"Nas je"fanaticZeljin je napisao/la: ↑čet avg 22, 2024 12:41 pmCiko jel nas nas ili je stranac?cikoradovic je napisao/la: ↑čet avg 22, 2024 12:39 pmU pregovorima smo sa štoperom. Mislim da će i to biti riješeno uskoro.
Super , hvalaDzezvar je napisao/la: ↑čet avg 22, 2024 12:47 pm"Nas je"fanaticZeljin je napisao/la: ↑čet avg 22, 2024 12:41 pmCiko jel nas nas ili je stranac?cikoradovic je napisao/la: ↑čet avg 22, 2024 12:39 pmU pregovorima smo sa štoperom. Mislim da će i to biti riješeno uskoro.
Ne sikiraj se za pare, moj babo pokriva sve.Bozidar Radosevic je napisao/la: ↑čet avg 22, 2024 12:48 pmPotpuno bespotreban igrac, skup na popunjenim pozicijama ali aj. Stoper bi trebao kroz par dana trazi se jos jedan dodatni u21
Vrijeme ce pokazati, nadam se da ces ti biti u pravu, a ja ne.SkenderijaTM87 je napisao/la: ↑čet avg 22, 2024 12:46 pmSta ce nam golman? Muftic i vise nego dobra prva opcija.
Ne bi reko, ako hoćeš borbu za evropu moraš imat po 2 igrača na svakoj poziciji, sad na krilima imaš Boljevića, Makedonca 1, Makedonca 2 koji pokriva i poziciju Hiroša i sad Čileanac.Bozidar Radosevic je napisao/la: ↑čet avg 22, 2024 12:48 pmPotpuno bespotreban igrac, skup na popunjenim pozicijama ali aj. Stoper bi trebao kroz par dana trazi se jos jedan dodatni u21
Sto bi jedan uvazeni forumas rekao, qarina igrac
Ilija...fanaticZeljin je napisao/la: ↑čet avg 22, 2024 12:51 pmSuper , hvala
Jok, ima naše državljanstvo, al je više domoljubSamoIstina je napisao/la: ↑čet avg 22, 2024 1:10 pmMartinovic? Odlican igrac, ali ima jednu manu![]()
A mora se imati i igrača na pozicijama u savezu, to su trenutno najvažnije pozicije.milanribar je napisao/la: ↑čet avg 22, 2024 1:03 pmNe bi reko, ako hoćeš borbu za evropu moraš imat po 2 igrača na svakoj poziciji, sad na krilima imaš Boljevića, Makedonca 1, Makedonca 2 koji pokriva i poziciju Hiroša i sad Čileanac.Bozidar Radosevic je napisao/la: ↑čet avg 22, 2024 12:48 pmPotpuno bespotreban igrac, skup na popunjenim pozicijama ali aj. Stoper bi trebao kroz par dana trazi se jos jedan dodatni u21
Ako jedan prosječan napadač iz Crne Gore traži ozbiljne pare da ga dovedemo, mislim da je bolje malo više para dat za ovog igrača koji ako bude na nivou može bit najbolji igrač lige...
To onaj "jablan " iz Sirokog? Sjećam ga se ako je taj dobra opcija
Previše si merhametli
To sam ja sa kolegom, da ih malo zapalimo, Mašić, a ono u salonu potpiše jedan drugi.
Imamo sad sportskog direktora koji je malo uticajniji u toj instituciji...nadati se da ćemo imat makar korektno suđenje, opet je do nas najviše.400000razloga je napisao/la: ↑čet avg 22, 2024 1:14 pmA mora se imati i igrača na pozicijama u savezu, to su trenutno najvažnije pozicije.milanribar je napisao/la: ↑čet avg 22, 2024 1:03 pmNe bi reko, ako hoćeš borbu za evropu moraš imat po 2 igrača na svakoj poziciji, sad na krilima imaš Boljevića, Makedonca 1, Makedonca 2 koji pokriva i poziciju Hiroša i sad Čileanac.Bozidar Radosevic je napisao/la: ↑čet avg 22, 2024 12:48 pmPotpuno bespotreban igrac, skup na popunjenim pozicijama ali aj. Stoper bi trebao kroz par dana trazi se jos jedan dodatni u21
Ako jedan prosječan napadač iz Crne Gore traži ozbiljne pare da ga dovedemo, mislim da je bolje malo više para dat za ovog igrača koji ako bude na nivou može bit najbolji igrač lige...