Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

LARSSON
Tema Autor/ica
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned avg 18, 2024 11:45 am

ISB87
Kontakt:

ned avg 18, 2024 12:44 pm

a veznih imamo, mislim neka sto vise za rotacije ako postoji mogucnost, ali mislim da nam vise treba nazad jedan dobar.
MIRZA RASCIC

SkenderijaTM87
Kontakt:

ned avg 18, 2024 12:45 pm

Odlicna utakmica s obzirom da se sastav nije znao 2 sata prije utakmice i da ga je viroza krojila..
Boljeg igrača od Al Jabera ne pamtim u nasem dresu. Čovjek trci ko lud, oduzima lopte, otkriva se, kroji igru, ima zadnji pas, ma sve. Jednostavno igracina.

Odbrana je klimava naravno, ali i ocekivano s ofanzivnim veznim na beku. Bolje bi to izgledalo da je poceo Marković sigurno.
Vukoja bas dobar sinoc, jak u duelu, odbijali se od njeg. Sigurno ce biti od koristi.
Okret i podvala lopte Dangubica za Odinaku govori o kakvom je igraču riječ. Ono Krpic nije uradio od starta karijere.

Red je pohvaliti i Hiroša koji je odigrao bas dobro, izbacivao saigrače u sanse svojim loptama u vise navrata. Jedan od boljih sinoc.

Raduje me sto konacno imamo krila koja napadaju na gol, a ne da gledaju nazad kako vratiti loptu i kruziti oko gola do beskonačnosti. Takodjer imamo neku širinu na klupi i mozemo očekivati kontribuciju od njih.

Dovođenje stopera je prioritet.

black64
Kontakt:

ned avg 18, 2024 12:53 pm

ovu ekipu u najjačem sastavu je skoro pa nemoguće zatvorit
Jaber, Radovac, Hiroš, Boljević, Cvetanovski, Dangubić

SIMA_SIMAU
Kontakt:

ned avg 18, 2024 1:07 pm

Ne vidim sta je sinoc odrana lose bila? Samo je Sabic kiksao jer je kraj je sudija svirao faul za Igman on njima odmah dao loptu i oni brzo izveli i zabili.
Ramic je toliko jak fizicki da nijedan stopen u ligi ne moze cuvati lagano i da ne ispada.

Sinoc odlicna utakmica i samo da nastavimo tako.
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

neroazzuro
Kontakt:

ned avg 18, 2024 1:10 pm

Pa bolan Karamarko mislim da bukvalno ni jedan duel nije dobio. Mislim, glupo je tražit mane nakon fine pobjede protiv solidne ekipe ali čovjek ili se još traži ili naprosto nije igrač Željinog nivoa.

BHDragons
Kontakt:

ned avg 18, 2024 1:10 pm

Odbrani treba najviše vremena da se uigra. Nije to toliko kritično bilo kao što se priča. Ramić je jako težak igrač za čuvati i takvog igrača nema niko u ligi. S obzirom da su nam bekovske pozicije igrali Šabić koji je krilo i desetka i Galić koji je bio virozan nije ni čudo što smo bili malo klimavi iza. Ali kako god, njima treba više vremena da se uigraju i treba biti strpljiv. Naravno ako iskoči neki odličan stoper da se dovede bilo bi super.
Btw, Šabić ima odličan centaršut, najbolji u ekipi. Nek dobija minute, aBd izrast će u dobrog igrača.
NAŠA LJUBAV OD ZAKONA JAČA!
1921!
Ni milimetra!

SamoIstina
Kontakt:

ned avg 18, 2024 1:14 pm

Treba se s vremena na vrijeme podsjetiti da je Al Jaber grijao klupu kod Basica i Brune, cesce tribinu nego klupu.

Cija je god odluka bila, zamisli trener si i ovakav igrac ti minute ne dobije kako treba. Strasno. Decko je fenomen, bice najbolji igrac lige ako ovako nastavi.

LARSSON
Tema Autor/ica
Kontakt:

ned avg 18, 2024 1:19 pm

SamoIstina je napisao/la:
Treba se s vremena na vrijeme podsjetiti da je Al Jaber grijao klupu kod Basica i Brune, cesce tribinu nego klupu.

Cija je god odluka bila, zamisli trener si i ovakav igrac ti minute ne dobije kako treba. Strasno. Decko je fenomen, bice najbolji igrac lige ako ovako nastavi.
AlJaberovo neigranje je zločin, a nije da se nije znalo da je mašina. Pa u prijateljskoj protiv Kapfenberga se vidilo.

Eldar
Kontakt:

ned avg 18, 2024 1:36 pm

SamoIstina je napisao/la:

Nek se popisaju u svoje trenerske diplome i licence

LARSSON
Tema Autor/ica
Kontakt:

ned avg 18, 2024 1:37 pm

https://aek.com.cy/podosfairo/roster

Santos sklonjen sa zvanične stranice :skoljka:

Bozidar Radosevic
Kontakt:

ned avg 18, 2024 1:38 pm

Dizemo se previse, nije ovo toliko dobro kao sto pricamo. Odbrana nam je ocajna. Karamarko i Cavnic jako lose suraduju, Sabic ne moze biti bek, jedino Galic koliko toliko solidan.

