...
Dobar je Ćorić s Menalom, bio mu je i trener ja mislim. Mogao bi ga on premuntat da dođe kod nas, iako ima prioritetnijih pozicija u ekipi.
Po tvom mišljenju, koji njihovi igraci bi mogli kod nas u prvih 11 igrati?Mulalic Edis je napisao/la: ↑sri avg 28, 2024 5:18 pmVeoma opasna tekma. Treba biti oprezan. Imaju nekoliko igraca koji bi i kod nas igrali. Sigurno su bolji od Slobode i Igmana. Sarajevo ih je u Doboju nacelo na vrijeme, ali definitivno Jovic, Vidic, Sadikovic, Kvesic, Veselinovic, Predragovic se ne smiju podcijeniti...
https://fkzeljeznicar.ba/zeljeznicar-dinamo/74953/SamoIstina je napisao/la: ↑sri avg 28, 2024 6:27 pmZasto nam Dinamo ne bi posudio Menala, treba probati.
Sadikovic nije kod njih bar nigdje nema zvanicno .Mulalic Edis je napisao/la: ↑sri avg 28, 2024 5:18 pmVeoma opasna tekma. Treba biti oprezan. Imaju nekoliko igraca koji bi i kod nas igrali. Sigurno su bolji od Slobode i Igmana. Sarajevo ih je u Doboju nacelo na vrijeme, ali definitivno Jovic, Vidic, Sadikovic, Kvesic, Veselinovic, Predragovic se ne smiju podcijeniti...
Luka Menalo je član agencije Pharos iz Hrvatske. Ko mu je menadžer, je li neko povezan sa Fk Sarajevom?Bozidar Radosevic je napisao/la: ↑sri avg 28, 2024 6:41 pmSamo pogledajte ko je menadzer Menalu i odmah dobijate odgovor gdje ce zavrsiti.
Pogledaj pazljivo cijelu recenicu gdje si boldirao. Nacelni moguci dogovor. Nacelni moguci. Nacelni... Moguci...Elvir Rahimić je napisao/la: ↑sri avg 28, 2024 6:35 pmhttps://fkzeljeznicar.ba/zeljeznicar-dinamo/74953/SamoIstina je napisao/la: ↑sri avg 28, 2024 6:27 pmZasto nam Dinamo ne bi posudio Menala, treba probati.
Čak imamo i dogovorenu saradnju između dva kluba. Vrijeme je da se ovi razgovori i detalji iz ugovora iskoriste za posudbu Menala. Direktorica i bivši sportski direktor su na potezu, bili su sudionici razgovora, a oboje su idalje u klubu.
" Dinamo je sinonim za izvrsnost u ovom segmentu ne samo u našem regionu nego i u Evropi i mi želimo da sarađujemo i učimo od najboljih. Danas smo postigli načelni mogući dogovor o budućoj saradnji i nadamo se da će detalji uskoro biti konkretizirani uključujući i potencijalne posudbe igrača u skoroj budućnosti, " istakla je Amira Uzunović, direktorica FK Željezničar.