Ako ovako bude izgledao sastav, mislim da smo konkurentni za Evropu.
Napad bi bio poprilicno jak, s špicom koji je u opasnoj formi i Hirošem koji ima zadnji pas. Makedonac krilo nepoznanica, ali sigurno ce biti pojačanje. Uz to imas solidne izmjene u vidu Cvetanoskog i Vukoje. Cvetanoski pokazao da ima nesto u njemu, Vukoja manje vise, ali tek je jedna utakmica odigrana..
Sredina terena definitivno Radovac i Al Jaber. Iako mislim da je Al Jaber mnogo korisniji na poziciji ofanzivnog veznog.. Pokazao se dobro takodjer kao dobra opcija centralnog / defanzivnog veznog blize stoperima jer se nudi konstantno, okrece se, dobar pregled igre ima i veoma dobro zna podvaliti loptu. Ne znam ko bi mogao umjesto njega tu poziciju igrati. Djoric isprepadan sav bio i veoma nesiguran, izgledao je kao da se skrivao cijelu utakmicu. Karic?? Karjasevic?? Licno nisam fan Karica..
Odbrana (stoper) problem i u21 pravilo.
Raduje me sto cemo konacno imati solidne bekove. Marković standardan proslih sezona u jacoj ligi od nase, Odinaka sigurno neće gori bit od Galića kojeg nije prosao samo ko nije pokusao. Stoper je problem. Cavnic je meni okej, dobija skoro svaki zracni duel, ali logicno malo je sporiji igrac. U21 bi rijesili dovodjenjem Sukilovica koji je mlad i okej igrac, bar po nekom mom mišljenju. Karamarko ne znam sta bih rekao i on kao Djoric isprepadan sav. Mahmic isto moze ovu poziciju igrati tako da ne znam..
Obavezno davati sansu malom Sabicu bar 20tak minuta umjesto Hirosa, jer dokazao je momak da je talentovan i stvarno bi bilo lose zapostaviti ga.
Najveće pojačanje ostanak Al Jabera..