Nije prvi put da neko od njih ostavi traga u klubu i daje sve od sebe.Kroz istoriju ima niz primjera.SamoIstina je napisao/la: ↑ned avg 25, 2024 7:08 pmSjecam se ja dobro toga, ali ima raje sto ne zna, nek si postavio. Postavljaj cesceDzezvar je napisao/la: ↑ned avg 25, 2024 6:52 pmSamoIstina je napisao/la: ↑ned avg 25, 2024 6:16 pm
Joj Samketa![]()
On je lud, on je jak.
Mojne opet utoku na njih Samireeeee![]()
![]()
![]()
On je bas iz pitarske familije, znam ih licno, ali shvatio ko su pitari i dosao tobe. Oni ti ga puse Samire![]()
Ma dobro, bilo je i nasih sto su kod njih odlicno igrali, a i obrnuto. Samir neka igra kako igra, da je vanzemaljac, a ne pitar. Mali je ovo grad, a ovo je ipak samo fudbal. Postovanje ima za svoj odnos prema najljepsem dresu.SamoIstina je napisao/la: ↑ned avg 25, 2024 7:08 pmSjecam se ja dobro toga, ali ima raje sto ne zna, nek si postavio. Postavljaj cesceDzezvar je napisao/la: ↑ned avg 25, 2024 6:52 pmSamoIstina je napisao/la: ↑ned avg 25, 2024 6:16 pm
Joj Samketa![]()
On je lud, on je jak.
Mojne opet utoku na njih Samireeeee![]()
![]()
![]()
On je bas iz pitarske familije, znam ih licno, ali shvatio ko su pitari i dosao tobe. Oni ti ga puse Samire![]()
Sem Cobe i Hadzialagica ja ne znam nikoga vise....storm_raider je napisao/la: ↑ned avg 25, 2024 7:25 pmMa dobro, bilo je i nasih sto su kod njih odlicno igrali, a i obrnuto. Samir neka igra kako igra, da je vanzemaljac, a ne pitar. Mali je ovo grad, a ovo je ipak samo fudbal. Postovanje ima za svoj odnos prema najljepsem dresu.SamoIstina je napisao/la: ↑ned avg 25, 2024 7:08 pmSjecam se ja dobro toga, ali ima raje sto ne zna, nek si postavio. Postavljaj cesce![]()
Kako, a (p)Rascic i njegov haver, Deen iz Kaknja?Dzezvar je napisao/la: ↑ned avg 25, 2024 7:38 pmSem Cobe i Hadzialagica ja ne znam nikoga vise....storm_raider je napisao/la: ↑ned avg 25, 2024 7:25 pmMa dobro, bilo je i nasih sto su kod njih odlicno igrali, a i obrnuto. Samir neka igra kako igra, da je vanzemaljac, a ne pitar. Mali je ovo grad, a ovo je ipak samo fudbal. Postovanje ima za svoj odnos prema najljepsem dresu.SamoIstina je napisao/la: ↑ned avg 25, 2024 7:08 pm
Sjecam se ja dobro toga, ali ima raje sto ne zna, nek si postavio. Postavljaj cesce![]()
Pade mi na pamet i Vazda. Od novijih Bucan je igrao dobro u oba kluba.Dzezvar je napisao/la: ↑ned avg 25, 2024 7:38 pmSem Cobe i Hadzialagica ja ne znam nikoga vise....storm_raider je napisao/la: ↑ned avg 25, 2024 7:25 pmMa dobro, bilo je i nasih sto su kod njih odlicno igrali, a i obrnuto. Samir neka igra kako igra, da je vanzemaljac, a ne pitar. Mali je ovo grad, a ovo je ipak samo fudbal. Postovanje ima za svoj odnos prema najljepsem dresu.SamoIstina je napisao/la: ↑ned avg 25, 2024 7:08 pm
Sjecam se ja dobro toga, ali ima raje sto ne zna, nek si postavio. Postavljaj cesce![]()
Rascic dosao i Gorazda ovdje....A celavac isto tako...kod nas bio karina obicna.fcz je napisao/la: ↑ned avg 25, 2024 7:47 pmKako, a (p)Rascic i njegov haver, Deen iz Kaknja?Dzezvar je napisao/la: ↑ned avg 25, 2024 7:38 pmSem Cobe i Hadzialagica ja ne znam nikoga vise....storm_raider je napisao/la: ↑ned avg 25, 2024 7:25 pm
Ma dobro, bilo je i nasih sto su kod njih odlicno igrali, a i obrnuto. Samir neka igra kako igra, da je vanzemaljac, a ne pitar. Mali je ovo grad, a ovo je ipak samo fudbal. Postovanje ima za svoj odnos prema najljepsem dresu.![]()
Pelak je nas vazda bioDzezvar je napisao/la: ↑ned avg 25, 2024 7:59 pmRascic dosao i Gorazda ovdje....A celavac isto tako...kod nas bio karina obicna.
Pelak ponikao kod njih kapiten im bio.
Radovac isto tako...
Da ne idem dalje kroz istoriju...
Kad smo vec kod nasih,Mirsad Fazlagic ponikao kod nas.
Prvu titulu im je donio trener koji bio kod nas...
Zajko ili Raifcikoradovic je napisao/la: ↑ned avg 25, 2024 9:09 pmMene je posebno dojmila atmosfera u ekipi, Ćorić, stručni štab, Rahimić, igrači, Chata, Ipe, Pekić, doktori, Zeba, zajedno do kraja. Skaču, trče, baš na njima možeš vidjeti da imaju ogromnu želju i volju da nešto uspiju sa našim Željom. Dugo nisam vidio bolju koheziju unutar ekipe.
Fortic, dogurao kasnije do Kotbusa, njega niko ne spominje. Buki ga izvozao 2001 godine u finalu kupa.
Elvir Baljic400000razloga je napisao/la: ↑ned avg 25, 2024 8:42 pmBili su kod nas:
Uščuplić, Obuća, Hurtić...
Obrnuto: Ćenan, Ihtijarević, Pelak, Dudo...
Stana nema gdje nije bio....![]()