Samo na kucu udarit....
Odlican je R.G.south side je napisao/la: ↑čet avg 08, 2024 4:21 pmSa Dangubicem i Makedonecem i kako sam nacuo da dolazi još jedan dobar igrač, to će već biti druga prica.
Goran RegojeDzezvar je napisao/la: ↑čet avg 08, 2024 5:19 pmOdlican je R.G.south side je napisao/la: ↑čet avg 08, 2024 4:21 pmSa Dangubicem i Makedonecem i kako sam nacuo da dolazi još jedan dobar igrač, to će već biti druga prica.
Nema druge
Nebi trebalo biti Lausevic ganja nase papire.SamoIstina je napisao/la: ↑čet avg 08, 2024 5:58 pmBitno drugacije ce ova ekipa izgledati sa Mircevskim i Dangubicem, ako ga zavrsimo (sve nesto kontam moze se izjaloviti u zadnji trenutak). Opet je to zasticeno godiste problem.
Ima, ima. ItekakoMajkel je napisao/la: ↑pet avg 09, 2024 9:32 am"Nisam planirao da aktiviram ovu klauzulu ugovora jer sam se osjećao veoma dobro u Kaunasu, uživao sam u igri. Zbog toga sam odbio nekoliko drugih ponuda u posljednjih mjesec dana. U svakom slučaju, posljednja ponuda je jednostavno bila previše dobra da bi se propustila u svakom pogledu. Žalgiris je učinio sve da me zadrži, ali nije mogao parirati takvoj ponudi. Zato sam odlučio da odem"
Sve se nema hehe
To stvarno ne znam...