Jes da nije bilo dovoljno utakmica, za neke malo minuta a za neke još ni minute ali za ovo do sada,od svi novih, daleko najbolji CvetanovskiMU'MIN T.M. je napisao/la: ↑ned avg 18, 2024 7:23 pmMeni je Cevetanovski jako lego kao igrač. Brz, lagan, nepredvidiv, ne libi se krenuti u prodor... Obzirom da je tek došao, mislim da može biti samo bolji.
Odbrana se mora dobro zategnuti.
Radovac, sviđaju mi se njegovi direktni pasovi kroz sredinu i dalekometni pokušaji, on se definitivno počeo opuštati, oslobađati i ulaziti u takmičarski formu, mana, fali trke.
Da se ja pitam doveo bih jednog destruktivca ala Armin Hodžić (mlađi) i još jednog stopera, mada mislim da kad se Cavnić i Karamarko poslože i uigraju, da će to biti puno bolje
Ma ja, govorilo se da.smo uzeli raspali Velez koji nikad gori nije bio, a oni hladno vode u Sirokom. Jesu promjenili trenera al isti su igraci u pitanju.Jacksparrow je napisao/la: ↑ned avg 18, 2024 8:24 pmVelez 0:2 to samo uvecava nasu pobjedu u Mostaru
valjda. meni bi bilo neobicno da odjednom budem na dijelu tribine gdje su gostujuci navijaci, plus ne zaboravi da su za derbi tamo pitari, znaci u 97% je to nasa tribina.
Realno
Dopingovali ih zbog virozeHare79 je napisao/la: ↑ned avg 18, 2024 8:35 pmMa ja, govorilo se da.smo uzeli raspali Velez koji nikad gori nije bio, a oni hladno vode u Sirokom. Jesu promjenili trenera al isti su igraci u pitanju.Jacksparrow je napisao/la: ↑ned avg 18, 2024 8:24 pmVelez 0:2 to samo uvecava nasu pobjedu u Mostaru
Da nije sta drugo?Pitam za jarana
Realno karina stadion
Ograda izmedju sjevera i istoka pravo haba, s nekih dijelova je pogled na haman pola terena zaklonjen duplom mrezom.
Previše mi podcjenjujemo nas, te slab Velež, te Igman loš, a u stvari smo mi jako dobri. Još dok se uigraju Dangubić i Mirčevski biće to top ekipa.Hare79 je napisao/la: ↑ned avg 18, 2024 8:35 pmMa ja, govorilo se da.smo uzeli raspali Velez koji nikad gori nije bio, a oni hladno vode u Sirokom. Jesu promjenili trenera al isti su igraci u pitanju.Jacksparrow je napisao/la: ↑ned avg 18, 2024 8:24 pmVelez 0:2 to samo uvecava nasu pobjedu u Mostaru