i forumima samo pokazuje da zivimo u drustvu velikih neznalica.

6. Dok Hiros nije usao mi nismo 10tku imali i 2 pasa uvezali, toliko o tome da je los...

Sve potpisujem osim Hirosa. Ono je kriminalno danas bilo.Valja loptu u zadnjoj minuti. To sto si rekao za Hirosa jedini moze biti da je uradio Mircevski. Momak je ubrzao igru, a trud i zalaganje za deset.
Kako god bez Hirosa ovo ne ide....vidjelo se sve...
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

SkenderijaTM87
Kontakt:

ned sep 01, 2024 10:30 pm

TheBlue je napisao/la:
Kratki moj osvrt

Ocel se sjahat s lika vise? Zanima me kako je Mircevski ubrzao igru? Pitam najozbiljnije.

Sta je Radovac igrao danas? Sta? Zajebo je sve i opravdano izmjenjen. Al Jaber katastrofa zadnje 2 utakmice. Boljevic isto kurton danas, al Hiros je pelja ne valja. Ne treba nikog kritikovat samo Hirosa i tjt.

Ljudi autobus parkirali u petoj minuti i poceli vrijeme cuvati. A fali ti desetka da zna podvalit loptu. Sta mislis ko je to?
Ljudi bez suta u okvir nose bod.

IlProfessore
Kontakt:

ned sep 01, 2024 10:31 pm

Jbg, kad sinovi Jakovljevićevskih mušterija šute ko zaliveni, moraju klošari reagovati. Što kaže jaran ona 2 lika su moj alter ego, svaka čast. Krpić vazda bez razloga pravi tenzije i sere, a kad treba reagovati ko zdapi je. Sa seljacima treba seljački, priđeš, psuješ majku, sestru, ženu, on pukne i crveni, a ne da dopuštaš ovaj teror na svom stadionu.

Eldar
Kontakt:

Coricu puna podrska, ali ovaj kiks veceras je njegova krivica.. Dangubic na ovoj poziciji, igrac manje. S njim zajedno, Radovac i Jaber uzasni. Njima puno vise odgovara Hiros, kakav god da je, s njim ova dvojica finkcionisu odlicno. Ovaj Odinaka je, bar meni, kriminalno los. Stvara paniku, lose se postavlja.. Svaki pas, ili je pogresan ili prerizican.

TheBlue
Prijatelj foruma
Kontakt:

ned sep 01, 2024 10:37 pm

Ma Hiros se uzeo na zub. Lik je takav igrac i cao. Realno sa Radovcem i Akjaberom radi dobro.

Ovaj mali Miricevski, kako se zove, je meni bio top. Smiren, brz, daje fine lopte... odlican je bio...

Galic je igracina. Ne asistira al je lik masina... kada je usao zatvorii se citavu stranu sam...
Prvenstvo Jugoslavije (1): 1971/1972.
Prvenstvo BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013.
Kup BiH (6): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012, 2017/2018.
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001.

Diverzant
Kontakt:

ned sep 01, 2024 10:42 pm

Odinaka i markovic su malo gluplji od gusanog radijatora. A grabezu yebem sve od žene do djece do truhlih i zivih
I onda kada dođu loši rezultati
budala ova neće prestat da te prati
šta drugi kažu nije važno, ko ih jebe
jer tebe Željo volim više nego sebe!

SamoIstina
Kontakt:

Ma i Denis je zajebao sa Krpicem i Dangubicem. Da su igrali Hiros ili cak Vukoja umjesto bilo kojeg od njih dvojice mi bi dobili. Falio je veznjak tu.

Valter
Kontakt:

ned sep 01, 2024 10:43 pm

Poznati smo kao ekipa koja ima jednu od najgorih zadnjih linija u ligi. Na to dodaš Odinaku da ti igra desnog beka i dobiješ problem na kvadrat. U prvom uopšte nismo imali desnu stranu jer na desnom krilu imaš dva ljevokrila napadača. Ako ništa ova utakmica je pokazala da se Odinaka ne smije koristiti na desnomm beku ni protiv manje ozbiljnih ekipa od Sloge. Samo ponekad na desnom krilu. Večeras neprepoznatljivi Marković, Jaber, Radovac, Cvetanoski. Očito smo svi malo poletili, al ova ekipa i dalje ima ozbiljnih limita. Poslije pauze pokušati ovo vratiti u Gabeli, a Denis i igrači neka uče iz pogrešnih odluka. Žao bi mi bilo da ovaj štimung pune Grbavice ne počne jenjavati. Ona sramota na Istoku se ne smije dešavati bez obzira na odlično smišljenu provokaciju Vlade.
Zadnja izmjena: Valter, dana/u ned sep 01, 2024 10:45 pm, ukupno mijenjano 1 put.
1921. godine Dimitrije Dimitrijević, Ludvig Leple, Stjepan Katalinić i ostali radnici iz Željezničke radionice skupljaju novac za kupovinu lopte i dresova na kojima je bila kao grb izvezena lokomotiva.

