Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

storm_raider
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned sep 01, 2024 8:57 pm

Ovaj seljakluk nam nije trebao nikako, bezveze ce nas samo kazniti. Nekada lopta nece u gol, evo prilike da se dovede stoper i da se dok je pauza jos dodatno uigramo. Dangubic jeste dobar igrac, ali mi se cini da potpuno ne zna svoje mjesto na terenu. Jaber je previse grijesio, jednostavno smo imali previse gresaka na sredini terena.

Idemo dalje, volim te Zeljo!
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

flux
Kontakt:

ned sep 01, 2024 8:59 pm

staaarinavijac je napisao/la:
ned sep 01, 2024 8:55 pm
nisu oni nas ništa uvukli u nekakav seljakluk ( iako im je pogubljeni sudija to tolerisao ) , nego naši ne znaju ili ne mogu dati gola ...
Ljudi dosli da se brane, nisu pogledali na go. Mi se jos uvijek pronalazimo, uigravamo. Naravno da su nas uvukli u seljakluk. Nismo mi jos na nivou da ovakve utakmice dobijamo, ali doci ce i to.

Jacksparrow
Kontakt:

ned sep 01, 2024 9:01 pm

Eh kako var lijepo radi kad je u pitanju Fk Zeljeznicar, svi smo svjedoci
FCŽ

flux
Kontakt:

ned sep 01, 2024 9:01 pm

storm_raider je napisao/la:
Ovaj seljakluk nam nije trebao nikako, bezveze ce nas samo kazniti. Nekada lopta nece u gol, evo prilike da se dovede stoper i da se dok je pauza jos dodatno uigramo. Dangubic jeste dobar igrac, ali mi se cini da potpuno ne zna svoje mjesto na terenu. Jaber je previse grijesio, jednostavno smo imali previse gresaka na sredini terena.

I treba nas kazniti. Da je srece, ovi sto su uletili dobili bi kakvu kaznu, bar po pet stoja. Ako su clanovi kluba, isclaniti ih, ako imaju sezonsku uzet im i ne dozvoliti im da je vise ikad kupe. Da je docekati ovdje zakon o sportu, i ovakve mamlaze otjerati sa stadiona za sva vremena. Fuj

Qooler
Kontakt:

ned sep 01, 2024 9:02 pm

staaarinavijac je napisao/la:
ned sep 01, 2024 8:40 pm
ko dovede ovog Markovića ...

kad god je mogao upropastiti akciju ,uradio je to
Odron zešći. Bekovi najgori dio ekipe, osim Galića. Jos ona pozicija Dangubica, mozda i nije loš, al gdje je igrao je igrač manje. Igrao iza Krpe, tu treba dobar tehničar, za zadnju loptu. Cccc

igla
Kontakt:

Za nervozu je kriv ćelavi jajnik iz Čapljine, koji gleda kako igrač tri auta zaredom uzima vrijeme.

Daje Pavloviću žuti u 100. min za zadržavanje...

Refa1921
Kontakt:

ned sep 01, 2024 9:04 pm

Samo me i ovoga strah bilo da Krpić dođe malo sebi i počne zabijati a da ti Dangubić bude na klupi a uvijek je tako bivalo kada smo nekoga toliko željeli da se pokaže kao promašaj. Cvetanoski je također baš loš bio ovu utakmicu. Ni nalik onom igraču kada primi loptu da ide s njom i go.
Mislim da smo olako Slogu shvatili.

SIMA_SIMAU
Kontakt:

ned sep 01, 2024 9:05 pm

igla je napisao/la:
Za nervozu je kriv ćelavi jajnik iz Čapljine, koji gleda kako igrač tri auta zaredom uzima vrijeme.

Daje Pavloviću žuti u 100. min za zadržavanje...
Sami smo krivi, uhvatili se na njihov seljakluk.
Moj Markovicu pa za sta ti sluzi ta noga i to jaca...Radinovic bolji za klasu.
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

ono.na
Kontakt:

ned sep 01, 2024 9:06 pm

Tri boda u Gabeli znace mirnu jesen bez obzira na naredne 4 utakmice. Sta znaci mirna jesen, znaci gornji dio tabele i bez brige kao prosle sezone. A nafuranost na titulu i evropu treba da se prizemlji obzirom da jos kvalitetom nismo na nivou izbjegavanja seljakluka brzinom i pasovima. Korak po korak.
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!

dobar tri
Kontakt:

ned sep 01, 2024 9:08 pm

Kad se sve uzme u obzir, 3 pobjede, X i izgubljena nije uopšte loš start sezone. Ova ekipa se još uvijek pronalazi i još uvijek raste.

Jacksparrow
Kontakt:

ned sep 01, 2024 9:09 pm

Bod je premija sto smo izvukli, do pocetka valjda budemo kompletni pa trener bude imao vise opcija. Samo zadrzat prikljucak za vodecim ekipama, nece ni ostali sve dobijat.
FCŽ

fcz
Kontakt:

ned sep 01, 2024 9:11 pm

A daj brate, zajebavas li se to?

Kako bolan lopta nece u gol, pa nismo je kako treba ni "zamolili".

Papci nas u potpunosti nadtrcali i pojeli u duelima.

Kod nas ni igre, ni zara, ni hrabrosti. Sve ukupno jedna mlohava cuna.
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga. U mom srcu jedna ljubav, ne postoji druga. Volim te Željo. Tvoj Manijak s juga.

SamoIstina
Kontakt:

ned sep 01, 2024 9:12 pm

Antifudbal Sloge im je donio bod, jer je sudio covjek koji ne zna da uspostavi autoritet i ne moze da osjeti ritam utakmice. Nikakve igre nije bilo, samo kradja vremena potpomognuta sudijom.

