Nemoj, smanjit će mu vrijednost sad

Itekako se računa. A evo recimo drugi primjer. Sezona 2016/17, sarajevo daje gol iz slobodnog direktno, zukanovic ker raspali pripisuje asistenciju mislim duljevicu jer je faul na njemu napravljen bio. Naravno, poslije je morao ispraviti.santakuruz je napisao/la: ↑ned avg 11, 2024 5:48 pmMislim da se asistencija ne racuna ako strijelac prije postizanja pogotka driblingom prodje igraca.
Sent from my SM-S911B using Tapatalk
Evo sta kaze FIFA:LARSSON je napisao/la:Itekako se računa. A evo recimo drugi primjer. Sezona 2016/17, sarajevo daje gol iz slobodnog direktno, zukanovic ker raspali pripisuje asistenciju mislim duljevicu jer je faul na njemu napravljen bio. Naravno, poslije je morao ispraviti.santakuruz je napisao/la: ↑ned avg 11, 2024 5:48 pmMislim da se asistencija ne racuna ako strijelac prije postizanja pogotka driblingom prodje igraca.
Recimo na sofascore je upisana asistencija, na ss.ba fantasyu je upisana, al kod smrada nije.
Zvanična ili nezvanična ona se najviše prati, i bitno je šta uhljup radi, jer ovo je glupost šta on sve radi i kako nabija statistiku onome ko mu plati.santakuruz je napisao/la: ↑ned avg 11, 2024 6:23 pmEvo sta kaze FIFA:LARSSON je napisao/la:Itekako se računa. A evo recimo drugi primjer. Sezona 2016/17, sarajevo daje gol iz slobodnog direktno, zukanovic ker raspali pripisuje asistenciju mislim duljevicu jer je faul na njemu napravljen bio. Naravno, poslije je morao ispraviti.santakuruz je napisao/la: ↑ned avg 11, 2024 5:48 pmMislim da se asistencija ne racuna ako strijelac prije postizanja pogotka driblingom prodje igraca.
Recimo na sofascore je upisana asistencija, na ss.ba fantasyu je upisana, al kod smrada nije.
In case that the goalscorer had laid on the goal for himself (dribble, solo run), no assists were awarded
Nemojte da se bavimo ciganijom. Koga boli k.sta neki zvaljo postavlja na TM. Sa ovim mu samo dajemo na vaznosti. TM nije zvanicna statistika.
Ja sam ovo sinoc primjetio odmah
Gledaš li fudbal vani? Jesi gledao možda kako Mihajlović izvodi kornere, svaka lopta padala metar od gol linije i nikad nijedan golman nije smio izaći na nju. Majstore, golmani iz top 5 liga primaju ovakve golove i ne stignu reagovati. Malo manje bi trebalo naprđivati.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑ned avg 11, 2024 1:16 pmMajstore, kriv je.Nije pratio igru i stajao ne na liniji.Pogledaj malo gdje najbolji golmani stoje kad se priprema centarsut.Uvijek su metar ili dva ispred linije da mogu pokupiti centarsut ili eventualno istrcati. Stajanjem na liniji ti si prepusten na milost i nemilost svojih odbrambenih igraca i to nam se upravo i desilo.Defanzivci nisu markirali, on na linini i naravno da ne moze odreagovat s 2m kad protivnik sutira osim ako ga lopta ne pogodi. Aposlutno je nebitno sto je lopta zakavila nekog pri centarsutu, ON nije stajao ispred linije!!santakuruz je napisao/la: ↑ned avg 11, 2024 12:47 pmNaravno da treba kritikovati. Ali kritika mora biti opravdana. Ne treba Muftica kriviti za go za koji nije kriv. Odbrana ispada na centarsutevima i nije fer to spocitavati golmanu. Muftic je daleko od nekog vrhunskog golmana, ima svojih mana ali ako za nesto nije kriv, onda nije kriv. Ja cu uvijek krivicu za losu utakmicu traziti prvo kod igraca i smatram da ih mi previse mazimo i dizemo u nebesa (vrlo cesto potpuno nezasluzeno) ali ne trebamo ih ni pljuvati nezasluzeno.
Nece Al Jaberu trebati transfermarket da napravi najbolju karijeru od ovih sto ih onaj lik precjenjuje. Onakav igrac trenutno ne postoji u nasoj ligi , kretnje i potezi su van okvira ove bare. On je moderan vezni koji oduzima lopte, kreira akcije zavrsava akcije . Jos ako poradi na sutu,on je klasa. Od Amira boljeg igraca nisam gledao kod nas, uvijek smo igrali najbolji fudbal kad su na terenu pokretni vezni kao sto su Amir, Blagojevic Tomic i sad Al Jaber.