Od ovog kluba uzeti KAMATU, najveći je haram.

fcz
Kontakt:

ned sep 01, 2024 10:44 pm

IlProfessore je napisao/la:
Jbg, kad sinovi Jakovljevićevskih mušterija šute ko zaliveni, moraju klošari reagovati. Što kaže jaran ona 2 lika su moj alter ego, svaka čast. Krpić vazda bez razloga pravi tenzije i sere, a kad treba reagovati ko zdapi je. Sa seljacima treba seljački, priđeš, psuješ majku, sestru, ženu, on pukne i crveni, a ne da dopuštaš ovaj teror na svom stadionu.
Zanemarimo na trenutak cinjenicu da su ona dvojica za samaranje i privatnu tuzbu putem koje bi klubu nadoknadili svu finansijsku stetu...

STA su to oni posli da urade? Sta su uradili? Nekakav, ko biva, sprint, onda ide rucna, mahanje rukama i padanje u zagrljaj svom igracu. Jesi li odlucio da nekome jebes majku? OK majstore, odradi to do kraja, zavrsi mu karijeru. Ovako si nanio stetu klubu, ispao si rahljo i slunto a nisi prepao bas nikoga; ni veceras ni za ubuduce.
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga. U mom srcu jedna ljubav, ne postoji druga. Volim te Željo. Tvoj Manijak s juga.

SkenderijaTM87
Kontakt:

ned sep 01, 2024 10:46 pm

SamoIstina je napisao/la:
Ma i Denis je zajebao sa Krpicem i Dangubicem. Da su igrali Hiros ili cak Vukoja umjesto bilo kojeg od njih dvojice mi bi dobili. Falio je veznjak tu.
Slažem se 100%. Falio kreativac da podvali loptu protiv bunkera koji su postavili u prvoj minuti. Kružili beskonačno i nista dobili nismo. Odinaka ne smije beka igrati, samo krilo i to da ulazi u drugom poluvremenu.

TheBlue
Prijatelj foruma
Kontakt:

ned sep 01, 2024 10:48 pm

Ma to su mozgovi koji ne shvataju....

Najvise je krivo osiguranje, njima treba fakturisati ovo... doslovno lik sisao sa tribine i zapetljao se u mrezu, ovaj ga gleda umjesto da mu pridje...

I hladno ga pustio da udje...

Kaze plata 600 KM malo, sto bi... TO TI JE POSAO... eto sto... al to je nas jadni mentalitet... ili radi svoj posao ili ga nemoj raditi... ja bih njima to fakturisao 1000%...
Prvenstvo Jugoslavije (1): 1971/1972.
Prvenstvo BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013.
Kup BiH (6): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012, 2017/2018.
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001.

Bozidar Radosevic
Kontakt:

ned sep 01, 2024 10:50 pm

fcz je napisao/la:
ned sep 01, 2024 10:44 pm
IlProfessore je napisao/la:
Zanemarimo na trenutak cinjenicu da su ona dvojica za samaranje i privatnu tuzbu putem koje bi klubu nadoknadili svu finansijsku stetu...

STA su to oni posli da urade? Sta su uradili? Nekakav, ko biva, sprint, onda ide rucna, mahanje rukama i padanje u zagrljaj svom igracu. Jesi li odlucio da nekome jebes majku? OK majstore, odradi to do kraja, zavrsi mu karijeru. Ovako si nanio stetu klubu, ispao si rahljo i slunto a nisi prepao bas nikoga; ni veceras ni za ubuduce.
Ne moze on to skontati. Njemu je ono vrhunac patriotizma i potez za divljenje. To sto si klubu izbio pare, moguce ako ti zatvore i istok i do 100k kostao nas dva boda i jos navukao ljagu na klub je njemu vrhunac hrabrosti i pameti. Mjesto da im dva uvalis do kraja i onda nek se valjaju u autobusu ti sad stavljen na stub srama, ide kazna, razbio atmosferu i izgubio dva boda. Bistro bistro

Bozidar Radosevic
Kontakt:

ned sep 01, 2024 10:54 pm

SkenderijaTM87 je napisao/la:
ned sep 01, 2024 10:30 pm
TheBlue je napisao/la:
Kratki moj osvrt

Ocel se sjahat s lika vise? Zanima me kako je Mircevski ubrzao igru? Pitam najozbiljnije.

Sta je Radovac igrao danas? Sta? Zajebo je sve i opravdano izmjenjen. Al Jaber katastrofa zadnje 2 utakmice. Boljevic isto kurton danas, al Hiros je pelja ne valja. Ne treba nikog kritikovat samo Hirosa i tjt.

Ljudi autobus parkirali u petoj minuti i poceli vrijeme cuvati. A fali ti desetka da zna podvalit loptu. Sta mislis ko je to?
Ljudi bez suta u okvir nose bod.
Druze svaka lopta mu je bila na mjestu. Gol je iskljucivo njegova zasluga. U trepavicu je pogodio Krpica a ispred sebe je imao jos onog grmalja. Nema peljanja lopte vec odmah ima rjesenje. O trci da ne pricamo, ne treba poletiti ali ovo danas je bilo odlicno od njega. Hiros kad je uzme cariniti i valjati i onda vrati Jaberu i Cavnicu meni se povraca. Ne kazem ja da Hiros ne umije ali voljni momenat je 0. I Boljevic isto to zna nekad ali bar mu svaka druga nije takva.

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 38 gostiju.

Prijava