Oni su nas uvukli u to i zbog toga smo izgubili, ali ne samo zbog toga. Prvo, ogromna greska Corica poceti sa Suljom i Filipom. Drugo, Markovic, Al Jaber i Radovac su odigrali uzasne utakmice. Trece, Odinaka tehnicko-takticki nije na nivou PLBiH. Cetvrto i najvaznije je stoperski par. Cavnic i Mahmic nisu igraci za Zeljeznicar, valjda je to sada jasno. Dvije klade. Najjaci momenti na utakmici su bili Mahmicevi pokusaji dugih lopti i Cavnicevo maloumno izbijanje u aut i korner kada igramo protiv ekipe koja krade vrijeme i jedino iz prekida moze zaprijetiti.

Sve u svemu, katastrofalno odradjena utakmica od strane Corica, uzasno sudjenje, protivnik kojeg fudbal nije interesovao, i zadnja nasa linija na nivou federalne lige. Sa izuzetkom Galica, koji je neznalicama i pljuvacima pokazao zasto mora biti nezamjenjiv na desnom beku.
Zadnja izmjena: SamoIstina, dana/u ned sep 01, 2024 9:17 pm, ukupno mijenjano 1 put.

Fanzi
Kontakt:

Kad je nerijeseno-poraz?

storm_raider
Kontakt:

ned sep 01, 2024 9:24 pm

fcz je napisao/la:
ned sep 01, 2024 9:11 pm

A daj brate, zajebavas li se to?

Kako bolan lopta nece u gol, pa nismo je kako treba ni "zamolili".

Papci nas u potpunosti nadtrcali i pojeli u duelima.

Kod nas ni igre, ni zara, ni hrabrosti. Sve ukupno jedna mlohava cuna.
Ne zajebavam, mozda ne vidimo isto neke stvari. Mi smo imali 70% cini mi se posjed lopte, a nije vecinom taj posjed kod stopera bio. Ja sam vidio ekipu koja je napadala, ako izuzmemo zadnjih 20 minuta gdje je izgledalo kao da imamo covjeka manje u vezi. Kada sam mislio da nece lopta u gol, mislio sam na onaj sut Boljevica iz slobodnjaka gdje su centimetri falili i onaj promasaj Markovica. Ja sam vidio igrace koji su dobro oznojili dres, nisam vidio rezerve... mozda jednostavno drugacije vidimo neke stvari. Jos se ova ekipa uigrava, trebace vremena.

Ova Sloga, sta god ko mislio, nije nimalo bezazlena ekipa, a Jagodic je jako iskusan trener za ovu ligu. I da, Toni Jovic je igracina...

nikson
Kontakt:

ned sep 01, 2024 9:24 pm

I opet da posebno pozdravim onog ko je dopustio da se knjaz milos prodaje na stadionu. U usta te ***** paradna
Ovdje znaju reci da svaka pizda s brda moze zapaliti Sarajevo, medjutim samo ga Zeljeznicar moze pobjediti!

Zeljeznicar za zivot cijeli!

storm_raider
Kontakt:

ned sep 01, 2024 9:26 pm

Fanzi je napisao/la:
Kad je nerijeseno-poraz?
Evo i ja gledam...

Gola
Kontakt:

ned sep 01, 2024 9:31 pm

Ne treba pretjerivati. Kod nas ili je crno ili bijelo. Dalo bi se svasta reci od igraca, navijaca, taktike do izmjena ali da je sve bilo crno pa bas i nije. 65% posjed lopte i 15:5 omjer suteva ipak nesto govore.
U BiH je fudbal igra u kojoj je uvijek Željo šampion.

SamoNapad
Kontakt:

ned sep 01, 2024 9:33 pm

Prvi put u zivotu izadjem sa stadiona 15 minuta prije kraja utakmice zbog SELJACKE BIH LIGE fudbalska nije sigurno. 32 godine svog zivota ono nisam vidio da neko moze raditi od utakmice. Profesionalni fudbaler koji zivi od toga da se dobacuje sa djecom kod auta i da radi sta hoce, pri tome da profesonalni sudija ne postoji na utakmice u kojoj je on "glavni" . Vi ste kriminalci i neznalice nikakvi sportski radnici i oni ciji ste zaposlenici su isto smece. Rezultata nije bitan kad utakmica je postojala 15 minuta i to mozda. I da na istoku postoje "navijaci" koji misle da su toliko uticajni da rijese nesto pa drugovi ima nas i drugih nervoznih ali mi smo navijaci ne rijesvamo mi stvari na terenu. Jos veceras neko se mora oglasiti povodom ovog cirkusa, mi dolazimo da gledamo fudbal, uredu nije pozoriste, ali nije ni cirkus u kojem ucesvuju klovnovi poput lijevog beka sloge i jos gore sudije.

Occasionally
Kontakt:

ned sep 01, 2024 9:34 pm

Protiv Zrinjskog jagma za kartu u najavi. Max 6000 i eventualno da nam dopuste stajanje na Jugu.

Istok OUT OF ORDER

Sjever - tampon zona i zdenka na sjeveroistoku cca 1600 stolica. Sjeverozapad zbog nepreglednosti terena (smeta Zapad) još nekih 300 stolica.
Od mogučih 5700 ostaje 3800 za prodaju.
Jug je 2700. Ako nam dopuste stajanje pod Jugom to je nekih 2000.
Zapad 400 do 450.

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Google [Bot] i 76 gostiju.

Prijava