60 imao 2020Mulalic Edis je napisao/la: ↑pon avg 12, 2024 1:35 pmStvarno nije mi jasno frajer 60 godina i ovakve gluposti piše po forumu, interesantno mu trolat 200 ljudi. Da Bog dragi sačuva
60 imao 2020Mulalic Edis je napisao/la: ↑pon avg 12, 2024 1:35 pmStvarno nije mi jasno frajer 60 godina i ovakve gluposti piše po forumu, interesantno mu trolat 200 ljudi. Da Bog dragi sačuva
hoce...ManijakNeMozeBitSvak je napisao/la: ↑pon avg 12, 2024 1:41 pmDa li će Dangubić imati pravo nastupa, na predatavljanju reče raduje se prvoj utakmici u subotu![]()
A vas dvojica fino imate opciju bloka i fino ne citate ono sto nas Hadzija pise....Mulalic Edis je napisao/la: ↑pon avg 12, 2024 1:35 pmStvarno nije mi jasno frajer 60 godina i ovakve gluposti piše po forumu, interesantno mu trolat 200 ljudi. Da Bog dragi sačuva
Dobro bakreni advokat tebe ništa nisam pitao, svakom loncu si poklopacDzezvar je napisao/la: ↑pon avg 12, 2024 2:22 pmA vas dvojica fino imate opciju bloka i fino ne citate ono sto nas Hadzija pise....Mulalic Edis je napisao/la: ↑pon avg 12, 2024 1:35 pmStvarno nije mi jasno frajer 60 godina i ovakve gluposti piše po forumu, interesantno mu trolat 200 ljudi. Da Bog dragi sačuva
Ko vas tjera da citate uopste...
U oko mi barni al u Gavru mi ne diraj...
I ti psovac volis uvoditi red po forumu jer te vjerovatno niko ne benda ni u kuci, ali nick ti objasnjava mnoge stvariMulalic Edis je napisao/la: ↑pon avg 12, 2024 1:35 pmStvarno nije mi jasno frajer 60 godina i ovakve gluposti piše po forumu, interesantno mu trolat 200 ljudi. Da Bog dragi sačuva
Duvaj ga....Mulalic Edis je napisao/la: ↑pon avg 12, 2024 2:29 pmDobro bakreni advokat tebe ništa nisam pitao, svakom loncu si poklopacDzezvar je napisao/la: ↑pon avg 12, 2024 2:22 pmA vas dvojica fino imate opciju bloka i fino ne citate ono sto nas Hadzija pise....Mulalic Edis je napisao/la: ↑pon avg 12, 2024 1:35 pm
Stvarno nije mi jasno frajer 60 godina i ovakve gluposti piše po forumu, interesantno mu trolat 200 ljudi. Da Bog dragi sačuva
Ko vas tjera da citate uopste...
U oko mi barni al u Gavru mi ne diraj...
Sigurno, treba se to sve uklopiti, uigrati, drzati svlacionicu a i malo srece imati . Nadam se da cemo vise uzivati na Grbavici i manje gubiti bodove protiv "malih" ekipa, drzati neki prosjek od 2 boda po utakmici ( sa pobjedom protiv Igmana smo vec tu ) i moze se do evrope.