milanribar je napisao/la: ↑uto avg 20, 2024 10:54 am
Kolko je samo raja kod nas nerealna i nekad traže dlaku u jajetu vidimo na primjeru malog Šabića, ne znam da sam vidio ijednu pohvalu na račun dečka, bez obzira što je asistiro za prvi go, sjajno izveo korner iz kojeg odavno nismo go dali al baš odavno, imao još 3-4 dobra prodora po lijevoj strani, nije bježao od duela i nije ispadao bezveze, jedina greška je bila što je prošao centaršut pored njega kod gola al takvih centaršuteva prođe svaku utakmicu, igrom slučaja je tu go pao. Završio je i u timu kola ako to nešto znači, iako mu to nije prirodna pozicija... Malo podrške dečku, nema 20-30 utakmica za prvi tim, tek mu je 3. il 4. utakmica...
Naglasio sam u komentaru da nije ok da ga se trpa na mjesto koje on objektivno ne može igrati, a i ne treba. Sticajem okolnosti i jbnog U21 pravila on je žrtva. Dečko je klasična desetka i to bi trebao igrati, pa makar morao Denis na klupu staviti Hiroša i dok se ne dozove Mirčevski. Mislim da zaslužuje šansu, ali nisam trener, nisam s njima 24/7 da vidim kako se ponašaju, kako dišu. Denis je prije svega dokazao da zna što želi i na koji način to želi i ne sumnjam da će uraditi pravu stvar za naše omladince koje u posljednje vrijeme i nemamo baš za izloga, ali idu bolja vremena. Hvala i onima koji su učestvovali u sklanjanju Rumenog iz prvog tima i da napokon smo prodisali.
Ono što sam gledao Borac-Sloboda mislim da bi mi trebali bez ikakvih problema dobiti u Tuzli, jer ono što Sloboda igra je više hide and seek, nego fudbal.
Denise, nastavi ovako, hvala ti što našeg starca doživljavaš kao nekog svog, što s ponosom pjevaš Grbavicu prije početka svake utakmice i što na kraju pokazuješ da imaš m.uda da napraviš pravu stvar.