Radovac i Boljevic najbolji sinoc. Jaber u drugom nevidljiv prema naprijed. Da li je to zato sto se potrosio previse u prvom, ali cim je on stao i mi smo. Hiros opet neozbiljan na momente, ali puno bolje nego u prve dvije. Cvetanovski mora brze da se rijesava lopte, ali vrlo solidan. Krpicu fali samopouzdanje, kod one sanse da ne opucas kad si sve kako treba odradio mi je nejasno. Mislim da ako uspije uvezati par golova da ce opet biti onaj stari. Poslije gola je bio puno smireniji.

Ovo sto je uslo s klupe je dosta upitno. Odinaka nema tehniku i moraju u klubu pod hitno mu pomoci oko toga. Potencijal je tu ali da ti dvaputa u pet minuta bjezi lopta u aut a ti sam. Djoric boze sacuvaj, nista s nicim. Ko muha bez glave, nit se zna postaviti niti povuci loptu. Vukoja usporen snimak. Jel do fizicke pripreme ne znam, ali bas bas spor. Mircevski zna lopte odmah se vidjelo i dok se malo jos upozna s ekipom imat ce Coric muke oko toga koga izostaviti.

Dangubica ne bih jos komentarisao, nije me bas odusevio ali tek je stigao pa ima i do toga vjerovatno.

U TZ po pobjedu pa cemo vidjeti dalje 😁

Bozidar Radosevic
Kontakt:

LARSSON je napisao/la:

Bespotreban nam je

1921.ba
Kontakt:

ned avg 18, 2024 1:41 pm

Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

LARSSON
Tema Autor/ica
Kontakt:

ned avg 18, 2024 1:44 pm

Bozidar Radosevic je napisao/la:
LARSSON je napisao/la:

Bespotreban nam je
Vala za dobrog igrača uvije ima mjesta. Al da je stoper i možda vezni potrebniji to svakako.

salle86
Kontakt:

ned avg 18, 2024 1:52 pm

Dati AlJaberu ako treba i 30% od transfera za novi ugovor ali potpisati se mora što prije to bolje
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

fanaticZeljin
Kontakt:

ned avg 18, 2024 1:52 pm

Ma nema od Santosa nista bezveze razglabamo
Srcu draga, boja PLAVA !

PlavaDobrinja1921
Kontakt:

ned avg 18, 2024 2:37 pm

Ja bih vise volio vidjeti dobrog stopera ili beka nego santosa u nasoj ekipi.

Mulalic Edis
Kontakt:

ned avg 18, 2024 2:43 pm

Meni je najbitnija energija i voljni momenat, a ona je na puno vecem nivou nego prosle sezone, u sve tri ove utakmice.
Najpozitivnije je sto smo pobijedili, a sto smo svi vidjeli dosta nedostataka i ima dosta prostora za napredak.
Al Jaber je prvo ime ove ekipe i drugaciji igrac od ostalih. Za vece domete definitivno. Trebamo ga iskoristiti ovakvog, produziti ugovor, oticu u evropu, uzeti neki postotak i prodati ga za milion eura barem. Nema sta, on mora biti nas projekat.
Da se ne ponavljam kao i svi, ali odbrana dosta nesigurna. Mahmic i Markovic bolje opcije od Karamarka i Sabica. Sabic nije bek i tu je jer je zasticeno godiste. Karamarko nesiguran i naivan sinoc, Ramic mu primi loptu i okrene se, fascinantno. Cavnic je najbolji nas stoper. Prema naprijed je bilo dobro. Mogu Hiros i Boljevic bolje. Drago mi je zbog gola Krpica.
Falilo je hiljadu ljudi na tribinama da jos bolje izgleda i koreografija. I ovako smo digli standarde i nemamo konkurenciju u nasoj drzavi. 11 milja, koreo preko cijelog stadiona, ona energija i to protiv Igmana iz Konjica, nevjerovatno.
Ako pobijedimo Slobodu bice isto kao i sinoc protiv Sloge. Nije ni iks los u Tuzli, ali ici na pobjedu svakako.
Ne znam ko jos treba doci i s kim se prica, ali dobar stoper moze znaciti i da se pokusamo umijesati u prve tri ekipe. Ono sto je sad realno jeste borba za to 3/4 mjesto, vrebati kup iz prikrajka, pa sta bude. U svakom slucaju s ovom energijom ne sumnjam u poziciju koja ce voditi u evropu.
Grande Miske 💪

salle86
Kontakt:

ned avg 18, 2024 2:49 pm

Fakat koliko samo malo treba angažovanja svih nas u i oko kluba, da cjelokupna slika sa Grbavice bude kao sad, respektabilna, europska...
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Dzezvar, pestabudimpesta, SamoNapad i 29 gostiju.

Prijava